Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    20. Veljača 2020. 22:48

Margita0407

Sara kazu 2tj do mjesec dana je baby blues, nakon toga se treba javiti doktoru ako si i dalje u cudnom stanju… Eto meni je jucer bilo tj dana od poroda..

kako to vrijeme leti,imam osjecaj da si jucer rodila😂😂,meni je za 2 dana 2 tj..samo da prode.

S@r@
    20. Veljača 2020. 23:07

Bas razmisljam,vec sam sebi dosadna,neznam zas me i sta me uopce muci,sve je oki al bas u odredene sate u danu i to svaki dan u isto vrijeme me privi ta nervoza,kaos,pa placem par min.zbog osjecaja da kroz sve stalno idem sama kak god okrenes .to ke tipicno za taj baby b.al onda shvatim da bezveze imam takve misli ,onda ovak padne noc i zapravo sam nesretna jer mislim da nikad necu bit sretna.eto glupo.
    Ono kao cekas da se udas,pa bezveze,pa cekas da rodis pa opet ni to nije to kak si mislis ee tad cu bit sretna.🙍🤕 
    Od sutra smo solo,mislim da sam malo uvrijedila druge kad sam rekla da se sutra nisam mislila vidjet s njima.cijeli dan me muci dal mi zamjeraju al da je jos jedan dan takav,bacila bi se kroz prozor p.s.nebi mi nista bilo,prozori u kuci su u razini moje glave😂😆

• Nera20
    20. Veljača 2020. 23:07

Sigurno smo bolje nego u trudnoci, to je neki dobar znak 🙏🙏

S@r@
    20. Veljača 2020. 23:09

Ma je.bar nemam strahova,imam snage😁evo to je vev nes pozitivno da😊

• Nera20
    20. Veljača 2020. 23:09

S@r@

Bas razmisljam,vec sam sebi dosadna,neznam zas me i sta me uopce muci,sve je oki al bas u odredene sate u danu i to svaki dan u isto vrijeme me privi ta nervoza,kaos,pa placem par min.zbog osjecaja da kroz sve stalno idem sama kak god okrenes .to ke tipicno za taj baby b.al onda shvatim da bezveze imam takve misli ,onda ovak padne noc i zapravo sam nesretna jer mislim da nikad necu bit sretna.eto glupo.
    Ono kao cekas da se udas,pa bezveze,pa cekas da rodis pa opet ni to nije to kak si mislis ee tad cu bit sretna.🙍🤕
    Od sutra smo solo,mislim da sam malo uvrijedila druge kad sam rekla da se sutra nisam mislila vidjet s njima.cijeli dan me muci dal mi zamjeraju al da je jos jedan dan takav,bacila bi se kroz prozor p.s.nebi mi nista bilo,prozori u kuci su u razini moje glave😂😆

I meni su odredeni sati u danu kriticni. Razmisljanja su ti normalna, ocekujemo puno vise od zivota 🤣

• Zrinka1
    20. Veljača 2020. 23:12

S@r@

Zrinka1

Pa bas to, glupe misli… Nemaju veze s vezom i ja to znam al dzabe, one me poremete totalno.. U glavi su toliko realne a kad ih kazes na glas smijesne su hahah…
    Da mi je neko rekao da cu ovo dozivit ja bi rekla nisi normalan, ono necu kukat jer znam da nisam jedina al zbilja ne mogu razumjet zbog cega je doslo do toga..
    E bas to Margita nikad nisam bila u boljoj situaciji i kad sam saznala da sam trudna i otisla na komplikacije bila sam presretna sto cu malo odmorit i od posla i jedno vrijeme san zbilja uzivala i onda me pokosilo kao da nisam zasluzila uzivat eto tako se sad osjecam.
    nemres na to utjecat,nit si to birala,probaj navise izvuc dobrog u danu sto imas ,mene uopce ne muce ti problemi vise i takvo mozganje i olaksanje je zbilja i prode,osjecas se ti kao ti ..tek sad vidim kolko mi je ta trudnoca mrsko pala,nebi to ponavljala stvarno kao ni ovo sad ,za izludit-.- porod kojeg sam se bojalanko vraga je nista naspram ovog.
    Probaj kolko god je glupo sad rec al probaj izvuc maximalno iz tog mog i probaj svaki dan uzivat u necem,bilo cemu ako nades nesto pozitivno,trudna si sad i neces tako skoro prolazit to..nek bar nebude tako mrsko.
    Najgore je mislim to kaj ne radimo trenutno

Pokusavam vjeruj mi bas se trudim i dode tako da jedno vrijeme mi bude super, onda par dana me muce tako neke budalastine onda opet dobro i tako u krug...al dobro bit ce bolje sigurno kad rodim, ja se bar nadam... Iako ovako kad gledam mislim  da nikad nece proci ali oce sigurno...
    I ja mislim ier ne radim zato sto sam radila od kad sam zavrsila skolu i nisam prekidala i jednostavno mi fali ta moja rutina i ja se osjecam uzasno zbog toga i zato kad se probudim mislim Boze oce ikad proci ovaj dan, sta cu raditi i tako a dan proleti samo eto... Malo imam i viska vremena pa razmisljam previse, prije jednostavno nisam imala vremena ni razmisljat. Pogotovo o takvim stvarima, zivila sam dan po dan nisam razmisljala uopce sta ce sutra biti a kamoli za 10, 20 godina hahah...
    A i to sto se ti tako osjecas totalno te razumijem, u kuci sa bebom ne mozes bas ni van po ovom vremenu i ja bi se osjecala tako al kad dode ljepse vrijeme pa setnjica sa bebom bit ce ti puno puno lakse... 

• Ribica12
    20. Veljača 2020. 23:26

Moja najveca greska je sto sam otisla na komplikacije, i sam psihijatar mi je rekao previse slobodnog vremena pa imam kad mislit o glupostima

26+3❤️

S@r@
    21. Veljača 2020. 00:24

Proc ce i tak i treba mislit😁
    Ee pa da,svaki dam ista rutina jos ak tako dugo radis i posao koji volis..fali covjeku,najvise fali komunikacija koju dobis na poslu.
    Al nekako neznam kako tebi,meninsu dani u trudnoci bili ko godine ,a onda kad sam gledala kolilo je tjedana proslo mi se cinilo nekako brzo.9 mj.u takvom roku da se nisam okrenula,a kad bi kroz dame gledala ajme sttasno.
    .ma da,zivim za te dane da izademo u setnju iako tu nemam di setat jer je do mene radnja pa prase jako i necete vjerovat ima jedan jedini park u mom kvartu a taj je ono na cesti malte ne..tak da na bus i negdje drugdje -.- ta selidba me isto ubila,tu nit ducana ni parka ni kafica,ko da zivim ma selu a nema friskog zraka xD
    Bit cu ja bolje sad kad cu bit solo s muzem iako puno vise sam ocekivala od njega a neznam zasto,valjda hormoni peru bezveze..onda cu vec bit bolje ovako spavam po 3 h na dan i to je za psihu lose.Ribice ee bas je tocno reko.najgori neprijatelj je vrijeme i znatizelja i onda ako si sklon ovakvim mislima onda si u klopciMargita ; hahaha i previse da,dobro lakse mi je kad tak preneses malo optimizma 😊

Ledolina
    21. Veljača 2020. 06:51

Domaćica

Ledolina

Domaćica

Ledolina, šta je sa štitnjačom? Imam Hašimoto i Hipo sam. Hoću takva stanja i od štitnjače…
    Bila sam kod dr, dala mi je da idem vadit krv i da prekontroliram baš upravo hormone štitnjače. Normabel mi ona ne želi dati, jer po njenom prvo ginekologica treba dat odobrenje, a ona je na godišnjem i trebam čekat 2 tjedna jer sam tad naručena. Eto sutra ću znati više nakon nalaza krvi. Valjda to bude isti dan, više ni ne znam..Nego, zanima me kak vi koje ste u prvom tromjesečju, koliko ste aktivne. Ja inaće idem pješke po sina u vrtić, imam 20-25min tamo i toliko nazad. Ne znam jel mi to pametno, tak svaki dan…
    Budeš onda vidjela je l treba Euthyrox ili ne. Da, trebala bi ginica napisati da ti daju Normabel, pa onda opća praksa ti stavi recept. Ili naravno psihička napiše terapiju , a ova samo izda recept. Ništa onda, budeš izdržala ta dva tj., šta drugo. Ili ako je neizdrživo odi do privatnog psihijatra.

Domaćica, kakve si ti sve simptome imala zbog štitnjače. Mene najviše brinu otkucaji i povremeno osjećam dosta jaku žeđ. Evo noćas sam se budila valjda svakih sat vremena i srce lupa ko ludo pa od zabrinutost sam tako nikako spavala. Ma nek je i zbog štitnjače i ako moram pit terapiju, samo da znam zbog čega je jer to me najviše muči. 

S@r@
    21. Veljača 2020. 07:59

A jel ides puno puta mokriti? 
    Problemi sa stitnjacom su slicni problemima sa secerom..
    Nedaj boze ni jedno ni drugo..Kad su kod mene bili orkucaji 115,120..svaki dan,mislila sam si hitnu zvat al tolko mi bilo lose da nisam mogla,samo sam spavala,jela bi i tolko bi bila umorna od jela da bi opet isla spavat,probudila bi se po noci sa zeljom za slatkim jer bi inace mi zlo bilo,pisat sam isla cesto i bila sam jakoo zedna,glava me ubijala sttasno i svi su mi ljudi bili cudni,znam ih ali kao da ih neznam bez emocija,neznam to ni opisat al fuj.
    Pa su me slali na kontrolu stitnjace prvo ,pa secer i to je bilo ok.zato te pitam
    Poslije su doktori mi rekli da se manim droga ,ja onak kaj??? Tj doktorica mi je to jedna rekla a ja nit pila nit ista,cista ko suza..
    Onda sam cekala svoju i kad je ona dosla ustanovila je da je vratna kraljeznica pa sam morala vjezbe neke.
    Iako danas znam da je to bila faza depresije jer vr.kraljeznica nemre proc sama od sebe xD a vjezbe sam radila par puta ...
    Dobila sam normabel pa je ppokrio i sve probleme😂😁
    To sam od 10 pila i za mj dana je sve bilo dobro osim tih strahova tj.napadaja panike poslije al dobro to je bilo zestoko kod mene.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.