Ribice, bas to, mjere analiziram, trbuh promatram svaki dan nekoliko puta.Pa zasto nije veci i sl.Pa malo kg sam dobila, a ocekivala sam da cu biti ko balun jer sam i inace popunjena.Pa gledam druge koliki su im trbusi.Pa katastrofa za mozak.Doziram koliko cu hodati, siditi.Sutra imam kontrolu pa sam vec luda.🙄
Ajme i ja, mislim da sam se udebljala kilo a u 6.sam mjesexu, stomak se ni ne vidi, nitko ne bi rekao da sam trudna. Al ako je doktorima to okej i ne cude se, eto i jucer sam bila kod drugog na 4d,i sve je ok, onda se nemamo sta brinit
26+3❤️
Prije sam imala strahove, npr. Pred put, pa da cu bit oteta na ulici i slicno (zvučim glupo) i sad kao da je to sve nestalo, koncentrirana sam na ovo cudo sto raste u meni, a okružena sam nonstop o pricama o. Spontanim.... Na. Početku svoje trudnoće sam završila radi jakih bolova u trbuhu, pa su me doktori isprepadali da je vanmaternicna, a zapravo je bila rana trudnoca, pa onda da imam nekakve slobodne tekucine u abdomenu, pa da ima nešto na jajniku... Pa zatim da mi se beta ne dupla, pa ponavljali nalaze, i na kraju sve super i na zadnjem pregledu sam vidjela to maleno prekrasno srceko kako kuca, i sad mi je onaj strah hoce li kucati i na sljedećem pregledu, hoce li se lijepo razvijati... Muzu ne smijem ni reci svoje strahove jer me nece razumjeti i ispast cu luda i slicno, pokusavala sam sa mamom pricat ona je rekla da previše mislim o svemu, kolegice mi rekle da si umisljam, a ja se jednostavno bojim
Napokon, to se sad samo nastavlja strah od početka trudnoće. Znam, lako je pričati sad. No, stvarno poslušaj, proživi još jednom strahove od početka, i reci stop. Zasad je sve ok s trudnoćom, i bit će i dalje. Stvarno, zvuči k'o fraza, no tako je. Gledam po sebi. U početku mi je bilo sve naopačke s trudnoćom, kad se smirilo, počelo je sa strahovima i skakanjem tlak. I onda sam upala u taj začarani krug...zato,dan po dan. Danas je dobro, bit će i sutra, nema razloga da ne bude.
one
Ne zvuci ni ludo ni glupo.To je OKP- opsesivno kompulzivni poremecaj. Fiksiras se na nesto npr. na zdravlje svoje ili nekoga do koga ti je stalo.Bojis se za sebe ili tu osobu, zamislja ti mozak najgore scenarije i to ti izaziva tjeskobu, nemir. Trebala bi s mekim popricati, mozda ce te muz razumiti kad mu kazes koliko si fiksirana i koliko se bojis za trudnocu.Ako mozes privatno ici kod nekog strucnog tj. psihijatra to bi ti moglo koristiti.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Lola777 hvala ti puno!!! Od srca zelim svima sretnu i uspješnu trudnoću i prekrasne bebice
Napokon ti vidi koliko daleko sve to ide, ako ne mozes sebe zaustaviti popricaj sa psihicem nekim.
Meni je dns onako.. Mislim sve super, ali sta je rekla ribica napetost pred ispit 🙄.... Ne znam... Ignoriram ali bojim se da nece proci samo od sebe.
Napokon ti vidi koliko daleko sve to ide, ako ne mozes sebe zaustaviti popricaj sa psihicem nekim.
Meni je dns onako.. Mislim sve super, ali sta je rekla ribica napetost pred ispit 🙄…. Ne znam… Ignoriram ali bojim se da nece proci samo od sebe.
Nas anksiozne ko da sve u isti dan uhvati ta napetost.I ja sam danas bas ko pred ispit, napeta.Jucer super, danas onako.
Za popizdit… A u glavi sve ok, pa ne kuzim di je onda okidac 😳
Ne znam ni ja, sta si rekla nisam puno ni razmisljala, al jednostavno krene samo s tim treperenjem i napetosti u prsima.Jbg, opet mi danas Normabel u glavi.
Sortiraj odgovore
Najstariji