Margita, izdrzi jos malo i ode svekrva.Samo da me zabrane letove.
Jooj bojim se toga da!
Cure, nema vas danas, to je dobar znak hehe.
Da vas pitam, jel normabel pijete samo kad ste uznemirene, panika, prisilne misli itd ili i kad ste bezvoljni, lose volje? Jel ima tada koristi od njega kakve
26+3❤️
Cure, nema vas danas, to je dobar znak hehe.
Da vas pitam, jel normabel pijete samo kad ste uznemirene, panika, prisilne misli itd ili i kad ste bezvoljni, lose volje? Jel ima tada koristi od njega kakve
Da, skužila sam i ja da je danas dobar dan, muževi su sigurno dobri zabavljači. 🤣 Nisam adekvatna komentirati o korištenju Normabela, jer ja sam jedino ono par dana navečer radi nesanice.No po prijašnjim postovima, skužila sam da su curke uzimale kad bi bile tjeskobne, panične... Bolje što manje, ako možeš..
one
Curke sretan dan zena❤❤🌹🌹🌹🌷🌷🌷
Nek vam je divan dan
Nisam mogla odgovorit dva dana jer mi nije dalo,kao prekrsila sam pravila🤦🤦🙉🙉 ne kuzim kakva i sta al oke.Ribice; ja sam u pocetku pila svakodnevno ,al to zbog rizika od pobacaja ,a onda nisam pila,sad sam nedavno popila navecer 1 jer sam bila jako uznemirena.mislim da ga mozes bez problema kad si lose..meni je cak gin.reko da bez problema mogu od 2 i vise puta dnevno
Ribice sad nikad necemo saznati da li je bolje jer je ona otisla ili zato jer je zoloft prodjelovao haha.
A ja navvijala da vidimo hahaah😂😂😂 salim se
Bitno da si dobro,bez nje il s njom😁 jako je lijepo sto je skuhala za par dana,bas divno
Ribica, Normabel ce smirit paniku i anksioznost, ali ti nece poboljsat raspolozenje.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Diamond, mozda sam i ja mogla pokusati bez Zolofta, i ja se stalno pitam jesam li se trebala malo vise potruditi. I pitam se hoce li stetno djelovati na bebu iako mi je vise farmakologa reklo da je ovo sta pijem mala doza.Ne znam jeli ti mozes funkcionirati normalno uz te misli i strahove, ali ja nisam mogla.Totalno me je obuzelo to stanje anksioznosti, unutarnjeg nemirs, bezvoljnosti.Ali to nije bilo ono svskodnevno nego bas patolosko stanje.Neprestane misli i vrtis se u krug i ne mozes do one snage volje doci da se pokrenes.Jedva sam uspjevala rucak napravit, bez volje za iza i i sl. Ja sam se uzasno prepala jos tezeg stanja, a moja starija curka me takvu gledala i stalno mi govorila mama stavi osmjeh, zasto places.Uplasila sam se jer u trudnoci s njom sam bila u totalnom rasulu i bojala sam se te faze.Da me ne bi krivo razumila, nisam ja ludila, nemam shizofreniju nego me uhvatila depresija, opsesivne misli ( da nece proci sve ok, da ce se nesto zakomplicirati na porodu i sl.),.
Svaki put kad citam,najezim se i sjetim se tog svega i grozno,nije me skroz proslo,i sad imam osjecaj da vrijeme cirkulira i ko da sam u filmu nekom,dani idu ,a ja ko marioneta sve po potrebi ali me spasava sto znam da je ono najgore gotovo,nema straha vise od poroda i komplikacija,bolesti ...
Svaka cast svima kaj se ispetljamo iz toga,gore je od horor filma.
Sara, forum nesto steka, ni ja ne mogu poslat vecu poruku.Isto javlja da sam prekrsila pravila.Evo ja sam danas psih. ok i cim mi je malo bolje odma se pitam sta cu sa Zoloftom.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji