Proc ce, uvijek je proslo, samo treba vremena. Razumijem da se bojis, i ja se bojim, zato i pokusavam s normabelom. Lola je poslala upite farmakolozoma i odgovoriili su joj da se smije pit. Znam da nije jednostavno, ali kad vec pijes probaj ne razmisljat jos i o tome
26+3❤️
Proci ce trudnoca sigurno brze neho sta ti sad cini i onda ces piti svoju terapiju i biti ces ko prije.
Jaojj Margarita hvala ti na recima utehe...a znas ono kad cobek sve najcrnje misli..sve mislim umrecu...Sramota me je i da pisem to..
Sama si rekla da si se na zoloftu osjecala fenomenalno, tako ce biti opet. Izgurati ces trudnocu svakako i sve ce biti u redu. Nakon trudnoce ce ti sve krenuti na bolje.
Diamond, mozda sam i ja mogla pokusati bez Zolofta, i ja se stalno pitam jesam li se trebala malo vise potruditi. I pitam se hoce li stetno djelovati na bebu iako mi je vise farmakologa reklo da je ovo sta pijem mala doza.Ne znam jeli ti mozes funkcionirati normalno uz te misli i strahove, ali ja nisam mogla.Totalno me je obuzelo to stanje anksioznosti, unutarnjeg nemirs, bezvoljnosti.Ali to nije bilo ono svskodnevno nego bas patolosko stanje.Neprestane misli i vrtis se u krug i ne mozes do one snage volje doci da se pokrenes.Jedva sam uspjevala rucak napravit, bez volje za iza i i sl. Ja sam se uzasno prepala jos tezeg stanja, a moja starija curka me takvu gledala i stalno mi govorila mama stavi osmjeh, zasto places.Uplasila sam se jer u trudnoci s njom sam bila u totalnom rasulu i bojala sam se te faze.Da me ne bi krivo razumila, nisam ja ludila, nemam shizofreniju nego me uhvatila depresija, opsesivne misli ( da nece proci sve ok, da ce se nesto zakomplicirati na porodu i sl.),.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Saljem nastavak ali forum zeza
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Da i ja sam se osjecala da cu doci do tog stanja ako ne pocnem piti ovo. Nije mi bilo ko vama ali ni ovo svoje nisam uspjela izdrzati, divim se kad netko to uspjeva iz dana u dan.. Ali ja stvarno ne znam kako. Mene je stalno brinuo strah o prolaznosti zivota, da gubim dane u nepovrat u tom stanju.
Jutro, ženice! Sretan nam naš dan! Da nas ispuni snaga za dalje, a da pucamo od zdravlja. 🥰Kako ste vi jutros?
one
Doobroo jutroo!
Evo jos 2 dana p svekrva odlazi, nervoznu mi stvara samo sa svojom pojavom uuuh.
Doobroo jutroo!
Evo jos 2 dana p svekrva odlazi, nervoznu mi stvara samo sa svojom pojavom uuuh.
Samo 2! 😂 Jooj, i meni bi moja sigurno. Dosta je bila, koliko,skoro mj?! Ma, sigurno je pomogla, sad si ti već na konju, prošlo je neko vrijeme, lijepo ćeš se ufurati i pomalo. Bez stresa i sekiranja.
one
Sortiraj odgovore
Najstariji