Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica12
    22. Veljača 2020. 12:38

lola777

Dobar dan, cure, kako prolazi dan? Kako ste spavale? Ja taman skuvala rucak pa cemo popodne na maskare tu u mistu.Ja sam tako, tako.Sta ste rekli, jedna misao zamjenjuje drugu i ne mozes biti opusten i sretan.Al dobro, kako je bilo dobro je, hvala Bogu.

Haaaj, haaj, ma jos koji tjedan i ti ces bit super super, kad skroz proradi zoloft, ja sam okej, dva dana bez normabela, evo da i treci prode bez ja presretna 🙏

26+3❤️

• Nera20
    22. Veljača 2020. 13:34

Eej
    Evo i mene.ok sam ali curica ima temp opet a prije 2tj zavrsila sa pencilinom, vise za poludit sa tim bolestima..a ja samo cekam kad ce vise u vrtic da imamo malo mira. Sad opet nista od vrtica cini mi se. Zatvoreni svi u kuci ko u ludnici.rekla sam ici kasnije kad zaspe ja sama prosetati da razbistrim glavu. 

• lola777
    22. Veljača 2020. 13:51

Ribica, tako i ja brojim dane bez Normabela😁meni je 3 ili 4 dan.Super, samo tako nastavi.Al ti si i bez Zolofta, ja nisam☹.
    Margita, sta je curici, viroza ili grlo? Di to pokupi? Ja sam isto luda kad cujem za te viroze, gripe.U svakom slucaju otidji malo razbistriti glavu i udahnuti.
    Ja sam za svoj mozak uvela meditaciju Tomislava Ivancica pa svaki dan poslusam tu meditaciju od 20-tak minuti.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Domaćica
    22. Veljača 2020. 16:18

Pozić, svima. Ja spremam stvari za bebu i rodilište. Ja nisam bez Normabela, noćas sam uzela 7 mg.. Večeras budem 5, a onda probat bez...Ne smijem više svaki dan kad sam 35 tj. 

one

• Nera20
    22. Veljača 2020. 16:53

Domaćica

Pozić, svima. Ja spremam stvari za bebu i rodilište. Ja nisam bez Normabela, noćas sam uzela 7 mg.. Večeras budem 5, a onda probat bez…Ne smijem više svaki dan kad sam 35 tj.

Jel bolje spavas? Kako si preko dana? 

• Nera20
    22. Veljača 2020. 16:54

lola777

Ribica, tako i ja brojim dane bez Normabela😁meni je 3 ili 4 dan.Super, samo tako nastavi.Al ti si i bez Zolofta, ja nisam☹.
    Margita, sta je curici, viroza ili grlo? Di to pokupi? Ja sam isto luda kad cujem za te viroze, gripe.U svakom slucaju otidji malo razbistriti glavu i udahnuti.
    Ja sam za svoj mozak uvela meditaciju Tomislava Ivancica pa svaki dan poslusam tu meditaciju od 20-tak minuti.

A prije 2tj su joj usi i grlo bili crveni sad ne znam.. Ne curi nos ni ne kaslje.. A viditi cemo. 

22. Veljača 2020. 17:55

Pozdrav, nemam pojma je li ovo pravo mjesto, ali obzirom da se raspadam pisem pa sto bude. 
    Trudna sam 11+6, trudnoca je zeljena i planirana, u vezi sam 6 godina, imam 27 godina, oboje radimo, u svom stanu (s te strane sve po ps-u).
    A ja u raspadu sistema, s bebom je sve ok zasad ne bojim se pregleda nekako od prvog casa  kad sam vidjela otkucaj srca imam osjecaj da je sve ok i da ce bit sve ok.
    Ali ja sam u rasulu, prvo tromjesecje je kombinacija konstantnih mucnina, povracanja  umora, zgaravice, zatvora i nemogucnosti jedenja icega osim ugljikohidrata pa sam vec na +3kg :(
    Konstanta panika me drzi da cu sve morati sama, da ce djete biti jedno od onih iznimno ovisnih o mami,  da sam se odrekla i morat cu se odreci svega sto sam ikad htjela u zivotu, da mi nitko nece pomoci, da cu u vezi biti u stvari samohrana majka (nemam nista protiv samohranih majki divim im se) ali ja to ne mogu i ne zelim.
    Partner me optuzuje da sam luda i da ustvari ne zelim djete i svade su konstantne. Prijateljice koje su mame/trudne mi govore da se opustim/prepustim (ne znam ko bi se mogo opustit kad mu je ovak lose) i jos mi podpiruju strahove da je tak i tak sve briga mame i da se naviknem da cu sve morat sama i da se ne nadam da cu istrenirat partnera.
    Jedina svjetla tocka trenutnomi je poso, i ako necu moc radit do kraja cu vjerojatno prolupat. 
    Ima li itko savjet za mene ludu i sebicnu (kako partner kaze)? Molim nemojte me osudivati, svi koji znaju da sam trudna me svakodnevno osuduju :(

S@r@
    22. Veljača 2020. 18:08

Margita0407

Eej
    Evo i mene.ok sam ali curica ima temp opet a prije 2tj zavrsila sa pencilinom, vise za poludit sa tim bolestima..a ja samo cekam kad ce vise u vrtic da imamo malo mira. Sad opet nista od vrtica cini mi se. Zatvoreni svi u kuci ko u ludnici.rekla sam ici kasnije kad zaspe ja sama prosetati da razbistrim glavu.

Pa sta bi? A jadnicka :/ sad su te viroze,kod nas nema ko nije dobio .
    Jel pomogla setnja ako si bila?

S@r@
    22. Veljača 2020. 18:11

Margita0407

Haha tako sam i ja za porod, ma hoces, biti ce jebeno ali ces prezivjeti ne brini…sve ce to proci i trudnoca i porod u redu.

Bit ce sve oki,znas da smo i mi kukale tu da nas je frka kak cemo,meni je porod bio jos super,vise mi je poslije ovo tesko palo ma da je i to ok naspram trudnoce cijele.samo hrabro,bitno da je beba zdrava 😊 sad mozes odahnut od prijevremenog kaj te trta bila

S@r@
    22. Veljača 2020. 18:12

lola777

Dobar dan, cure, kako prolazi dan? Kako ste spavale? Ja taman skuvala rucak pa cemo popodne na maskare tu u mistu.Ja sam tako, tako.Sta ste rekli, jedna misao zamjenjuje drugu i ne mozes biti opusten i sretan.Al dobro, kako je bilo dobro je, hvala Bogu.

Aaa superr,kak bute se maskirali.😊
    Vise ni neznam kak to ide al voljela sam to jako😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.