Domacice jos malooo, sad svaki cas mozes rodit
Margita mislim da toga nema u nas🙈
Da, baš tako. Svaki čas, no naznaka nema, nema bolova, kontrakcija, samo 1 cm otvorena. Rajski plin ima u Zagrebu, mislim u Vinogrdskoj bolnici. A za porod u vodi, nešto mi zuji da možda ima Rijeka ili se varam.
one
Margitao, daj nam malo o rajskom reci?! Je l je rajski? 🙂 Kako je u vodi rađati? Je l bude voda crvena? 😂😂😂Joj taj plin mi je spas, najbolje je tek kad udahnes prvi put skroz te opusti.. Onda udahnes svaki put kad ti pocne trud i udises dok ti ne prode.. Nije da ti skroz makne bol ali ti je smanji… Kad pocne izgon ne vrijedi vise udisati 🤣 ja mislim da voda isto jako umanji bol, ubrza ti porod i manja je mogucnost da ce popucati. Meni je 3.porod bio najlaksi i najbrzi.. Da li je do vode, ja vjerujem da je. Ajme nisam isla za tim kakva je voda ali mislim da se zaprlja tek pri kraju. Meni je bilo malo gadljivo samo to sta ti bebu moras istiskati kroz do kraja, tek kad cijela izade babica je izvadi iz vode. A na stolu cim izade glava i rukice oni je povuku sami. Tako da sam cijelu bebu izbacila u par trudova
. I ono dode trud tiskas i sad pola beba ti viri vani i cekas novi trud 🤣 meni je to malo bilo ajme.. Eto ja bi preporucila svima plin i vodu a i babica mi je bila divna ovaj put.Jooj, super da si imala priliku to probati. Ovaj put ću tražiti i epiduralnu i sve droge, samo da si olakšam.
Uzmi sve domacice, olaksaj sebi. Iako kazu 3.pprod je najlaksi evo i meni se to potvrdilo.
Uglavnom lezim, povremeno kratko prosetam, oko sat vrimena.Skuvam rucak.Jos uvik mene strah puno gibati, a i tih uru sidenja, hodanja me toliko poremeti da me doslovno svaka koscica boliNe kužim, je l imaš propisano mirovanje ili? Šta je ono bilo s cerviksom?
Nemam propisano mirovanje, nego sam proslu trudnocu mirovala radi omeksanog cerviksa i osta mi strah da se ne bi otvarala.I tako ja sebi pripisala mirovanje, umjereno.🤦♀️
Margita, nema u Splitu poroda u vodi, a nisam ni cula da ima rajski plin.Cak je upitna i epiduralna.
Sta se tice muzeva i tableta, ma bolje im je ne reci.Mislim da oni vise to pripisuju hormonima u trudnoci nego sta stvarno razume.Ono poprica moj sa mnom i tjesi me i sve to, ali da ja njemu svaki dan pricam sta je u mojoj glavi i koliko je to intenzivno mislim da bi reka da nisam normalna🤯
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
I da vas pitam jeste li imale osjecaj zategnutosti i pritiska u trbuhu pogotovo kad hodate.Ono kao da vam je trbuh prezategnut.Sta je to?
Lola ti svaki dan sebi zadaj da moras 1h setati jer nije ti dobro za anksioznost biti puno u kuci. Mene je dr jucer prvo pitao da li setam svaki dan.
Lola ti svaki dan sebi zadaj da moras 1h setati jer nije ti dobro za anksioznost biti puno u kuci. Mene je dr jucer prvo pitao da li setam svaki dan.
A joj morat cu.Ja se stedim setnje radi kuhanja rucka i zbog tih bolnih ledja.Mislila sam popit Lekadol, al se mislim jer sam jutros popila Zoloft pa oko 15 00 h Normabel 2 mg.Da ne bi bilo to previse tableta?
Lola ti svaki dan sebi zadaj da moras 1h setati jer nije ti dobro za anksioznost biti puno u kuci. Mene je dr jucer prvo pitao da li setam svaki dan.A joj morat cu.Ja se stedim setnje radi kuhanja rucka i zbog tih bolnih ledja.Mislila sam popit Lekadol, al se mislim jer sam jutros popila Zoloft pa oko 15 00 h Normabel 2 mg.Da ne bi bilo to previse tableta?
Da, svaki dan van u šetnju i na sunce. Kuhaj neke brzinske ručkove i van. Pa Lekadol je dozvoljen, popij, ne piješ svaki dan. Mislim da te više leđa bole od kreveta i ležanja. Moraš biti aktivna, jer nema potrebe mirovati toliko, ako je "dolje"sve uredu.
one
Uglavnom lezim, povremeno kratko prosetam, oko sat vrimena.Skuvam rucak.Jos uvik mene strah puno gibati, a i tih uru sidenja, hodanja me toliko poremeti da me doslovno svaka koscica boliNe kužim, je l imaš propisano mirovanje ili? Šta je ono bilo s cerviksom?
Nemam propisano mirovanje, nego sam proslu trudnocu mirovala radi omeksanog cerviksa i osta mi strah da se ne bi otvarala.I tako ja sebi pripisala mirovanje, umjereno.🤦♀️
Margita, nema u Splitu poroda u vodi, a nisam ni cula da ima rajski plin.Cak je upitna i epiduralna.
Sta se tice muzeva i tableta, ma bolje im je ne reci.Mislim da oni vise to pripisuju hormonima u trudnoci nego sta stvarno razume.Ono poprica moj sa mnom i tjesi me i sve to, ali da ja njemu svaki dan pricam sta je u mojoj glavi i koliko je to intenzivno mislim da bi reka da nisam normalna🤯
Tako i moj, poproca par min, a da mu svaki dan non stop pricam o tome prepao bi se i on🙈
Popij lekadol, meni prijateljica cuva trudnocu i pije uz normabel jos par tableta, svaki dan
26+3❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji