Sara to ti je normalno stanje kako se osjecas jer ti je pun k. Trudnoce pa sad jos nisi sposobna brinuti sama o svemu a tek ljudi oko tebe.. Ja na momente ne mogu glas od sveki cuti. Moras se pomiriti da ti je sad tako i da ce ubrzo biti puno puno bolje. Isto tako muzu reci da ti fali paznje, ako se tako osjecas.
Domacica super za spavanje, sad par veceri isto tako popij!
Ledolina kako si ti?nisam sve pohvatala sta si pisala ali ugl mislis ici po normabel od doktora jel?
Lola?
Cuj ja sam ti pila 5mg predvecer i onda jos 10 za spavanje nakon 5 dana ne spavanja. Tako sam 3 dana za redom i onda presla na 7mg samo predvecer i bilo bi je dovoljno. Ali tih prvih 3 dana 15mg me spasilo, bila sam na rubu ludila.Mene danas glava boli koliko sam neispavana i umorna. Popit ću za spavanje 10, a ujutro idem do psihičke. Razmišljam čak i antidepresiv počet pit jer mi je ovo ubitačna. Možda se antidepresivom ustabili ta nesanica.Ako je samo nesanica pij normabele za spavanje i ok. Ali naravno, sutra pitaj psihicku pa nam javi. Veceras ces lijepo spavati 💖Spavala sam na kraju i to do 5, i opet malo bila budna i opet zaspala, tako da sam se odmorila. Nije mi se dalo dizati pa nisam ni išla.😄 Jučer sam bila na rubu i mislila sam da ću morati otići. Vidjet ću do sljedećeg tjedna, kakva budem…da, u principu je nesanica. Budući da sam se naspavala, sad mogu opet 3 dana tulumariti 😂. Margitao, dobro si mi zacoprala spavanje. ❤️
Hahaha ajde super, na tvom mjestu bi ja s normabelima probala, jos ti je malo ostalo, (naravno ako ne bude dobro da mozes i ad, al pokusaj malo ovako)
26+3❤️
Cuj ja sam ti pila 5mg predvecer i onda jos 10 za spavanje nakon 5 dana ne spavanja. Tako sam 3 dana za redom i onda presla na 7mg samo predvecer i bilo bi je dovoljno. Ali tih prvih 3 dana 15mg me spasilo, bila sam na rubu ludila.Mene danas glava boli koliko sam neispavana i umorna. Popit ću za spavanje 10, a ujutro idem do psihičke. Razmišljam čak i antidepresiv počet pit jer mi je ovo ubitačna. Možda se antidepresivom ustabili ta nesanica.Ako je samo nesanica pij normabele za spavanje i ok. Ali naravno, sutra pitaj psihicku pa nam javi. Veceras ces lijepo spavati 💖Spavala sam na kraju i to do 5, i opet malo bila budna i opet zaspala, tako da sam se odmorila. Nije mi se dalo dizati pa nisam ni išla.😄 Jučer sam bila na rubu i mislila sam da ću morati otići. Vidjet ću do sljedećeg tjedna, kakva budem…da, u principu je nesanica. Budući da sam se naspavala, sad mogu opet 3 dana tulumariti 😂. Margitao, dobro si mi zacoprala spavanje. ❤️Hahaha ajde super, na tvom mjestu bi ja s normabelima probala, jos ti je malo ostalo, (naravno ako ne bude dobro da mozes i ad, al pokusaj malo ovako
Ribica, znaš kad dođe dan da misliš da ne možeš više od nespavanja i glava ti puca. Popila bi i žohara, samo da se naspavam. 😄Probat ću ovako neko vrijeme.
one
Ledolina kako si ti?nisam sve pohvatala sta si pisala ali ugl mislis ici po normabel od doktora jel?
Lola?
Margitao, misliš da ne bi včrs mogla 7 mg popit, ga?! Joj, ne bi ništa, no moram.
one
Morat ću vidjet s ginekologom za normabel, bar da me smiri radi tih mojih otkucaja. Sve mislim i da odem do dr opće prakse da s njom vidim, iako ona na takve stvari odmahuje rukom. Kad sam jw tražila prvi put uputnicu za psih. nije me uopće shvatila ozbiljno. Kao trebaš misliti pozitivno, a ajd se ti prisili na to. Isto tako i svi drugi, nemaju baš sluha i razumijevanja. Ma u biti tko nije to prolazio nema pojma kako je nama.
Nadam se da ste imale mirnu noć jer ja nisam baš najbolje spavala. Čitala sam po forumu netko je napisao kako sad u trudnoći ima potrebu biti uz mamu. Tako je i meni, i tak mi je bilo u prvoj trudnoći i to me držalo još dosta iza poroda. Ono svaki put kad bi išla doma od nje, mislila sam da je to zadnji put da ju vidim.Ma katastrofa.
