Lola ti i ja ko doktori samo dijelimo terapiju i miligramazu 😂😂😂😂
🤣🤣🤣Jos ce nam doci prijava🤦♀️.A kad nazalost imamo osobnog iskustva.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Lola ti i ja ko doktori samo dijelimo terapiju i miligramazu 😂😂😂😂🤣🤣🤣Jos ce nam doci prijava🤦♀️.A kad nazalost imamo osobnog iskustva.
Zavrsit cemo na index. hr "sarlatanke dijelile savjete po forumu"
😂😂😂😂
Ja sam odlucila da cu sad par dana pit redovito, mozda sam to trebala od prvog dana, kako mi je rekao dr 3 puta dnevno. A ja ne bi nikad 3 nego dva pa jedan pa nekad nijedan (npr jucer) ovisno kako bi mi bilo, a cak bi se nekad kao danas osjecala losije a ipak se trudila svim silama da ne popijem i na kraju popijem. Al eto sta se dogodi, sad mi se vec dva sata tresu noge. Mozda bolje svakako pit, neovisno o raspoloženju neko vrijeme pa ce bit bolje dugoročno.
26+3❤️
😂😂😂😂
Ja sam odlucila da cu sad par dana pit redovito, mozda sam to trebala od prvog dana, kako mi je rekao dr 3 puta dnevno. A ja ne bi nikad 3 nego dva pa jedan pa nekad nijedan (npr jucer) ovisno kako bi mi bilo, a cak bi se nekad kao danas osjecala losije a ipak se trudila svim silama da ne popijem i na kraju popijem. Al eto sta se dogodi, sad mi se vec dva sata tresu noge. Mozda bolje svakako pit, neovisno o raspoloženju neko vrijeme pa ce bit bolje dugoročno.
Pa je, meni je moja psih.rekla da joj ne dolazim ako necu pit kako mi je rekla
Kaze sad je bitno uzimat te kolicine dok se ne normalizira, a posli cemo smanjivati.
🤣Index hr.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Eto onda ja vec tri tjedna na svoju ruku radim i cinim gluposti, sad cu probat par dana redovno pit
26+3❤️
Meni je frendica dobro rekla moras piti redovito da ti se nervni sustav smiri, sad sve titra.. Moras ga skroz smiriti onda ce ti polako biti bolje. Tako je i bilo, imala sam jedan period od 7 dana di sam svaki dan pila 7mg, nakon tih 7 dana vise mi nikad nije tako tako zaredalo... Bi po 2, 3 dana i tako je pocelo slabiti. Tako da ribice uzmi sad par dana svaki dan, sigurno ces osjetiti promjenu.
Domacica popij 10mg prije spavanja da se naspavs ko covjek odmah ce ti sve biti bolje.
Si sigurna? 10 ili 15?! 😆
one
Sortiraj odgovore
Najstariji