Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica12
    20. Veljača 2020. 16:40

Evo meni jucer tako bilo, a dnaas super, fala Bogu. 
    Napokon da cujes moje misli, sram me i psihicu rec, jer sama znam da je nerealno ali lola je to dobro rekla, to je okp i jednostavno mi ta misao izazove strah i ne mogu prestat mislit na to. I tako par dana, i onda dode nova, a ova mi bude smijesna

26+3❤️

• Ribica12
    20. Veljača 2020. 16:47

Margita0407

Ja svaki dan pomislim na normabel 🤷‍♀️🤣

Margita ti se svo ovo vrijeme otkad si rodila bez icega? Ajme i ja bi htjela dojit al vec se sad bojim da necu moc zbog tableta. Zasto ne postoje neke koje se mogu 100 %pit u trudnoci i tijekom dojenja 😭 to bi bio spas,
    Iskreno, ja nznm hocu li ikad drugo dijete,( a zelim ih dvoje) ali opet ovo prozivljavat, nznm bi li mogla. Jedino kad bi prije pila ad pa kad bi me on drza cijelu trudnocu, al to nikad ne znas, sad mi je prestao nakon 4 mjeseca(ako je istina da on djeluje i nakon sta ga prestanes pit, il sam jednostavno bila dobro jer se nisam prepustila mislima) 

26+3❤️

Ledolina
    20. Veljača 2020. 16:55

Domaćica

Ledolina, šta je sa štitnjačom? Imam Hašimoto i Hipo sam. Hoću takva stanja i od štitnjače…

Bila sam kod dr, dala mi je da idem vadit krv i da prekontroliram baš upravo hormone štitnjače. Normabel mi ona ne želi dati, jer po njenom prvo ginekologica treba dat odobrenje, a ona je na godišnjem i trebam čekat 2 tjedna jer sam tad naručena. Eto sutra ću znati više nakon nalaza krvi. Valjda to bude isti dan, više ni ne znam.. Nego, zanima me kak vi koje ste u prvom tromjesečju, koliko ste aktivne. Ja inaće idem pješke po sina u vrtić, imam 20-25min tamo i toliko nazad. Ne znam jel mi to pametno, tak svaki dan...

• Ribica12
    20. Veljača 2020. 17:00

Ja sam razumila da ti je psihijatar na godišnjem 3 tj pa mi nije jasno bilo zasto ginekolog ne zeli dat. Pa ja msilim ako je trudnoca ok, da je i preporucljivo setat i bit aktivan, ja znam zene sta su 3 dana prije poroda preaktivne. Ja sam imala mucbine 4 mjeseca i nisam mogla bit aktivna, isla bih na posao, al kad bih dosla doma, smap lezanje, al stvarno od mucnina nisam mogla ni do wca 

26+3❤️

• lola777
    20. Veljača 2020. 17:19

Ribica, ja sam isto govorila prije 6,5- 7 god da nema sanse ici na drugo, da ne znam kako bi onakvo stanje ponovo izdrzala.I to sam mislila svo ovo vrime jer uz cuvanje trudnoce i 8 mj. lezanja to je bilo pre pre tesko.Stvarno nikome to ne bi pozelila.A onda se desila neka zelja za jos jednim, misao dali uskracujem sestru ili brata mojok curi, muzu jos jedno.Sve je to pratio ogromni strah, al evo Bog je da da sam zatrudnila, trenutno ne moram mirovati- trudna sam 6 mj. i nadam se da necu morati mirovati jer i ovako misli i strahovi luduju. Kazem sama sebi, kad osjetim griznju savjesti zbog tableta u trudnoci, da je Bog znao da cu ih piti i vjerovao u mene pa se trudim i ja vjerovati.Da nema teskih trenutaka ima, ali da mi je lakse psih. i fizicki nego u proslo trudnoci je i molim Boga da se smiluje i da bude i dalje ok.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    20. Veljača 2020. 17:20

Ledolina,ako je trudnoca ok, nisi otvorena, ne moras mirovati, setnje su preporucene.Jedna moja prija je u 5 ili 6 mj trudnoce krumpire vadila🤦‍♀️

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Domaćica
    20. Veljača 2020. 17:22

Ledolina

Domaćica

Ledolina, šta je sa štitnjačom? Imam Hašimoto i Hipo sam. Hoću takva stanja i od štitnjače…
    Bila sam kod dr, dala mi je da idem vadit krv i da prekontroliram baš upravo hormone štitnjače. Normabel mi ona ne želi dati, jer po njenom prvo ginekologica treba dat odobrenje, a ona je na godišnjem i trebam čekat 2 tjedna jer sam tad naručena. Eto sutra ću znati više nakon nalaza krvi. Valjda to bude isti dan, više ni ne znam..Nego, zanima me kak vi koje ste u prvom tromjesečju, koliko ste aktivne. Ja inaće idem pješke po sina u vrtić, imam 20-25min tamo i toliko nazad. Ne znam jel mi to pametno, tak svaki dan…

Budeš onda vidjela je l treba Euthyrox ili ne. Da, trebala bi ginica napisati da ti daju Normabel, pa onda opća praksa ti stavi recept. Ili naravno psihička napiše terapiju , a ova samo izda recept. Ništa onda, budeš izdržala  ta dva tj., šta drugo. Ili ako je neizdrživo odi do privatnog psihijatra.

one

• Ribica12
    20. Veljača 2020. 17:29

Ili pitaj nekoga normabel, oko mene svi ga imaju😂😂😂😂

26+3❤️

• Ribica12
    20. Veljača 2020. 17:31

lola777

Ribica,ja sam isto govorila prije 6,5- 7 god da nema sanse ici na drugo, da ne znam kako bi onakvo stanje ponovo izdrzala.I to sam mislila svo ovo vrime jer uz cuvanje trudnoce i 8 mj. lezanja to je bilo pre pre tesko.Stvarno nikome to ne bi pozelila.A onda se desila neka zelja za jos jednim, misao dali uskracujem sestru ili brata mojok curi, muzu jos jedno.Sve je to pratio ogromni strah, al evo Bog je da da sam zatrudnila, trenutno ne moram mirovati- trudna sam 6 mj. i nadam se da necu morati mirovati jer i ovako misli i strahovi luduju. Kazem sama sebi, kad osjetim griznju savjesti zbog tableta u trudnoci, da je Bog znao da cu ih piti i vjerovao u mene pa se trudim i ja vjerovati.Da nema teskih trenutaka ima, ali da mi je lakse psih. i fizicki nego u proslo trudnoci je i molim Boga da se smiluje i da bude i dalje ok.

Ma ja zelim dvoje djece svakako, al sad ne mogu zamislit da opet ovo prozivljavam. Iako znam ako mi bude lose pit cu ad pa ce mi bit super i zaboravit cu na ovu muku i mislit cu da sr nece vise nikad vratit i ic cu na drugo🙈 svaki put dok pijem zaboravim kako je bilo i mislim da sam izliječena, prestanem i onda opet. E jbg. Pomirila sam se s tim. Pa sta sad, pit cu tablete i sve pet 🙈

26+3❤️

• Ribica12
    20. Veljača 2020. 17:32

Sara tebi je ovo prva beba? Vi ostale vec imate djecu, koliko sam uspila pohvatat? 

26+3❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.