Ledolina dobro dosla! Ako mislis da ti se vratila anksioznost popricaj sa dr neka ti da normabel za pocetak da te opusti, jer grozno je brinuti o djetetu i biti u strahu i grcu. I meni je tako bilo dok nisam pocela sa normabelom, rodila sam prije tjedan dana..mogu reci ko i sara da ide na bolje!
Ribica vidila sam i ja to od elle dvornik, bas nas puno pije normabele i razne tablete... A ima naravno pametnjakovica koji ce reci ne valja to u trudnoci..ali da ih vidim nakon 2 panicna i 5 neprospavanih noci.. Pojeli bi saku tableta odjednom 😂😂
Domacica popij 10mg prije spavanja da se naspavs ko covjek odmah ce ti sve biti bolje.
Ledolina dobrodosla
Ja se vratila sa 4d,uspila sam nesto vidit hahah, mali vanzemaljac, 560 grama, a tocno 23 tjedna sam danas. Sve je u redu, kao manja je 3 dana al to nije nista neuobicajeno kaze dr.
26+3❤️
Pozz, curke. Ja sam bila jedan dan na promatranju jer si otkucaji bebini bili malo viši, pa su me ostavili. Sve je ok. Tamo su mi dali Normabel od 5 mg, umirilo me, no ne baš i uspavalo. Ne znam večeras koliko da popijem?! Pitala sam mogu li 10 mg i nisu dali. Šta vi mislite?!Popi od 5 pa ak ne pomognd onds popi jos jedan..a drugi dan od 10.nebu nis bilo vjerojatnoNe javlja se ona, ujutro ću do nje, a večeras ću onda popit 10 mg, pa šta bude.Nece nista biti, samo ces se naspavati.A sta je to s spavanjem? Budis se ili uopce ne spavas?Ma, zaspem, no u zadnje ne mogu ni s po tablete. Znači imam osjećaj da sam omamljena ili skroz malo spavam,tj kao da cijelo vrijeme žmiri ili uopće ne spavam. Strgana sam. Možda bi me 1/4 Leponexa omamila pravo 🙂
Uf, Leponex bi te 🥴.Popi ti 10 mg Normabela.
Ribice, cestitke na dobrom pregledu.🙏
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Hvala😘 Al evo danas mi je opet neki strah, sad sam popila normabel al onaj od 2,morat cu jos jednu
26+3❤️
Hvala😘 Al evo danas mi je opet neki strah, sad sam popila normabel al onaj od 2,morat cu jos jednu
Popi od 5 mg.Poslusaj nas.Spasit ces se.Taj od 2 mg ti nece nista djelovati.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji