Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    07. Ožujak 2020. 11:08

Evo ok.. Malo tjeskobno ali da se izdrzati.kod tebe? 

• lola777
    07. Ožujak 2020. 11:19

Jutro, cure, kako sa anksioznoscu? Margita, jesi osjetila sta od tablete? Nervozu ili sta.Meni se uglavnom anksioznost povecala nakon sta sam pocela sa 1 tabletom od 50 mg.Ali uz normabel par dana se brzo povukla.
    Moja curka spavala u sestre mi, a muz hoce na bracni krevet pa sam ga u po noci poslala u dnevni jer je bas jako hrka.Ja sam spavala dobro.Kicma boli, ali puno manje nego sinoc.Lekadol nisam pila nego jos jedan normabel od 2 mg da se misici opuste.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Ribica12
    07. Ožujak 2020. 11:21

Jutro cure, moje suborkinje😂 opet nisam spavala, budila se svako sat vremena, valjda normabel od 2 mg nista ne djeluje. Sad sam nikakva, al prezivit cuuu 🙏

26+3❤️

• Ribica12
    07. Ožujak 2020. 11:22

lola777

Jutro, cure, kako sa anksioznoscu? Margita, jesi osjetila sta od tablete? Nervozu ili sta.Meni se uglavnom anksioznost povecala nakon sta sam pocela sa 1 tabletom od 50 mg.Ali uz normabel par dana se brzo povukla.
    Moja curka spavala u sestre mi, a muz hoce na bracni krevet pa sam ga u po noci poslala u dnevni jer je bas jako hrka.Ja sam spavala dobro.Kicma boli, ali puno manje nego sinoc.Lekadol nisam pila nego jos jedan normabel od 2 mg da se misici opuste.

Moj je spava u dnevnom jer je hrka😂

26+3❤️

• lola777
    07. Ožujak 2020. 11:56

Ribica12

Jutro cure, moje suborkinje😂 opet nisam spavala, budila se svako sat vremena, valjda normabel od 2 mg nista ne djeluje. Sad sam nikakva, al prezivit cuuu 🙏

Popij od 5 mg i vidit ces razliku.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Domaćica
    07. Ožujak 2020. 12:05

Margita0407

Evo ok.. Malo tjeskobno ali da se izdrzati.kod tebe?

Dobro je, čist ok. Spavanje s malo više buđenja, ali je spavanje. 🙂 

one

• Domaćica
    07. Ožujak 2020. 12:07

Ribica12

Da, to je slabo. Skoro ništa. Ako se zareda par noći takvih popij od 5 ili 7 mg. Budeš se onda naspavala.

one

• Nera20
    07. Ožujak 2020. 12:30

lola777

Ej jucer sam zaspala sa malom pola sata popodne kad sam se probudila osjetila sam pritisak, ali je proslo kroz pola sata. Jutros sam popila 1/4, ionako sam se probudila sa pritiskom tako da ne osjecam da mi ga je sad tableta povecala a bogami ni smanjila haha. 

• Nera20
    07. Ožujak 2020. 12:32

Dns mi je subota tako da tek u pon zovem doktora u vezi doze (i ribici za zoloft i trudnocu)
    ... Ali popila sam 1/4  jer bas mi zvoni u glavi da je reko 15mg..a to je ajmo reci 1/4..

• Ribica12
    07. Ožujak 2020. 12:32

Hocu, danas ne budem li mogla zaspat 5 mg za pocetak. 
    Margita jel ti dr rekao 1/4?nemoj jedan dan pola, jedan dan 1/4.iskreno mislim da od 1/4 ne moze bit bas bolje. Al dobro, to bi vjer pila par dana pa povecala dozu

26+3❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.