E da vas pitam, zapravo vi niste pile ad pa lola tebe, jel mislis da se tablete zadržavaju u org neko vrijeme, jer mi nije jasno kad prestanem pit, par mjeseci budem super i onda ispočetka. Meni je dr rekao da doslovno se zadrze 1 dan, pa mi nije jasno kako onda par mjeseci budem super
26+3❤️
Margitao, planiram vidjeti s ginekologom za normabel ali mogu tek za 2 tjedna jer je na godišnjem. Kod svoje doktorice sam mislila u međuvremenu otići da mi ona izmjeri tlak i baš da vidim koliko ću imat otkucaja. Čisto da se posavjetujem da mi bude lakše jer ovako je strah samo sve veći. Inaće nema baš sluha za moje probleme jer kao to nije ništa... Al jbg moram bit dosadna. Jednom mi je napravila ekg da me uvjeri da je sve ok, al tad sam morala donijet preporuku od psihijatra jer ona nikako nije shvaćala da meni to baš treba da se uvjerim da mi nije ništa iako sam ja mislila da je. Sad isto imam 10 opcija, možda su veći otkucaji zbog manjka kondicije, možda zbog štitnjače, možda zbog nićeg a možda zbog nečeg još gore. Eto i tak u krug.Ribica, što kažeš kao pred ispit, tako i kod mene, a kad to traje po cijeli dan, kaos. Probudim se s knedlom u grlu, od nervoze me odmah potjera na wc, baš ko trema samo što traje, tek pred večer se malo smiri. A danas sam sama, mali u vrtiću, muž na poslu... Samo se trudim što manje misliti. Malo nazovem mamu da joj se izjadam i eto...
Ledolina ma toj doktorici reci da ti prepise normabel jer ne mozes sad cekati 2tj.
Sara to ti je normalno stanje kako se osjecas jer ti je pun k. Trudnoce pa sad jos nisi sposobna brinuti sama o svemu a tek ljudi oko tebe.. Ja na momente ne mogu glas od sveki cuti. Moras se pomiriti da ti je sad tako i da ce ubrzo biti puno puno bolje. Isto tako muzu reci da ti fali paznje, ako se tako osjecas.
Što se tiče svekrve, odmah si me podsjetila na moju. i meni je tako bilo prije, a bome i ostalo nakon 5 g. Čak i o tome razmišljam i već vidim kako mi dolazi poslije poroda i svaki dan bi nosala unuče i ne imala obzira za ikoga osim sebe.
Sara, vjerujem da ti je dosta svega, nek što prije sve bude kak treba i da možeš sve sama. Ne znam, ja bi isto poludila da mi se svi motaju po kući. nadam se da ću od prvog poroda izvuć neku pouku. A ne da sam i ovaj put svima na izvol'te. Za sve ja moram imat razumijevanja a za mene nitko. Uh sad mi odmah lakše 😁😂
Joj, cure vi se raspisale pa dok sve procitam.Jucer dan bez Normabela🙏.Spavala dobro, jedno budjenje u 2 pa onda u 5.Budna sam bila do 7 i onda spavale ja i mala do 10.Neplanski zavrsile na kavi s prijom i evo taman dosla.
Sta se tice te napetosti ujutro kad se probudis to imam i ja.Ne trebam puno mozgati, samo promislim novi dan i kao podsvjesni strah sta ce biti danas i to pocme.To je anksioznost.Koliko sam citala,mi smo svoj mozak navikle da bude napet i takav i to ti dodje kao neki vid samoobrane kad te mozak upozorava da si u opasnosti, a u biti nisi.Ako me kuzite.Jer on tako funkcionira.Ja sam sad anksiozna al mislim da je to zato sta sam popila Zoloft u 10, kavu u 10 30 i uz to se pitala jesam li tribala ic u setnju jer me malo bilo zabolilo.
