Evo cure i ja sam isto nikakva cijeli dan.. Prolaze mi svakave misli po glavi isto nisam popila normabel al mislim da hocu pred spavanje... Evo vec par dana mi u glavi kako vrijeme brzo prolazi i kako cemo brzo ostarit a ja ne zelim da moja mama stari i da ju gledam da se pati a kazem opet ima 53 godine i super izgleda kao curica se drzi nit je bolesna nit ista a meni stalno te misli i stalno mi ona u glavi... Ja ne znam jel vama tako bilo al mene to bas pati, zelim uzivat i opustit se jer se nemam razloga brinut al opet eto ne mogu si pomoc... Taman nesto prode drugo dode uzas...
I da dobrodosle nove cure.. Procitala sam vase poruke i u istom smo sosu sve, eto mozemo bodrit jedna drugu i pomagat si jer se samo mi razumijemo nitko ko nije ovo prosao ne moze razumjet.
I ja sam dobila 1,5-2 kg.Isto 6 mj. Cili dan sam dosta napeta, evo sad popustilo samo od sebe, smanjilo se. Koji ku…vise da radimo.Nisam namjerno popila Normabel.
E pa to je i meni problem, cekam da vidim sta ce biti jer mi nije stalno napetost. Da mi je stalno isla bi odmah po ad i bok a ovako ni sama vise ne znam sta mi je ni kako mi je.
Evo sad su mi odgovorili neki farmakolozi, poslala im upit popodne jer sam nevjerni Toma. Mucila me ova plucna hipertenzija.Zoloft (sertralin) se može koristiti tijekom trudnoće, posebno s obzirom da je već prošao prvi trimestar trudnoće. Sertralin pripada skupini antidepresiva koji se zovu SSRI (selektivni inhibitori ponovne pohrane serotonina), a oni se (uz izuzetak paroksetina) smatraju prvim izborom u trudnoći.
Doza od 50 mg je uobičajena, nije previsoka (primjenjuju se doze do 200 mg), te se može ali i ne mora smanjiti pred kraj trudnoće. Općenito se preprouča da se u dogovoru sa psihijatrom vidi da li se doza 2-3 tjedna prije može smanjiti ili ne (na 25 mg). Plućna hipertenzija je rijetka komplikacija koja se povezuje s višim dozama i prije svega jednim drugim antidepresivom- paroksetinom.
Uz sertralin se može i dojiti.
Za više informacija ako Vam trebaju morat ćete doći u našu ambulantu.Srdačan pozdrav,
Viktorija Erdeljić Turk
Eto, super. Sad si mirnija i ne surfaj više. Stvarno nema potrebe.
one
Evo sad su mi odgovorili neki farmakolozi, poslala im upit popodne jer sam nevjerni Toma. Mucila me ova plucna hipertenzija.Zoloft (sertralin) se može koristiti tijekom trudnoće, posebno s obzirom da je već prošao prvi trimestar trudnoće. Sertralin pripada skupini antidepresiva koji se zovu SSRI (selektivni inhibitori ponovne pohrane serotonina), a oni se (uz izuzetak paroksetina) smatraju prvim izborom u trudnoći.
Doza od 50 mg je uobičajena, nije previsoka (primjenjuju se doze do 200 mg), te se može ali i ne mora smanjiti pred kraj trudnoće. Općenito se preprouča da se u dogovoru sa psihijatrom vidi da li se doza 2-3 tjedna prije može smanjiti ili ne (na 25 mg). Plućna hipertenzija je rijetka komplikacija koja se povezuje s višim dozama i prije svega jednim drugim antidepresivom- paroksetinom.
Za više informacija ako Vam trebaju morat ćete doći u našu ambulantu.Srdačan pozdrav,
Viktorija Erdeljić Turk
Eto i ja sam citala da se moze dojiti...
Evo cure i ja sam isto nikakva cijeli dan.. Prolaze mi svakave misli po glavi isto nisam popila normabel al mislim da hocu pred spavanje… Evo vec par dana mi u glavi kako vrijeme brzo prolazi i kako cemo brzo ostarit a ja ne zelim da moja mama stari i da ju gledam da se pati a kazem opet ima 53 godine i super izgleda kao curica se drzi nit je bolesna nit ista a meni stalno te misli i stalno mi ona u glavi… Ja ne znam jel vama tako bilo al mene to bas pati, zelim uzivat i opustit se jer se nemam razloga brinut al opet eto ne mogu si pomoc… Taman nesto prode drugo dode uzas…
I da dobrodosle nove cure.. Procitala sam vase poruke i u istom smo sosu sve, eto mozemo bodrit jedna drugu i pomagat si jer se samo mi razumijemo nitko ko nije ovo prosao ne moze razumjet.
Ah zrinka.. I ja se svaki dan pitam sta mi je, jer nikad nisam bila u boljoj zivotnoj situaciji nego sad, pa eto anksioznost da me poremeti. Nadam se da ces imati mirnu noc bar kad je dan bio nemiran ❤️
I ja sam dobila 1,5-2 kg.Isto 6 mj. Cili dan sam dosta napeta, evo sad popustilo samo od sebe, smanjilo se. Koji ku…vise da radimo.Nisam namjerno popila Normabel.E pa to je i meni problem, cekam da vidim sta ce biti jer mi nije stalno napetost. Da mi je stalno isla bi odmah po ad i bok a ovako ni sama vise ne znam sta mi je ni kako mi je.
Upravo to, jedan dan bez normabela drugi losije, pa par super pa onda par lose, nije stalno isto. Danas mi je super i vec znam da ce sutra bit uzas😭
26+3❤️
Viktorija Erdeljić Turk
Aa super, eto sad me vec manje strah
26+3❤️
Zrinka, to su te opsesivne misli koje guse radost zivota.Okupiraju te i osjecas ih i prozivljavas sada ko da su se vec desile,a vjerojatno se nece ni desiti ili nece iducih 20 god.Znam o cemu govoris, ustvari sve znamo.Kazu treba ih prihvatiti i ne razmisljati o njima, ali kako kad one uzrokuju tugu, strah, anksiòznost...
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Zrinka, to su te opsesivne misli koje guse radost zivota.Okupiraju te i osjecas ih i prozivljavas sada ko da su se vec desile,a vjerojatno se nece ni desiti ili nece iducih 20 god.Znam o cemu govoris, ustvari sve znamo.Kazu treba ih prihvatiti i ne razmisljati o njima, ali kako kad one uzrokuju tugu, strah, anksiòznost…
Al moje su toliko nerealnr i ja to znam Al opet.
I sad sam procitala da je paroksetin seroxat a ja sam njega pila prije trudnoce, fuck, valjda nece utjecat na bebu
26+3❤️
Al moje su toliko nerealnr i ja to znam Al opet.
I sad sam procitala da je paroksetin seroxat a ja sam njega pila prije trudnoce, fuck, valjda nece utjecat na bebuSve su to nerealni, al nama se cine itekako realni. Nece utjecati, da je onda bi bilo sve ili nista odmah.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji