Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica12
    20. Veljača 2020. 22:07

Lola nema ti komentara, samo moj 

26+3❤️

• Ribica12
    20. Veljača 2020. 22:07

Evo sad sam vidila

26+3❤️

• Nera20
    20. Veljača 2020. 22:08

lola777

Zrinka, to su te opsesivne misli koje guse radost zivota.Okupiraju te i osjecas ih i prozivljavas sada ko da su se vec desile,a vjerojatno se nece ni desiti ili nece iducih 20 god.Znam o cemu govoris, ustvari sve znamo.Kazu treba ih prihvatiti i ne razmisljati o njima, ali kako kad one uzrokuju tugu, strah, anksiòznost…

Kad pogledas koliko sam imala strahova u vezi nakon trudnoce, nista se nije ostvarilo. Sad je jos ostao strah "kako cu kad sveki ode", a i to ce sve na kraju biti dobro. 

• Ribica12
    20. Veljača 2020. 22:14

lola777

Al moje su toliko nerealnr i ja to znam Al opet.
    I sad sam procitala da je paroksetin seroxat a ja sam njega pila prije trudnoce, fuck, valjda nece utjecat na bebuSve su to nerealni, al nama se cine itekako realni. Nece utjecati, da je onda bi bilo sve ili nista odmah.

Al ja znam da je nerealno jer to ni u kojem svijetu ne moze bit realno Al opet 

26+3❤️

• Ribica12
    20. Veljača 2020. 22:19

Margita0407

lola777

Zrinka, to su te opsesivne misli koje guse radost zivota.Okupiraju te i osjecas ih i prozivljavas sada ko da su se vec desile,a vjerojatno se nece ni desiti ili nece iducih 20 god.Znam o cemu govoris, ustvari sve znamo.Kazu treba ih prihvatiti i ne razmisljati o njima, ali kako kad one uzrokuju tugu, strah, anksiòznost…
    Kad pogledas koliko sam imala strahova u vezi nakon trudnoce, nista se nije ostvarilo. Sad je jos ostao strah "kako cu kad sveki ode", a i to ce sve na kraju biti dobro.

Ma naravno da ce bit dobro, super si ti, izdrzala si i trudnocu i sad ovo vrime bez normabela i ad

26+3❤️

S@r@
    20. Veljača 2020. 22:36

lola777

Ledolina, mene kad je u 20-tj. trudnoce uhvatilo i kad je bilo bas kriticno bilo je dva dana prije Bozica.Zvala skoro sve psihijatre u Splitu i niko nije radio.Obukla se i otisla na hitnu psihijatriju i rekla da sam trudnica i primilo me odmah na razgovor od nekih 40 min.Tad mi je psihijatar prepisai 15 - 20 mg Normabela.Znaci ako ti je dug period cekat svoju dr, otidji na hitnu.Nije sramota.

Dobar savjet.rjesis tamo bez problema💪ja bi to tako napravila.

• Zrinka1
    20. Veljača 2020. 22:37

Pa bas to, glupe misli... Nemaju veze s vezom i ja to znam al dzabe, one me poremete totalno.. U glavi su toliko realne a kad ih kazes na glas smijesne su hahah... 
    Da mi je neko rekao da cu ovo dozivit ja bi rekla nisi normalan, ono necu kukat jer znam da nisam jedina al zbilja ne mogu razumjet zbog cega je doslo do toga.. 
    E bas to Margita nikad nisam bila u boljoj situaciji i kad sam saznala da sam trudna i otisla na komplikacije bila sam presretna sto cu malo odmorit i od posla i jedno vrijeme san zbilja uzivala i onda me pokosilo kao da nisam zasluzila uzivat eto tako se sad osjecam.

S@r@
    20. Veljača 2020. 22:40

Margita0407

Margita0407

Ribica12

Margita0407

Ja svaki dan pomislim na normabel 🤷‍♀️🤣
    Margita ti se svo ovo vrijeme otkad si rodila bez icega? Ajme i ja bi htjela dojit al vec se sad bojim da necu moc zbog tableta. Zasto ne postoje neke koje se mogu 100 %pit u trudnoci i tijekom dojenja 😭 to bi bio spas,
    Iskreno, ja nznm hocu li ikad drugo dijete,( a zelim ih dvoje) ali opet ovo prozivljavat, nznm bi li mogla. Jedino kad bi prije pila ad pa kad bi me on drza cijelu trudnocu, al to nikad ne znas, sad mi je prestao nakon 4 mjeseca(ako je istina da on djeluje i nakon sta ga prestanes pit, il sam jednostavno bila dobro jer se nisam prepustila mislima)
    A zadnjih mjesec dana trudnice sam ga popila 2 puta i tako od tad guram…
    Kad ne znam ni sama sta bih rekla.. Zaspem dobro, ne budim se u panici, u danu kad dode pritisak ne drzi cijeli dan, ns gusi me samo mi smeta u prsima, nemam lose misli, strahova imam ali sve je to nista naspram prije… I onda se tako iz dana u dan tijesim da mi prolazi i da necu morati na ad…

Cekas da prode ovaj period baby bluesa? Pa da vidis kako je.
    Meni ak ova razdrazljivost,osjecaj "pale sam ma svijetu",nemir i ta glupa nezainteresiranost za nista pa ni hranu ,e ako to ne prode odo ja po lijek..
    Rodit bi mogla jos jednom samo da ovo sad prode,to kako se osjecam od kad sam doma dosla

• Nera20
    20. Veljača 2020. 22:46

Sara kazu 2tj do mjesec dana je baby blues, nakon toga se treba javiti doktoru ako si i dalje u cudnom stanju... Eto meni je jucer bilo tj dana od poroda.. 

S@r@
    20. Veljača 2020. 22:47

Zrinka1

Pa bas to, glupe misli… Nemaju veze s vezom i ja to znam al dzabe, one me poremete totalno.. U glavi su toliko realne a kad ih kazes na glas smijesne su hahah…
    Da mi je neko rekao da cu ovo dozivit ja bi rekla nisi normalan, ono necu kukat jer znam da nisam jedina al zbilja ne mogu razumjet zbog cega je doslo do toga..
    E bas to Margita nikad nisam bila u boljoj situaciji i kad sam saznala da sam trudna i otisla na komplikacije bila sam presretna sto cu malo odmorit i od posla i jedno vrijeme san zbilja uzivala i onda me pokosilo kao da nisam zasluzila uzivat eto tako se sad osjecam.

nemres na to utjecat,nit si to birala,probaj navise izvuc dobrog u danu sto imas ,mene uopce ne muce ti problemi vise i takvo mozganje i olaksanje je zbilja i prode,osjecas se ti kao ti ..tek sad vidim kolko mi je ta trudnoca mrsko pala,nebi to ponavljala stvarno kao ni ovo sad ,za izludit-.- porod kojeg sam se bojalanko vraga je nista naspram ovog.
    Probaj kolko god je glupo sad rec al probaj izvuc maximalno iz tog mog i probaj svaki dan uzivat u necem,bilo cemu ako nades nesto pozitivno,trudna si sad i neces tako skoro prolazit to..nek bar nebude tako mrsko.
    Najgore je mislim to kaj ne radimo trenutno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.