Ma i moja dr opce prakse to ne shvaca, jer me poznaje kao preveselu osobu i onda vjer ne shvaca kako mi je u tim kriznim peeiodima, jer tada me nitko ne vidi posto samo stojim doma s MAMOM hhaa, sad sam udana, al za vikend idem malo do svojih🙈mozda i ostanem duze jer ne radim.
Ja ne znam jel se to samo meni događa, al to je oduvijek, od prvog puta ima par god kad mi se ovo dogodilo, svako jutro, cim otvorim oci kao neki strah, lupa srce i noge se tresu i onda se polako smiri. Znaci ne stignem niti lose razmisljat, samo se tako probudim. Pod ovo svako jutro ne mislim da mi je tako svako jutro par godina nego dok ne pocnem pit tablete i onda dok ne djeluju skroz, znaci u tim losim fazama
26+3❤️
Lola?Margitao, misliš da ne bi včrs mogla 7 mg popit, ga?! Joj, ne bi ništa, no moram.
Posto si se na 10mg probudila ipak u 5h ja bi ostala na 10mg..jos 2 dana pa onda 7mg?sta kazes?
Morat ću vidjet s ginekologom za normabel, bar da me smiri radi tih mojih otkucaja. Sve mislim i da odem do dr opće prakse da s njom vidim, iako ona na takve stvari odmahuje rukom. Kad sam jw tražila prvi put uputnicu za psih. nije me uopće shvatila ozbiljno. Kao trebaš misliti pozitivno, a ajd se ti prisili na to. Isto tako i svi drugi, nemaju baš sluha i razumijevanja. Ma u biti tko nije to prolazio nema pojma kako je nama.
Nadam se da ste imale mirnu noć jer ja nisam baš najbolje spavala. Čitala sam po forumu netko je napisao kako sad u trudnoći ima potrebu biti uz mamu. Tako je i meni, i tak mi je bilo u prvoj trudnoći i to me držalo još dosta iza poroda. Ono svaki put kad bi išla doma od nje, mislila sam da je to zadnji put da ju vidim.Ma katastrofa.Ma i moja dr opce prakse to ne shvaca, jer me poznaje kao preveselu osobu i onda vjer ne shvaca kako mi je u tim kriznim peeiodima, jer tada me nitko ne vidi posto samo stojim doma s MAMOM hhaa, sad sam udana, al za vikend idem malo do svojih🙈mozda i ostanem duze jer ne radim.
Ja ne znam jel se to samo meni događa, al to je oduvijek, od prvog puta ima par god kad mi se ovo dogodilo, svako jutro, cim otvorim oci kao neki strah, lupa srce i noge se tresu i onda se polako smiri. Znaci ne stignem niti lose razmisljat, samo se tako probudim. Pod ovo svako jutro ne mislim da mi je tako svako jutro par godina nego dok ne pocnem pit tablete i onda dok ne djeluju skroz, znaci u tim losim fazama
Citala sam da se to dogada kad si anksiozan, bas u fb grupi u vezi anksioznosti, ljudi bi se zalili da im trnu noge, tresu se itd svakakve fizicke bolove bi osjecali zapravo.
Nadam se da ste imale mirnu noć jer ja nisam baš najbolje spavala. Čitala sam po forumu netko je napisao kako sad u trudnoći ima potrebu biti uz mamu. Tako je i meni, i tak mi je bilo u prvoj trudnoći i to me držalo još dosta iza poroda. Ono svaki put kad bi išla doma od nje, mislila sam da je to zadnji put da ju vidim.Ma katastrofa.Ma i moja dr opce prakse to ne shvaca, jer me poznaje kao preveselu osobu i onda vjer ne shvaca kako mi je u tim kriznim peeiodima, jer tada me nitko ne vidi posto samo stojim doma s MAMOM hhaa, sad sam udana, al za vikend idem malo do svojih🙈mozda i ostanem duze jer ne radim.
Ja ne znam jel se to samo meni događa, al to je oduvijek, od prvog puta ima par god kad mi se ovo dogodilo, svako jutro, cim otvorim oci kao neki strah, lupa srce i noge se tresu i onda se polako smiri. Znaci ne stignem niti lose razmisljat, samo se tako probudim. Pod ovo svako jutro ne mislim da mi je tako svako jutro par godina nego dok ne pocnem pit tablete i onda dok ne djeluju skroz, znaci u tim losim fazamaCitala sam da se to dogada kad si anksiozan, bas u fb grupi u vezi anksioznosti, ljudi bi se zalili da im trnu noge, tresu se itd svakakve fizicke bolove bi osjecali zapravo.
Daa, tako moji prijatelji, ja nemam bas tako al ono strah kao da idem na ispit😂 nego recite mi dal da danas pijem redovno normabel, sad idem na kavu i ok sam pa mislim da mi ne treba, a bojim se za sat, dva da sve krene opet. Jucer sam rekla da cu pit i evo danas opet grinja savjesti, tj okej sam pa mislim nije potrebno
26+3❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji