Cuj ja sam ti pila 5mg predvecer i onda jos 10 za spavanje nakon 5 dana ne spavanja. Tako sam 3 dana za redom i onda presla na 7mg samo predvecer i bilo bi je dovoljno. Ali tih prvih 3 dana 15mg me spasilo, bila sam na rubu ludila.
Cuj ja sam ti pila 5mg predvecer i onda jos 10 za spavanje nakon 5 dana ne spavanja. Tako sam 3 dana za redom i onda presla na 7mg samo predvecer i bilo bi je dovoljno. Ali tih prvih 3 dana 15mg me spasilo, bila sam na rubu ludila.
Mene danas glava boli koliko sam neispavana i umorna. Popit ću za spavanje 10, a ujutro idem do psihičke. Razmišljam čak i antidepresiv počet pit jer mi je ovo ubitačna. Možda se antidepresivom ustabili ta nesanica.
one
Ajd dodmah nam javi, i ja razmisljam sve intenzivnije o tome. Al probat cu redovito normabel pa vidit nakon deset petnaest dana jel sta bolje, ako nije ad cu uzet
26+3❤️
Pozdrav svima, nova sam ovdje i zamolila bih za savjet, riječ podrške jer vidim da vas ima ovdje sa sličnim ili istim problemima… Trudna sam po drugi put, a osjećam se baš loše.. Inaće od prije sam anksioznaZao mi je sta i ti to prozivljavas, ali evo vidis da nisi jedina.Tu nas ima nekoliko koje pruzamo podrsku jedne drugima jer znamo sta prolazimo u takvim stanjima i sve su to slicne misli, strahovi, depresije. Vjerovatno ih puno i cita, ali se me ukljucuje.Dali se do sad pila neke lijekove za tu anksioznost? Koliko si trudna? Kako je bilo u prvoj trudnoci? Za sta su vezani strahovi? Kao sta vidis, i kod nas ima boljih i losijih dana.Ne znam koliko vec traje da tuga i bezvoljnost, pa razmisli dali mozes funkcionirati s njom i provjeriti jeli to ona pocetna trudnicka depra dok sve ne sjede na mjesto.Ako vidis da nije i da ti je sve gore onda se javi psihijatru i porazgovaraj s njim sta da napravis.
U prvoj trudnoći mi je isto tako bilo, ali tada sam mislila to su hormoni, proći će... Kako se bližio porod, tako je te tjeskobe bilo manje. Ali nakon 3g od poroda, ponovo se sve vratilo i tada sam prvi put otišla psihijatru, dobila dijagnozu anksioznost i tablete ali jednostavno zbog straha od nuspojava, navikavanja nisam ih pila i mislila sam ja ću to probat sama. Bilo je svakako, bolje i lošije. Ali eto nedavno sam krenula kod psihologa na psihoterapiju, nije jednostavno, treba se znat naučit nosit s prisilnim mislima i senzacijama u tijelu, a pomaci su jako spori. Ali nije mi bilo ni upola kao sad. Strah od svega, da će moje dijete ostat bez mene, da će se trudnoća zakomplicirat,hoću li bit sposobna odgajati svoju djecu... Ma 100 stvari! Recimo kad je to sve počelo nakon poroda, najizraženiji je bio strah od smrti, stalno sam mislila da imam problema sa srcem,da ću se jednom samo negdje srušiti. I sad mi se taj strah opet javlja, mjerim puls.pa me malo brine što je u mirovanje 80-85,mialim da je to puno pa sam na netu svašta pročitala, bolje da nisam jer mi još gore bude. Ne mogu baš jesti, povraća mi se a ne mogu. Budim se s tim nekim glupim osjećajem tjeskobe. Trudim se što više oraspoložiti se, odem sa sinom van, na igralište, prisiljavam se.. Ali zbog svega od prije počela sam se povlačiti u sebe, nemam nijednu prijateljicu kojoj bi se mogla povjeriti pa se osjećam usamljeno, pogotovo sad...muž je tu pa ga davim, valjda će izdržat 😁
Hvala vam na dobrodošlici i sretno svima :)
Ledolina vidi po sebi da li i dalje mozes bez tableta, stvarno se tesko nositi s time sama, jos si trudna pa je sve pojacano. U svakom slucaju, tu smo ❤️
Cuj ja sam ti pila 5mg predvecer i onda jos 10 za spavanje nakon 5 dana ne spavanja. Tako sam 3 dana za redom i onda presla na 7mg samo predvecer i bilo bi je dovoljno. Ali tih prvih 3 dana 15mg me spasilo, bila sam na rubu ludila.Mene danas glava boli koliko sam neispavana i umorna. Popit ću za spavanje 10, a ujutro idem do psihičke. Razmišljam čak i antidepresiv počet pit jer mi je ovo ubitačna. Možda se antidepresivom ustabili ta nesanica.
Ako je samo nesanica pij normabele za spavanje i ok. Ali naravno, sutra pitaj psihicku pa nam javi. Veceras ces lijepo spavati 💖
Cuj ja sam ti pila 5mg predvecer i onda jos 10 za spavanje nakon 5 dana ne spavanja. Tako sam 3 dana za redom i onda presla na 7mg samo predvecer i bilo bi je dovoljno. Ali tih prvih 3 dana 15mg me spasilo, bila sam na rubu ludila.Mene danas glava boli koliko sam neispavana i umorna. Popit ću za spavanje 10, a ujutro idem do psihičke. Razmišljam čak i antidepresiv počet pit jer mi je ovo ubitačna. Možda se antidepresivom ustabili ta nesanica.Ako je samo nesanica pij normabele za spavanje i ok. Ali naravno, sutra pitaj psihicku pa nam javi. Veceras ces lijepo spavati 💖
Slazem se s ovim, ako je nesanica nemoj ad
A domacice pa ti imas jos malo izgurat, blago ti se
26+3❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji