Svaki put kad citam,najezim se i sjetim se tog svega i grozno,nije me skroz proslo,i sad imam osjecaj da vrijeme cirkulira i ko da sam u filmu nekom,dani idu ,a ja ko marioneta sve po potrebi ali me spasava sto znam da je ono najgore gotovo,nema straha vise od poroda i komplikacija,bolesti …
Svaka cast svima kaj se ispetljamo iz toga,gore je od horor filma.
Je, bas se i meni cini da ce barem 70% svega sta mi je sad u glavi nestati kad rodim i vidim kako mi je beba, kako je prosa porod i sl.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
da skuzila sam sad da kad je duze nece.
Ako bude par uzastipnih dana de je dobro onda ga mozda uklonit.ili smanjit Bit ce ja se nadam i vjerujem,meni kad su dali bebu u ruke ,prvo sta sam mislila je issss konacno kraj,jedva cekam sutra 😂nisam bila ni gladna,ni zedna,ni umorna,ni ushicena vec sam odahnula
Malo su me u bolnici prale misli jel beba ok,oce nas pustit doma,sta je s ranom me doma ubijalo al to je nista nasprom trudnoce i tih misli.
Svaki dan je sve bolje sad
Lola vjerujem da ce nam svima bit lakse kad rodimo, i to mi je isto poznato, kad tableta prodjeluje mislis da ti ne triba, al nemoj prekidat, nikad ne znas kako bi bilo da sad prestanes
26+3❤️
Ja dns cijelo popodne spavam sa bebom da mi prije dan prode haha. Normabel sam pila samo kod bas velike uznemirenosti.
da skuzila sam sad da kad je duze nece.
Ako bude par uzastipnih dana de je dobro onda ga mozda uklonit.ili smanjitBit ce ja se nadam i vjerujem,meni kad su dali bebu u ruke ,prvo sta sam mislila je issss konacno kraj,jedva cekam sutra 😂nisam bila ni gladna,ni zedna,ni umorna,ni ushicena vec sam odahnula
Malo su me u bolnici prale misli jel beba ok,oce nas pustit doma,sta je s ranom me doma ubijalo al to je nista nasprom trudnoce i tih misli.
Svaki dan je sve bolje sad
I ja sam isto to pomislila kad sam rodila haha. Bas olaksanje osjetis!
Sto vi pijete kad vas boli glava? Ja dosad nisam popila nijednu tabletu, ali glava me boli dva dana, koje se tablete smiju pit
26+3❤️
Sto vi pijete kad vas boli glava? Ja dosad nisam popila nijednu tabletu, ali glava me boli dva dana, koje se tablete smiju pit
Lekadol, Lupocet,
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Jedva cekam to olaksanje 🙈
Jao bozee i ja jedva cekam to olaksanje...a deluje tako daleko sada...deluje nerealno da cu ikad vise biti ona stara..i osetiti olaksanje
Sortiraj odgovore
Najstariji