Da evo bas i ja gledam kako da prepolovim do 15mg 🤣🤣
Valjda sam krivo skuzila dr.. A i vidim po netu da svugdje pise da se pocinje sa pola tablete. Da tako cu onda… Hvala na savjetu ❤️Meni je ona psihička, koja je prepisala Zoloft, rekla da bi trebalo biti 1/4 4 dana, a onda po pola tablete. Eto, tako je ona prepisala. E,sad, slušaj ti svog psihića. Držim fige da ne pojača anksioznost, a mislim da je trebao dati nešto dok ne prodjeluje.E pa sad sam popila pola 🤣🤣🤣 zvati cu ga sutra mi kaze ocu onda 1/4 jer me to sad muci.a nije mi dao nista sta je tu je… Viditi cemo kako cu biti.Sorry,šta sam ti bacila bubu u uho. Nadam se da će biti ok s polovicom..iako, mislim da ne bi bilo loše prvo 1/4, pa podići na pola, jer nisi nikad pila antidepresiv. Vidi sutra s psihićem i pitaj za neki anksiolitik, možda,ako bude krize dok Zoloft ne prodjeluje. 💪Da obavezno ga sutra zovem da pitam ponovo koliko mg. A dns sam popila pola jbg vrag ce mi biti aj 🤣
Dogovorila sam sa muzem kupiti ad u slucaju da mi bas treba normabel da mala onda taj cijeli dan pije ad i ok.. Dok zoloft ne prodjeluje jel. To mi se cini najbolje.. Jer ko ce sa ovim mojim dr opet dogovarati oko anksiolitika… Ionako je reko da mi ne treba 🙈Sad kad Margitao udri kolo plesat😆😆😆😆Hahahahahha
Hvala cure, lakse mi je kad podijelim s nekim, rekla ja muzu, a on da sta se brinem i umisljam i eto. Njemu je to neshvatljivo, necu mu ni govorit da me ne gleda ka ludu😂
Pa i moj je reagirao tako i mislio da sam loše, samo kad bi plakala ili došla kod njega radi nespavanja. A misli u mojoj glavi ne čuje, pa misli da sam ok. No, rekla bi mu par puta o tim prisilnim mislima, a on meni, da je i on nekad znao misliti o smrti bližnjih pa kao šta onda. Ne kuže, kad nisu u našoj koži.
one
Valjda sam krivo skuzila dr.. A i vidim po netu da svugdje pise da se pocinje sa pola tablete. Da tako cu onda… Hvala na savjetu ❤️Meni je ona psihička, koja je prepisala Zoloft, rekla da bi trebalo biti 1/4 4 dana, a onda po pola tablete. Eto, tako je ona prepisala. E,sad, slušaj ti svog psihića. Držim fige da ne pojača anksioznost, a mislim da je trebao dati nešto dok ne prodjeluje.E pa sad sam popila pola 🤣🤣🤣 zvati cu ga sutra mi kaze ocu onda 1/4 jer me to sad muci.a nije mi dao nista sta je tu je… Viditi cemo kako cu biti.Sorry,šta sam ti bacila bubu u uho. Nadam se da će biti ok s polovicom..iako, mislim da ne bi bilo loše prvo 1/4, pa podići na pola, jer nisi nikad pila antidepresiv. Vidi sutra s psihićem i pitaj za neki anksiolitik, možda,ako bude krize dok Zoloft ne prodjeluje. 💪Da obavezno ga sutra zovem da pitam ponovo koliko mg. A dns sam popila pola jbg vrag ce mi biti aj 🤣
Dogovorila sam sa muzem kupiti ad u slucaju da mi bas treba normabel da mala onda taj cijeli dan pije ad i ok.. Dok zoloft ne prodjeluje jel. To mi se cini najbolje.. Jer ko ce sa ovim mojim dr opet dogovarati oko anksiolitika… Ionako je reko da mi ne treba 🙈Sad kad Margitao udri kolo plesat😆😆😆😆Hahahahahha
Hvala cure, lakse mi je kad podijelim s nekim, rekla ja muzu, a on da sta se brinem i umisljam i eto. Njemu je to neshvatljivo, necu mu ni govorit da me ne gleda ka ludu😂
Nista muzu ne pricaj, ja svom rekla dns da mi se dr mnije javio ali da je recept poslan stoga to znaci da ide uz dojenje. A on meni na to da bi mogla ipak sutra zvati dr i pitati... Ono na ove moje strahove jos mi i on sumnje baca. Nisam mu ni rekla da sam popila pola tablete 🤣 necu mu vise nista u vezi ovoga pricati.. Zapravo se on samo pocne briniti a meni nabije nervozu.
Uglavnom lezim, povremeno kratko prosetam, oko sat vrimena.Skuvam rucak.Jos uvik mene strah puno gibati, a i tih uru sidenja, hodanja me toliko poremeti da me doslovno svaka koscica boli
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Dogovorila sam sa muzem kupiti ad u slucaju da mi bas treba normabel da mala onda taj cijeli dan pije ad i ok.. Dok zoloft ne prodjeluje jel. To mi se cini najbolje.. Jer ko ce sa ovim mojim dr opet dogovarati oko anksiolitika… Ionako je reko da mi ne treba 🙈Sad kad Margitao udri kolo plesat😆😆😆😆
Suti malo me zamantalo i glavi, bice placibo efekt 🙈
Upravo to, necu nista vise govorit. Nikome nije jasno, al kuzim i to, jer kad sam dobro i meni su ti strahovi smiješni i toliko nerealni da se sama sebi cudim kako me plasilo to sve
26+3❤️
Margitao, daj nam malo o rajskom reci?! Je l je rajski? 🙂 Kako je u vodi rađati? Je l bude voda crvena? 😂😂😂
one
Uglavnom lezim, povremeno kratko prosetam, oko sat vrimena.Skuvam rucak.Jos uvik mene strah puno gibati, a i tih uru sidenja, hodanja me toliko poremeti da me doslovno svaka koscica boli
Ne kužim, je l imaš propisano mirovanje ili? Šta je ono bilo s cerviksom?
one
Margitao, daj nam malo o rajskom reci?! Je l je rajski? 🙂 Kako je u vodi rađati? Je l bude voda crvena? 😂😂😂
Joj taj plin mi je spas, najbolje je tek kad udahnes prvi put skroz te opusti.. Onda udahnes svaki put kad ti pocne trud i udises dok ti ne prode.. Nije da ti skroz makne bol ali ti je smanji... Kad pocne izgon ne vrijedi vise udisati 🤣 ja mislim da voda isto jako umanji bol, ubrza ti porod i manja je mogucnost da ce popucati. Meni je 3.porod bio najlaksi i najbrzi.. Da li je do vode, ja vjerujem da je. Ajme nisam isla za tim kakva je voda ali mislim da se zaprlja tek pri kraju. Meni je bilo malo gadljivo samo to sta ti bebu moras istiskati kroz do kraja, tek kad cijela izade babica je izvadi iz vode. A na stolu cim izade glava i rukice oni je povuku sami. Tako da sam cijelu bebu izbacila u par trudova
. I ono dode trud tiskas i sad pola beba ti viri vani i cekas novi trud 🤣 meni je to malo bilo ajme.. Eto ja bi preporucila svima plin i vodu a i babica mi je bila divna ovaj put.
Margitao, daj nam malo o rajskom reci?! Je l je rajski? 🙂 Kako je u vodi rađati? Je l bude voda crvena? 😂😂😂Joj taj plin mi je spas, najbolje je tek kad udahnes prvi put skroz te opusti.. Onda udahnes svaki put kad ti pocne trud i udises dok ti ne prode.. Nije da ti skroz makne bol ali ti je smanji… Kad pocne izgon ne vrijedi vise udisati 🤣 ja mislim da voda isto jako umanji bol, ubrza ti porod i manja je mogucnost da ce popucati. Meni je 3.porod bio najlaksi i najbrzi.. Da li je do vode, ja vjerujem da je. Ajme nisam isla za tim kakva je voda ali mislim da se zaprlja tek pri kraju. Meni je bilo malo gadljivo samo to sta ti bebu moras istiskati kroz do kraja, tek kad cijela izade babica je izvadi iz vode. A na stolu cim izade glava i rukice oni je povuku sami. Tako da sam cijelu bebu izbacila u par trudova
. I ono dode trud tiskas i sad pola beba ti viri vani i cekas novi trud 🤣 meni je to malo bilo ajme.. Eto ja bi preporucila svima plin i vodu a i babica mi je bila divna ovaj put.
Jooj, super da si imala priliku to probati. Ovaj put ću tražiti i epiduralnu i sve droge, samo da si olakšam.
one
Domacice jos malooo, sad svaki cas mozes rodit
Margita mislim da toga nema u nas🙈
26+3❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji