Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica12
    21. Veljača 2020. 13:48

lola777

Ribica12

Ma sad sam mirna nekako, tako da nije ni potrebno, al vidit cu, ko zna kakva cu bit iduci tjedan😂 mene pregledajte samo ultrazvučno, a vidi da ste spominjali cerviks itd. Kad ce mi to pregledavat

Meni svaki put pregleda cerviks, u sklopu rucnog pregledapa tek onda UZV

E onda moja ili ne zna ili je luda, pitat cu je sad na pregledu🙈

26+3❤️

• Nera20
    21. Veljača 2020. 13:50

Ribica12

lola777

Ribica12

Ma sad sam mirna nekako, tako da nije ni potrebno, al vidit cu, ko zna kakva cu bit iduci tjedan😂 mene pregledajte samo ultrazvučno, a vidi da ste spominjali cerviks itd. Kad ce mi to pregledavat

Tu di sam ja cijelu trudnocu ne pregledavaju vaginalno, samo uvz. 

• Ribica12
    21. Veljača 2020. 13:58

Margita0407

Ribica12

lola777

Ribica12

E tako i meni

26+3❤️

• lola777
    21. Veljača 2020. 14:15

Ribica12

Margita0407

Ribica12

lola777

Ribica12

E tako i meni

Mozda i bolje, ja san stalno pod stresom zbog njega.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    21. Veljača 2020. 14:25

Ma ja se godinama cudila kakve su to price o svekrvama, moja i ja se super slagale do prije 1 god.Nismo se svadjale, nego moj muz kaze sta misli, a sa sestrom ne prica dugo, pa pitanje sta ce kome ostat i sl.A nije nas briga za nista osim za ovaj mali dio di jesmo.Kad bi ona pametovala smetalo bi mi, uvik neki komentar ja bi ovako skuhala, robu bi mi priokrenila sa susila na njen nacin i sl.Pa kad cete na jos jedno dite, di trosite.Onda bi je moj muz stavija di joj je misto a i ja bi joj ufino odgovorila i sad smo na pristojnoj distanci.Zato bolje ti je reci odma, a ne trpit jer svejedno za koju godinu ce rec da ne valjas😁

• Ribica12
    21. Veljača 2020. 14:26

Hahaha ja sam se frisko udala, ima pola godine, al ja sve lipo kazem, i njoj i svekru, nek odma znaju 😂

26+3❤️

Ledolina
    21. Veljača 2020. 14:33

S@r@

Ledolina

Idem malo češće mokrit nego inaće,al ništa pretjerano. Ujutro jako budem žedna i puls luduje. Čak i u noći kad se probudim pa mi nije jasno zbog čega. Preko dana ne obraćam toliko pažnju, jedino ak sam sama onda me baš uhvati strah i nelagoda… Povremeno osjećam kao da imam potrebu udahnit onak duboko, tj kao da mi treba zraka, a to može bit zbog panike. Ne znam više ni sama… Sad ak nalaz bude ok, onda će mi bit još gore, opet ću paničarit, samo ne smijem googlat 😁🤦
    Hmmmm a jedno po jedno dok ne vidis kaj je..,nemoj googlati jer bus po njihovom sutra umrla od raka xD..
    Moze bit samo panika na kraju al svakako puls treba sredit,pa kolko to vev traje da je takav puls?

Otprilike 3 mjeseca, ali sad kako sam trudna baš me uhvatio neki strah i stalno sam opterećena s tim. Nalaz hormona štitnjače je u redu, maloprije mi je dr javila. Eto sad moram dalje tražiti razloge. Samo da me ne pošalje gin. u bolnicu.. 

• lola777
    21. Veljača 2020. 14:33

Ribica12

Hahaha ja sam se frisko udala, ima pola godine, al ja sve lipo kazem, i njoj i svekru, nek odma znaju 😂

Ma tako i triba, ja sam do 40-te uvik mozgala kako ce me ko shvatiti, kako ne uvridit nikoga i onda bi da izvines srali po meni.I onda sam rekla odje... svi, nisam vise dite da se nastojim svima svidit.Imam obitelj i prijatelje koji me vole ovakvu kakva sam, a drugi nek misle sta misle.To je bila ona moja fajter faza, a sad sam u trudnoci opet pekmezasta.Al inace kad rodis ojacas, to dite ti da snage i potrebu da ga stitis.Pa jbt moja sveki ima ka neki hepatitis pa bi mi ljubila malu u rukice, ja bi zivcani slom dobila.Onda sam rekla muzu i on joj je reka, al sad bi joj bez problema rekla.

• lola777
    21. Veljača 2020. 14:36

Ledolina

S@r@

Ledolina

Idem malo češće mokrit nego inaće,al ništa pretjerano. Ujutro jako budem žedna i puls luduje. Čak i u noći kad se probudim pa mi nije jasno zbog čega. Preko dana ne obraćam toliko pažnju, jedino ak sam sama onda me baš uhvati strah i nelagoda… Povremeno osjećam kao da imam potrebu udahnit onak duboko, tj kao da mi treba zraka, a to može bit zbog panike. Ne znam više ni sama… Sad ak nalaz bude ok, onda će mi bit još gore, opet ću paničarit, samo ne smijem googlat 😁🤦
    Hmmmm a jedno po jedno dok ne vidis kaj je..,nemoj googlati jer bus po njihovom sutra umrla od raka xD..
    Moze bit samo panika na kraju al svakako puls treba sredit,pa kolko to vev traje da je takav puls?

Otprilike 3 mjeseca, ali sad kako sam trudna baš me uhvatio neki strah i stalno sam opterećena s tim. Nalaz hormona štitnjače je u redu, maloprije mi je dr javila. Eto sad moram dalje tražiti razloge. Samo da me ne pošalje gin. u bolnicu..

Ma nemoj trazit nista jer neces nista naci.To ti je anksioznost i panika.Margita, jel tako?
    Kad osjetis da pocinje popi 1x5mg i za po ure ce ti to prestati.Ako tako bude onda budi sigurna da je to sta sam ti rekla.

• Ribica12
    21. Veljača 2020. 14:41

lola777

Ledolina

S@r@

Ledolina

Ma nemoj trazit nista jer neces nista naci.To ti je anksioznost i panika.Margita, jel tako?
    Kad osjetis da pocinje popi 1x5mg i za po ure ce ti to prestati.Ako tako bude onda budi sigurna da je to sta sam ti rekla.

Ja isto mislim da je panika, nista drugo

26+3❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.