Svaki ANTIDEPRESIV, koliko sam ja upoznata i citala ostaje u organizmu duze od tih 2- 3 dana, u misicima, tkivu itd.U krvi mu je koncentracija manja pa vjerojatno nemjerljiva.Mislim da zbog toga sta ga jos ima u tijelu ti se ne osjecas lose.A sad mi pada na pamet nesto logicnije.Npr pijemo antidepresiv neko vrime i mozak ispravi neurone i dobije serotonin koji nama fali i onda dobro funkcioniramo.Kad prestanemo sa antidepresivom vjerojatno serotonina u mozgu ima dovoljno da izdrzi neko vrime.
Ribice, veceras opet 10 mg.Par dana, i bit ces puno bolje.Ja bi se zavarala s tim jednim dobrim danom pa sutradan ne bi popila pa opet iznova.Sta je Margita rekla nervni sustav ti je napet pa ga treba smiriti.
Na pitanje o mami, koliko godina imale mama je sigurnost, zastita i podrska.I zato kad dobijes dijete shvatis zrtvu koju je mama imala za tebe i sta ti predstavlja.Meni je moja podrska, pa i sad kad fizicki nije sa mnom.Znam da bdije nada mnom.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Margitao, planiram vidjeti s ginekologom za normabel ali mogu tek za 2 tjedna jer je na godišnjem. Kod svoje doktorice sam mislila u međuvremenu otići da mi ona izmjeri tlak i baš da vidim koliko ću imat otkucaja. Čisto da se posavjetujem da mi bude lakše jer ovako je strah samo sve veći. Inaće nema baš sluha za moje probleme jer kao to nije ništa… Al jbg moram bit dosadna. Jednom mi je napravila ekg da me uvjeri da je sve ok, al tad sam morala donijet preporuku od psihijatra jer ona nikako nije shvaćala da meni to baš treba da se uvjerim da mi nije ništa iako sam ja mislila da je. Sad isto imam 10 opcija, možda su veći otkucaji zbog manjka kondicije, možda zbog štitnjače, možda zbog nićeg a možda zbog nečeg još gore. Eto i tak u krug.Ribica, što kažeš kao pred ispit, tako i kod mene, a kad to traje po cijeli dan, kaos. Probudim se s knedlom u grlu, od nervoze me odmah potjera na wc, baš ko trema samo što traje, tek pred večer se malo smiri. A danas sam sama, mali u vrtiću, muž na poslu… Samo se trudim što manje misliti. Malo nazovem mamu da joj se izjadam i eto…
Ledolina, šta je sa štitnjačom? Imam Hašimoto i Hipo sam. Hoću takva stanja i od štitnjače...
one
Ja se upravo spremam do doktorice pa ćemo vidjet šta će bit... Čujemo se
Pozdrav, nadam se da moje pitanje spada pod ovu temu. Trudna sam 8+2,sljedeći pregled imam 2.3. I svaki dan sam sve luđa i luđa, nikako docekat pregled, stalno se sekiram da li je sve ok, reagira na svaku bol, imam grceve, sise me vise ne bole jako... Prva mi je trudnoća i za nju smo radiki godinu i pol, u međuvremenu i Endometriozu operirala, na cudesa... Molim vas savjet kako da se smirim
Lola ti se budis u vremenu kd ja dojim pa tak od 7 jos se vrtim po krevetu😂😂😂😂
To si za mamu divno rekla❤😍
Da nisi isla u setnju i gore bi bili vjerojatno.
Za mozak i dozu vjerujem da je zbilja tako,tijelo jos ima dok ne pocne padat s.
Tijelo je cudo,lako se na sve navikne i puno trazi
Ledolina; pa to jee,neznas rec ne jer ti je bed i znas da zele najbolje ali opet i kad probas drugim rijecima rec ne ,ne kuze ili budu sarkasticni -.-
Dobri su oni al navikla sam sve sama.ako si sama ne operem onda nemam ni dojam da je cisto..al kuzi ona to ,pokusam rec al ne zelim ju uvrijedit jer ziher nije ni njoj da nema svoje rituale..ugl dumbus
Sortiraj odgovore
Najstariji