Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica12
    07. Ožujak 2020. 12:33

Evo sad vidim por da ti zvoni u glavi, okej onda. Pa ga u pon naz

26+3❤️

• Nera20
    07. Ožujak 2020. 12:36

Ribica12

Hocu, danas ne budem li mogla zaspat 5 mg za pocetak.
    Margita jel ti dr rekao 1/4?nemoj jedan dan pola, jedan dan 1/4.iskreno mislim da od 1/4 ne moze bit bas bolje. Al dobro, to bi vjer pila par dana pa povecala dozu

Ribica12

Margita jel ti dr rekao 1/4?nemoj jedan dan pola, jedan dan 1/4.iskreno mislim da od 1/4 ne moze bit bas bolje. Al dobro, to bi vjer pila par dana pa povecala dozu

Koliko sam ja shvatila rekao je 15mg pa cemo povecati ako bude potrebe 🤷‍♀️ a sad sam uzela 1/4 iako realno tu tableticu bas i nije moguce iskidati na 4 jednaka dijela 🙄

• Nera20
    07. Ožujak 2020. 12:37

Margita0407

Ribica12

Ribica12

Koliko sam ja shvatila rekao je 15mg pa cemo povecati ako bude potrebe 🤷‍♀️ a sad sam uzela 1/4 iako realno tu tableticu bas i nije moguce iskidati na 4 jednaka dijela 🙄

Jer kad na eng kazes 15 i 25 ipak nije slicno, skuzila bi da je reko pola tablete ili 25.

• Domaćica
    07. Ožujak 2020. 12:47

Margita0407

Margita0407

Ribica12

Ribica12

Jer kad na eng kazes 15 i 25 ipak nije slicno, skuzila bi da je reko pola tablete ili 25.

Pij onda do pon 1/4 pa sigurno ćeš povećati s vremenom.

one

• Diamond
    07. Ožujak 2020. 12:48

lola777

Diamond, jesi pocela sa cilom tabletom?

Ee Lola,nisam pocela sa celom...i dalje pijem 25mg...ali zaista sam napeta svaki dan...svakodnevno se olasim komplikacija...bolesti..smrti...ukratko grozne misli su mi stalno na pameti.Mrzi me da se sredim,nasminkam...izadjem..

• Nera20
    07. Ožujak 2020. 12:49

A da... Sad je ionako prerano za reci da li pomaze ili ne. 

• Nera20
    07. Ožujak 2020. 12:50

Diamond

lola777

Ee Lola,nisam pocela sa celom…i dalje pijem 25mg…ali zaista sam napeta svaki dan…svakodnevno se olasim komplikacija…bolesti..smrti…ukratko grozne misli su mi stalno na pameti.Mrzi me da se sredim,nasminkam…izadjem..

Oces poceti sa cijelom? Mozes li se posavjetovati sa doktorom koji ti daje tablete? 

• Diamond
    07. Ožujak 2020. 12:58

Margita0407

Diamond

lola777

Ee Lola,nisam pocela sa celom…i dalje pijem 25mg…ali zaista sam napeta svaki dan…svakodnevno se olasim komplikacija…bolesti..smrti…ukratko grozne misli su mi stalno na pameti.Mrzi me da se sredim,nasminkam…izadjem..
    Oces poceti sa cijelom? Mozes li se posavjetovati sa doktorom koji ti daje tablete?

Veruj mi da ne znam...pusala sam vec da je on protivnik uzimanja lekova...mislim kao da ja ne znam da je najbolje bez lekova...ali ajde sta sad,lako je to reci...zar ne?Tako da ispada da ih na svoju ruku pijem...jer psihijatar smatra da mogu bez njih u trudnoci(kao da ih ja pijem iz preterane zelje a ne zbog moranja)...Sta da ti kazem.Ispada da sam sama sa sobom u tom problemu

• Nera20
    07. Ožujak 2020. 13:17

Ja sam citala da je zoloft najbolje piti cijeli od 50mg jer u tih 50mg je sadrzana cijela tvar koja treba pomoci za ta stanja.. Cim ga kidas na pola smanjujes djelatnost... A 50mg je procjena da je toliko potrebno za pomoc. Isto tako ne treba se bojati tih 50mg, jer neke tablete imaju 2mg a jace su po djelovanju od zolofta.. Eto ako te to sve malo utjesi ❤️

• Ribica12
    07. Ožujak 2020. 14:18

Slazem se s margitom, evo lola pije cijelu tabletu, ako ti ne pomaze pola a pijes vec neko vrijeme, koliko sam shvatila 2 mjeseca onda uzmi cijelu

26+3❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.