Ledolina samo ti popij normabel od 5mg i vidjeti ces da smo u pravu. Anksioznost ti stvara razne filmove u glavi da imas neku bolest.. Evo moja prijateljica stalno umislja zelucane probleme, isla na sve preglede moguce, sad pije neke trave od travara iz bosne, pa jake glavobolje pa je snimala glavu a zapravo ima dijagnozu anksioznost i socijalna fobija 🤷♀️
Izguraj trudnocu sa noabelom i pomozi sebi da ti je lakse... Kad rodis sve ce doci na svoje.
I ja sam i vecina nas prvi put kad dobije panicni zavrsi na hitnoj jer ne zna sta mu se dogada, a na hitnoj ugl ne prepoznaju panicni nego ti naprave sve testove i kazu da si dobro.
Hvala vam na podršci, pretpostavljam i ja da je to izgleda sve na psihički ali uvijek postoji ono jedno zrno sumnje koje često ne da mira i koje ne da je zrno nego stijena 😂 ne bi na svoju ruku normabel dok ne razgovaram sa svojom gin. Danas smo sin i ja došli kod mojih na vikend, pa se nekako odmah i bolje osjećam... I vama svima želim ugodan vikend sa što manje loših misli! 🙂
Evo stigla sa pregleda.Tako su mi stresni ovi pregledi🤦♀️. Uglavnom, hvala Bogu sve je u redu i kaze da mogu biti mirna.Sva sam se bila prepala jer je mrvicu duze mjerio nesto na glavici bebe pa mu gledam lice pa ekran.Mislila sam da cu se srusiti.Pitala sam ga zar nesto nije u redu, da nije cista, a on se nasmijao i kaze da mora mjeriti detaljno i da nije cista.Da je sve ok.Ne bi ja bila ja da sam mirna, vec sad razmisljam o tome. Cak mi se navodno i cerviks produzio.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Lola, sta god ti mislila na kraju sam sebi reci doktor je rekao da je sve u redu.
Lola, sta god ti mislila na kraju sam sebi reci doktor je rekao da je sve u redu.
Ma znam, al uvik ta jeb... sumnja, strah.Sad razmisljam ocu li prezivit porod🙄
Haha tako sam i ja za porod, ma hoces, biti ce jebeno ali ces prezivjeti ne brini...sve ce to proci i trudnoca i porod u redu.
E pa tako je svima nama koji imamo ovaj problem... Stalno se neceg bojis tako i ja taman me prode nesto a drugo dode... I to same gluposti ali eto ne mozes si pomoc...kao da nam mozak ne dozvoljava da se opustimo... 🙄🙄
E pa tako je svima nama koji imamo ovaj problem… Stalno se neceg bojis tako i ja taman me prode nesto a drugo dode… I to same gluposti ali eto ne mozes si pomoc…kao da nam mozak ne dozvoljava da se opustimo… 🙄🙄
Upravo to prva jedna misao posjeda, pa to prode kad dode druga, i onda mi ta bude smijesna
Lola, drago mi je da je sve u redu, ne brinii
26+3❤️
Dobar dan, cure, kako prolazi dan? Kako ste spavale? Ja taman skuvala rucak pa cemo popodne na maskare tu u mistu.Ja sam tako, tako.Sta ste rekli, jedna misao zamjenjuje drugu i ne mozes biti opusten i sretan.Al dobro, kako je bilo dobro je, hvala Bogu.
Sortiraj odgovore
Najstariji