Jutro, cure, kako sa anksioznoscu? Margita, jesi osjetila sta od tablete? Nervozu ili sta.Meni se uglavnom anksioznost povecala nakon sta sam pocela sa 1 tabletom od 50 mg.Ali uz normabel par dana se brzo povukla.
Moja curka spavala u sestre mi, a muz hoce na bracni krevet pa sam ga u po noci poslala u dnevni jer je bas jako hrka.Ja sam spavala dobro.Kicma boli, ali puno manje nego sinoc.Lekadol nisam pila nego jos jedan normabel od 2 mg da se misici opuste.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Jutro cure, moje suborkinje😂 opet nisam spavala, budila se svako sat vremena, valjda normabel od 2 mg nista ne djeluje. Sad sam nikakva, al prezivit cuuu 🙏
26+3❤️
Jutro, cure, kako sa anksioznoscu? Margita, jesi osjetila sta od tablete? Nervozu ili sta.Meni se uglavnom anksioznost povecala nakon sta sam pocela sa 1 tabletom od 50 mg.Ali uz normabel par dana se brzo povukla.
Moja curka spavala u sestre mi, a muz hoce na bracni krevet pa sam ga u po noci poslala u dnevni jer je bas jako hrka.Ja sam spavala dobro.Kicma boli, ali puno manje nego sinoc.Lekadol nisam pila nego jos jedan normabel od 2 mg da se misici opuste.
Moj je spava u dnevnom jer je hrka😂
26+3❤️
Jutro cure, moje suborkinje😂 opet nisam spavala, budila se svako sat vremena, valjda normabel od 2 mg nista ne djeluje. Sad sam nikakva, al prezivit cuuu 🙏
Popij od 5 mg i vidit ces razliku.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Evo ok.. Malo tjeskobno ali da se izdrzati.kod tebe?
Dobro je, čist ok. Spavanje s malo više buđenja, ali je spavanje. 🙂
one
Da, to je slabo. Skoro ništa. Ako se zareda par noći takvih popij od 5 ili 7 mg. Budeš se onda naspavala.
one
Ej jucer sam zaspala sa malom pola sata popodne kad sam se probudila osjetila sam pritisak, ali je proslo kroz pola sata. Jutros sam popila 1/4, ionako sam se probudila sa pritiskom tako da ne osjecam da mi ga je sad tableta povecala a bogami ni smanjila haha.
Dns mi je subota tako da tek u pon zovem doktora u vezi doze (i ribici za zoloft i trudnocu)
... Ali popila sam 1/4 jer bas mi zvoni u glavi da je reko 15mg..a to je ajmo reci 1/4..
Hocu, danas ne budem li mogla zaspat 5 mg za pocetak.
Margita jel ti dr rekao 1/4?nemoj jedan dan pola, jedan dan 1/4.iskreno mislim da od 1/4 ne moze bit bas bolje. Al dobro, to bi vjer pila par dana pa povecala dozu
26+3❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji