Da evo bas i ja gledam kako da prepolovim do 15mg 🤣🤣
Valjda sam krivo skuzila dr.. A i vidim po netu da svugdje pise da se pocinje sa pola tablete. Da tako cu onda… Hvala na savjetu ❤️Meni je ona psihička, koja je prepisala Zoloft, rekla da bi trebalo biti 1/4 4 dana, a onda po pola tablete. Eto, tako je ona prepisala. E,sad, slušaj ti svog psihića. Držim fige da ne pojača anksioznost, a mislim da je trebao dati nešto dok ne prodjeluje.Koliko sam povatala ti ne pijes zoloft?Ribice, misliš ja?! Neee, ne pijem. Išla sam prvo kod jedne psihičke,koja je šibnula odmah Zoloft i Leponex. Nisam se mirila s tim da pijem od 20 tj lijekove. Tražila i našla psihičku koja nije za terapiju u trudnoći. Ona mi je jedino dopustila radi nesanice Praxiten. Nije čak dala da pijem preko dana radi anksioznosti, da ja to mogu sve bez..tako da, iskreno, nisam bila kod nje od kraja 1. mj. No, telefonski se čujemo. Ona je za, kad rodim,bude li potrebno antidepresiv, no bez dojenja.E pa bilo mi je cudno sto spominjes zoloft a znam da ne pijes. Svaka cast sto si uspila izdrzat cijelu trudnoću 🎊🎉nadam se da cu i ja, bude mi dobro cijeli tjedan pa mislim da ide na bolje, onda jedan dan me okrene skroz. Jos nikad nisam popila normabel od 4,uvik 2,malo se bojim, mislite da nemam cega?Ti si super ribice s obzirom da si i prije trudnoce hpdinama imala s tim problem a sad to rijesavas samo sa noabelom i to tu i tamo. Cuj moja dr mi je za normabel rekla najvise 15mg u trudnoci..ja sam bila 7mg…pa sad, ne mogu ti reci koliko da ti pijes nego samo koliko sam ja pila i sta mi je dr rekla.
Ajme nadam se da nece ic na gore, i molim te nemoj zaboravit pitat dr za trudnocu i zoloft
26+3❤️
Valjda sam krivo skuzila dr.. A i vidim po netu da svugdje pise da se pocinje sa pola tablete. Da tako cu onda… Hvala na savjetu ❤️Meni je ona psihička, koja je prepisala Zoloft, rekla da bi trebalo biti 1/4 4 dana, a onda po pola tablete. Eto, tako je ona prepisala. E,sad, slušaj ti svog psihića. Držim fige da ne pojača anksioznost, a mislim da je trebao dati nešto dok ne prodjeluje.E pa sad sam popila pola 🤣🤣🤣 zvati cu ga sutra mi kaze ocu onda 1/4 jer me to sad muci.a nije mi dao nista sta je tu je… Viditi cemo kako cu biti.Sorry,šta sam ti bacila bubu u uho. Nadam se da će biti ok s polovicom..iako, mislim da ne bi bilo loše prvo 1/4, pa podići na pola, jer nisi nikad pila antidepresiv. Vidi sutra s psihićem i pitaj za neki anksiolitik, možda,ako bude krize dok Zoloft ne prodjeluje. 💪Da obavezno ga sutra zovem da pitam ponovo koliko mg. A dns sam popila pola jbg vrag ce mi biti aj 🤣
Dogovorila sam sa muzem kupiti ad u slucaju da mi bas treba normabel da mala onda taj cijeli dan pije ad i ok.. Dok zoloft ne prodjeluje jel. To mi se cini najbolje.. Jer ko ce sa ovim mojim dr opet dogovarati oko anksiolitika… Ionako je reko da mi ne treba 🙈
Ja kad sam pila pocela bi sa pola svaki put, par dana i onda na cijelu tabletu, seroxat ima oko 20 mg, al vjer je to isto po ja cini sa zoloftom od 50
26+3❤️
Ma ok sutra cu ga zvati da mi potvrdi mg ali ako sam i pogrijesila dns pa uzela pola nema veze.. Sutra cu 1/4 ako moram i ok. Ribice onda eto sutra ga zovem pa ga pitam da li moze provjeriti kod farmaceuta za trudnocu i zoloft.
Valjda sam krivo skuzila dr.. A i vidim po netu da svugdje pise da se pocinje sa pola tablete. Da tako cu onda… Hvala na savjetu ❤️Meni je ona psihička, koja je prepisala Zoloft, rekla da bi trebalo biti 1/4 4 dana, a onda po pola tablete. Eto, tako je ona prepisala. E,sad, slušaj ti svog psihića. Držim fige da ne pojača anksioznost, a mislim da je trebao dati nešto dok ne prodjeluje.Koliko sam povatala ti ne pijes zoloft?Ribice, misliš ja?! Neee, ne pijem. Išla sam prvo kod jedne psihičke,koja je šibnula odmah Zoloft i Leponex. Nisam se mirila s tim da pijem od 20 tj lijekove. Tražila i našla psihičku koja nije za terapiju u trudnoći. Ona mi je jedino dopustila radi nesanice Praxiten. Nije čak dala da pijem preko dana radi anksioznosti, da ja to mogu sve bez..tako da, iskreno, nisam bila kod nje od kraja 1. mj. No, telefonski se čujemo. Ona je za, kad rodim,bude li potrebno antidepresiv, no bez dojenja.E pa bilo mi je cudno sto spominjes zoloft a znam da ne pijes. Svaka cast sto si uspila izdrzat cijelu trudnoću 🎊🎉nadam se da cu i ja, bude mi dobro cijeli tjedan pa mislim da ide na bolje, onda jedan dan me okrene skroz. Jos nikad nisam popila normabel od 4,uvik 2,malo se bojim, mislite da nemam cega?
Nemaš čega, kažem ti da je meni uz tabletu za tlak,ginica prepisala 3*2 mg Normabela. Tako da stvarno se nemaš čega plašiti. I neki dan sam ju pitala,mogu li popit, ako budem uznemirena ili imala nesanice, ona ko iz topa,naravno da možete. Meni se takvo stanje javilo tek sad u 3. trudnoći. Navodno i štitnjača izaziva takva stanja, dosad nije nikad. Kuburim i sad s dozama lijeka za štitnjaču, sad opet smanjit...svaki mj vaditi nalaze..ma, puno žena se čudi kako sam trudna ostala uz štitnjaču. Eto, još malo do kraja, pa kako bude. Ne mislim radi svog stanja,ako bude loše, da mi djeca pate, a ja se ustručavati piti AD. Vidjet ćemo. U nadi je spas. 😆
one
Valjda sam krivo skuzila dr.. A i vidim po netu da svugdje pise da se pocinje sa pola tablete. Da tako cu onda… Hvala na savjetu ❤️Meni je ona psihička, koja je prepisala Zoloft, rekla da bi trebalo biti 1/4 4 dana, a onda po pola tablete. Eto, tako je ona prepisala. E,sad, slušaj ti svog psihića. Držim fige da ne pojača anksioznost, a mislim da je trebao dati nešto dok ne prodjeluje.E pa sad sam popila pola 🤣🤣🤣 zvati cu ga sutra mi kaze ocu onda 1/4 jer me to sad muci.a nije mi dao nista sta je tu je… Viditi cemo kako cu biti.Sorry,šta sam ti bacila bubu u uho. Nadam se da će biti ok s polovicom..iako, mislim da ne bi bilo loše prvo 1/4, pa podići na pola, jer nisi nikad pila antidepresiv. Vidi sutra s psihićem i pitaj za neki anksiolitik, možda,ako bude krize dok Zoloft ne prodjeluje. 💪Da obavezno ga sutra zovem da pitam ponovo koliko mg. A dns sam popila pola jbg vrag ce mi biti aj 🤣
Dogovorila sam sa muzem kupiti ad u slucaju da mi bas treba normabel da mala onda taj cijeli dan pije ad i ok.. Dok zoloft ne prodjeluje jel. To mi se cini najbolje.. Jer ko ce sa ovim mojim dr opet dogovarati oko anksiolitika… Ionako je reko da mi ne treba 🙈
Sad kad Margitao udri kolo plesat😆😆😆😆
one
Anksiolitik je Normabel. Tako da dobro da si uzmeš adaptirano mlijeko, u slučaju kad popiješ Normabel. Onda se izdojiš, pazi da još upalu ne dobiješ.
