Doobroo jutroo!
Evo jos 2 dana p svekrva odlazi, nervoznu mi stvara samo sa svojom pojavom uuuh.
Samo 2! 😂 Jooj, i meni bi moja sigurno. Dosta je bila, koliko,skoro mj?! Ma, sigurno je pomogla, sad si ti već na konju, prošlo je neko vrijeme, lijepo ćeš se ufurati i pomalo. Bez stresa i sekiranja.
Ma od 27.1 je tu haha.pomogla je dosta sad je vrijeme za odlazak. Jos mi je i nakuhala da imam za prvih 7 dana kad ostanemo sami...
Jutrooo, hvala domacice, ja nam isto to zelim☺️😍 margita, jos malo hahahah. Mozda kad ona ode, sve bude bolje 🙈
26+3❤️
Ribice sad nikad necemo saznati da li je bolje jer je ona otisla ili zato jer je zoloft prodjelovao haha.
Hahha, nece zoloft tako brzo prodjelovat, mislim da oko 3 tj treba, iako meni se cini da mi je i prije ta tri tjedna bilo bolje, al mozda je to od xanaxa ili placebo efekt🙈🙈🙈
26+3❤️
Dobar dan i sretan vam Dan zena🌷.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Margita, izdrzi jos malo i ode svekrva.Samo da me zabrane letove.
Cim napisem duzi post ne mogu ga poslati
Cim napisem duzi post ne mogu ga poslati
Meni je isto jednom pisalo da je komentar predugačak.
one
Srecan vam 8.mart,hrabre moje:))))Samo mi budite zdrave,to je jedino vazno.I fizicki i psihicki
Hahha, nece zoloft tako brzo prodjelovat, mislim da oko 3 tj treba, iako meni se cini da mi je i prije ta tri tjedna bilo bolje, al mozda je to od xanaxa ili placebo efekt🙈🙈🙈
Meni je dr rekao da treba 1do2 tj da prodjeluje ali ti doktori stvarno vise ne znas kom bi vjerovao.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji