Oproatite kaj tak oisem pist po post al tesko mi pohvatatDomacica; javi kako je proslo samo sa 5 mg danas.
Banana...;
U potpunosti te razumijem,bas sam se tako osjecala i sama ,do duse sad sam vec rodila,ima i dalje dana kad nisam bajno al to je tek pocetak,prva beba...
Bude i kod tebe proslo,pucaju te hormoni,normalno je biti u strahu,osjecati se tako kako se osjecas,nisi jedina.
Kad produ mucnine tamo negdje sa 3 mj.znaju prestat,bit ce ti bolje,osjecat ces se energicnije jer ces moc i nesto normalno pojest,bit ce vise suncanih dana i iskoristi to svakako,pomaze ..
Ako te previse bude tistilo mozes pojadat se gin.pa ti mozda i prepise nesto ali dokle god moze sabrat misli probaj.
U tim danima ja sam plakala konstantno,osjecala sam se tako samo i da me partner ne razumije jer mu je bilo sve nejasno i stalno je bilo; tebe hormoni pucaju ,a nisam imala taj dojam osim oko prehrane.
Probaj radit nesto sto te smiruje i okupira ti misli,drz se posla dokle osjecas da mozes,kad nebudes nije pogresno otic na cuvanje ili porodiljni,dobro je za tebe.Sta god te muci tu smo sve ,prolazimo to ili slicno,neke smo vec prosle ,neke i vise puta.bit ce ti lakse ,nisi luda !!!
Hvala Sara. Ovo da nisam luda me fakat razveselilo.
Gin se ne mogu pojadat jer nju ne zanima nis osim djeteta, zadnji put sam dosla prehladena ko konj i bas jako jako lose (vidlo se na meni), izignorirala me i samo se nasmijala kad je vidjela djete na ultrazvuku da je sve ok, a meni je samo rekla ocete bolovanje, ja reko ne, onda je to to... Vidimo se za 3 tjedna. Razmisljam da odem po drugo misljenje, ne zbog djeteta (jer tu vjerujem da ona sve odradi kak se spada) al zbog sebe :(
Pozić, svima. Ja spremam stvari za bebu i rodilište. Ja nisam bez Normabela, noćas sam uzela 7 mg.. Večeras budem 5, a onda probat bez…Ne smijem više svaki dan kad sam 35 tj.
Vec 35 tj...Veceras probaj 5 mg, pa iduci dan 2,5mg.Jesi se smirila s njim?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Pozić, svima. Ja spremam stvari za bebu i rodilište. Ja nisam bez Normabela, noćas sam uzela 7 mg.. Večeras budem 5, a onda probat bez…Ne smijem više svaki dan kad sam 35 tj.Jel bolje spavas? Kako si preko dana?
Da, spavam ok. Probudim se na wc i spavam dalje. Preko dana, dosta dobro, kako je znalo biti.Prođe kratko kao nelagodni osjećaj, ali sve pod kontrolom. Da ostane tako, samo.
one
Nisam odgovarala, tek smo dosli doma.Djeca su bila maskirana u narodnu nosnju.Lipo je bilo.Sjeli smo posli sa drustvom popiti kavu i opustila sam se.Na neko vrime zaboravila svoje strahove i misli.Smijali se.Uspjeh za mene, a za druge normala🤦♀️.
Banana, naravno da si normalna.Dogadja ti se nesto po prvi put u zivotu i normalno da se pitas kako ces i sl. Svi se pitaju, kod nekoga je to izrazajnije jer je osjetljivija osoba.
Ti i decko ste duze u vezi i sigurno ga poznajes bolje od prijateljica i znas kakav je.Nitko nije savrsen, al sigurno voli tebe i bebu i kreni od iskrenog, stalozenog razgovora s njim.Znaju oni iznenaditi, vjeruj mi.Nemoj gledat iskustva prijateljica jer kad dodje beba ona smeksa i najtvrdja srca.U pocetku sam se s muzom svadjala, iako smo cesto isto mislili, ali svak je ima svoj ponos i karakter.Ja bi sizila, glasno govorila da ne kazem vikala🙄, al s vremenom naucis i razgovarati mirno jer tako vise postignes kod njih.
Zasto bi sama bila u svemu?Zajedno ste u tome, je da ce biti razilazenja u odgoju, misljenjima,ali sve je to normalno.
Pozić, svima. Ja spremam stvari za bebu i rodilište. Ja nisam bez Normabela, noćas sam uzela 7 mg.. Večeras budem 5, a onda probat bez…Ne smijem više svaki dan kad sam 35 tj.Jel bolje spavas? Kako si preko dana?Da, spavam ok. Probudim se na wc i spavam dalje. Preko dana, dosta dobro, kako je znalo biti.Prođe kratko kao nelagodni osjećaj, ali sve pod kontrolom. Da ostane tako, samo.
Vidis da se trebao smiriti nervni sustav.
Pozić, svima. Ja spremam stvari za bebu i rodilište. Ja nisam bez Normabela, noćas sam uzela 7 mg.. Večeras budem 5, a onda probat bez…Ne smijem više svaki dan kad sam 35 tj.Jel bolje spavas? Kako si preko dana?Da, spavam ok. Probudim se na wc i spavam dalje. Preko dana, dosta dobro, kako je znalo biti.Prođe kratko kao nelagodni osjećaj, ali sve pod kontrolom. Da ostane tako, samo.
Ma hoce ne brini, meni je jos bilo gadno zadnja 2tj prije poroda(na dane) a sad kako sam rodila sve bolje i bolje, ne idealno, ali realno pa i prije nisam svaki dan bila ultra sretna ni ultra tuzna.
Bitno mi je da nema panike i pritiska konstantno.. Ja se nadam da to sve znaci da ide na bolje i da ce nam tako svima biti.
Hvala Sara. Ovo da nisam luda me fakat razveselilo.
Gin se ne mogu pojadat jer nju ne zanima nis osim djeteta, zadnji put sam dosla prehladena ko konj i bas jako jako lose (vidlo se na meni), izignorirala me i samo se nasmijala kad je vidjela djete na ultrazvuku da je sve ok, a meni je samo rekla ocete bolovanje, ja reko ne, onda je to to… Vidimo se za 3 tjedna. Razmisljam da odem po drugo misljenje, ne zbog djeteta (jer tu vjerujem da ona sve odradi kak se spada) al zbog sebe :(
Me birni se, te frendice koje ti govore da ces svs morati sama ti nisu frendice! Naravno da ces na pocetku ti vise oko bebe ali muz ce onda pomoci oko stana, hrane, paznje.. Viditi ces. Sad te ne razumije kad njemu nije tako, i nikad mu nece ni biti. Tvoji strahovi su normalni ali moras znati da ce biti sve ok i da ces se u svemu snaci. Nemoj se svadati sa muzem, ne treba ti dodatni stres sada.
Oproatite kaj tak oisem pist po post al tesko mi pohvatatDomacica; javi kako je proslo samo sa 5 mg danas.
Banana…;
U potpunosti te razumijem,bas sam se tako osjecala i sama ,do duse sad sam vec rodila,ima i dalje dana kad nisam bajno al to je tek pocetak,prva beba…
Bude i kod tebe proslo,pucaju te hormoni,normalno je biti u strahu,osjecati se tako kako se osjecas,nisi jedina.
Kad produ mucnine tamo negdje sa 3 mj.znaju prestat,bit ce ti bolje,osjecat ces se energicnije jer ces moc i nesto normalno pojest,bit ce vise suncanih dana i iskoristi to svakako,pomaze ..
Ako te previse bude tistilo mozes pojadat se gin.pa ti mozda i prepise nesto ali dokle god moze sabrat misli probaj.
U tim danima ja sam plakala konstantno,osjecala sam se tako samo i da me partner ne razumije jer mu je bilo sve nejasno i stalno je bilo; tebe hormoni pucaju ,a nisam imala taj dojam osim oko prehrane.
Probaj radit nesto sto te smiruje i okupira ti misli,drz se posla dokle osjecas da mozes,kad nebudes nije pogresno otic na cuvanje ili porodiljni,dobro je za tebe.Sta god te muci tu smo sve ,prolazimo to ili slicno,neke smo vec prosle ,neke i vise puta.bit ce ti lakse ,nisi luda !!!
Sara kako ti je sad kad si sama?
Pozić, svima. Ja spremam stvari za bebu i rodilište. Ja nisam bez Normabela, noćas sam uzela 7 mg.. Večeras budem 5, a onda probat bez…Ne smijem više svaki dan kad sam 35 tj.Jel bolje spavas? Kako si preko dana?Da, spavam ok. Probudim se na wc i spavam dalje. Preko dana, dosta dobro, kako je znalo biti.Prođe kratko kao nelagodni osjećaj, ali sve pod kontrolom. Da ostane tako, samo.Ma hoce ne brini, meni je jos bilo gadno zadnja 2tj prije poroda(na dane) a sad kako sam rodila sve bolje i bolje, ne idealno, ali realno pa i prije nisam svaki dan bila ultra sretna ni ultra tuzna.
Bitno mi je da nema panike i pritiska konstantno.. Ja se nadam da to sve znaci da ide na bolje i da ce nam tako svima biti.
Pozić, svima. Ja spremam stvari za bebu i rodilište. Ja nisam bez Normabela, noćas sam uzela 7 mg.. Večeras budem 5, a onda probat bez…Ne smijem više svaki dan kad sam 35 tj.Jel bolje spavas? Kako si preko dana?Da, spavam ok. Probudim se na wc i spavam dalje. Preko dana, dosta dobro, kako je znalo biti.Prođe kratko kao nelagodni osjećaj, ali sve pod kontrolom. Da ostane tako, samo.Ma hoce ne brini, meni je jos bilo gadno zadnja 2tj prije poroda(na dane) a sad kako sam rodila sve bolje i bolje, ne idealno, ali realno pa i prije nisam svaki dan bila ultra sretna ni ultra tuzna.
❤️🙏
one
Sortiraj odgovore
Najstariji