one
Dogovorila sam sa muzem kupiti ad u slucaju da mi bas treba normabel da mala onda taj cijeli dan pije ad i ok.. Dok zoloft ne prodjeluje jel. To mi se cini najbolje.. Jer ko ce sa ovim mojim dr opet dogovarati oko anksiolitika… Ionako je reko da mi ne treba 🙈Sad kad Margitao udri kolo plesat😆😆😆😆
Hahahahahha
Hvala cure, lakse mi je kad podijelim s nekim, rekla ja muzu, a on da sta se brinem i umisljam i eto. Njemu je to neshvatljivo, necu mu ni govorit da me ne gleda ka ludu😂
26+3❤️
I ja sam sad popila 2 mg.Sta zbog stresa, sta zbog zategnutog trbuha.
Kako je dr rekla da ako se ne okrene mogu rodit ili vag
ili na carski tj. ovisno sta dr zakljuce, tako sam se prepala komplikacija i ocu li prezivit ja i beba.
Muz me nasa uplakanu🙄Jesi se smirila?Jesam, al me jos uvik muci porod? Jeste vi o tome mozgale, bojale se? To mi je bilo u 12 mj., a sad opet.
I toliko me bole ledja i kukovi da jedva hodam.Muz kaze da bi bilo bolje da se vise gibam.Zaboravila pitat dr za neke vjezbe.
Šetaj koliko možeš. Ako dosta ležiš, boli od ležanja. Meni se javi tu i tamo. Za takve strahove radim vizualizaciju Ane Bučević, di zamišljam porod, kako me samo malo boli, dali su mi rajski plin, epiduralnu i da je sve izdrživo. Probaj! 💪
one
Dogovorila sam sa muzem kupiti ad u slucaju da mi bas treba normabel da mala onda taj cijeli dan pije ad i ok.. Dok zoloft ne prodjeluje jel. To mi se cini najbolje.. Jer ko ce sa ovim mojim dr opet dogovarati oko anksiolitika… Ionako je reko da mi ne treba 🙈Sad kad Margitao udri kolo plesat😆😆😆😆
Reci cu sutra doktoru hvala
I ja sam sad popila 2 mg.Sta zbog stresa, sta zbog zategnutog trbuha.
Kako je dr rekla da ako se ne okrene mogu rodit ili vag
ili na carski tj. ovisno sta dr zakljuce, tako sam se prepala komplikacija i ocu li prezivit ja i beba.
Muz me nasa uplakanu🙄Jesi se smirila?Jesam, al me jos uvik muci porod? Jeste vi o tome mozgale, bojale se? To mi je bilo u 12 mj., a sad opet.
I toliko me bole ledja i kukovi da jedva hodam.Muz kaze da bi bilo bolje da se vise gibam.Zaboravila pitat dr za neke vjezbe.
Šetaj koliko možeš. Ako dosta ležiš, boli od ležanja. Meni se javi tu i tamo. Za takve strahove radim vizualizaciju Ane Bučević, di zamišljam porod, kako me samo malo boli, dali su mi rajski plin, epiduralnu i da je sve izdrživo. Probaj! 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji