Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    08. Ožujak 2020. 18:11

Svaki put kad citam,najezim se i sjetim se tog svega i grozno,nije me skroz proslo,i sad imam osjecaj da vrijeme cirkulira i ko da sam u filmu nekom,dani idu ,a ja ko marioneta sve po potrebi ali me spasava sto znam da je ono najgore gotovo,nema straha vise od poroda i komplikacija,bolesti …
    Svaka cast svima kaj se ispetljamo iz toga,gore je od horor filma.

Je, bas se i meni cini da ce barem 70% svega sta mi je sad u glavi nestati kad rodim i vidim kako mi je beba, kako je prosa porod i sl.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

S@r@
    08. Ožujak 2020. 18:18

da skuzila sam sad da kad je duze nece.
    Ako bude par uzastipnih dana de je dobro onda ga mozda uklonit.ili smanjit Bit ce ja se nadam i vjerujem,meni kad su dali bebu u ruke ,prvo sta sam mislila je issss konacno kraj,jedva cekam sutra 😂nisam bila ni gladna,ni zedna,ni umorna,ni ushicena vec sam odahnula
    Malo su me u bolnici prale misli jel beba ok,oce nas pustit doma,sta je s ranom me doma ubijalo al to je nista nasprom trudnoce i tih misli.
    Svaki dan je sve bolje sad

• Ribica12
    08. Ožujak 2020. 18:51

Lola vjerujem da ce nam svima bit lakse kad rodimo, i to mi je isto poznato, kad tableta prodjeluje mislis da ti ne triba, al nemoj prekidat, nikad ne znas kako bi bilo da sad prestanes

26+3❤️

• Nera20
    08. Ožujak 2020. 19:00

Ja dns cijelo popodne spavam sa bebom da mi prije dan prode haha. Normabel sam pila samo kod bas velike uznemirenosti.

• Nera20
    08. Ožujak 2020. 19:05

S@r@

da skuzila sam sad da kad je duze nece.
    Ako bude par uzastipnih dana de je dobro onda ga mozda uklonit.ili smanjitBit ce ja se nadam i vjerujem,meni kad su dali bebu u ruke ,prvo sta sam mislila je issss konacno kraj,jedva cekam sutra 😂nisam bila ni gladna,ni zedna,ni umorna,ni ushicena vec sam odahnula
    Malo su me u bolnici prale misli jel beba ok,oce nas pustit doma,sta je s ranom me doma ubijalo al to je nista nasprom trudnoce i tih misli.
    Svaki dan je sve bolje sad

I ja sam isto to pomislila kad sam rodila haha. Bas olaksanje osjetis! 

• Ribica12
    08. Ožujak 2020. 19:57

Jedva cekam to olaksanje 🙈

26+3❤️

• Ribica12
    08. Ožujak 2020. 19:58

Sto vi pijete kad vas boli glava? Ja dosad nisam popila nijednu tabletu, ali glava me boli dva dana, koje se tablete smiju pit 

26+3❤️

• lola777
    08. Ožujak 2020. 20:03

Ribica12

Sto vi pijete kad vas boli glava? Ja dosad nisam popila nijednu tabletu, ali glava me boli dva dana, koje se tablete smiju pit

Lekadol, Lupocet, 

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    08. Ožujak 2020. 20:09

Paracetamol sam jedino za bolove u trudnoci dp 1000g se smije. 

• Diamond
    08. Ožujak 2020. 20:11

Ribica12

Jedva cekam to olaksanje 🙈

Jao bozee i ja jedva cekam to olaksanje...a deluje tako daleko sada...deluje nerealno da cu ikad vise biti ona stara..i osetiti olaksanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.