Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    19. Veljača 2020. 18:17

Ledolina dobro dosla! Ako mislis da ti se vratila anksioznost popricaj sa dr neka ti da normabel za pocetak da te opusti, jer grozno je brinuti o djetetu i biti u strahu i grcu. I meni je tako bilo dok nisam pocela sa normabelom, rodila sam prije tjedan dana..mogu reci ko i sara da ide na bolje! 

• Nera20
    19. Veljača 2020. 18:19

Ribica vidila sam i ja to od elle dvornik, bas nas puno pije normabele i razne tablete... A ima naravno pametnjakovica koji ce reci ne valja to u trudnoci..ali da ih vidim nakon 2 panicna i 5 neprospavanih noci.. Pojeli bi saku tableta odjednom 😂😂

• Nera20
    19. Veljača 2020. 18:23

Domacica popij 10mg prije spavanja da se naspavs ko covjek odmah ce ti sve biti bolje. 

• Ribica12
    19. Veljača 2020. 19:00

Ledolina dobrodosla
    Ja se vratila sa 4d,uspila sam nesto vidit hahah, mali vanzemaljac, 560 grama, a tocno 23 tjedna sam danas. Sve je u redu, kao manja je 3 dana al to nije nista neuobicajeno kaze dr. 

26+3❤️

• Nera20
    19. Veljača 2020. 19:01

Super ribice 💪

• lola777
    19. Veljača 2020. 19:19

Domaćica

lola777

Domaćica

S@r@

Domaćica

Pozz, curke. Ja sam bila jedan dan na promatranju jer si otkucaji bebini bili malo viši, pa su me ostavili. Sve je ok. Tamo su mi dali Normabel od 5 mg, umirilo me, no ne baš i uspavalo. Ne znam večeras koliko da popijem?! Pitala sam mogu li 10 mg i nisu dali. Šta vi mislite?!
    Popi od 5 pa ak ne pomognd onds popi jos jedan..a drugi dan od 10.nebu nis bilo vjerojatno
    Ne javlja se ona, ujutro ću do nje, a večeras ću onda popit 10 mg, pa šta bude.
    Nece nista biti, samo ces se naspavati.A sta je to s spavanjem? Budis se ili uopce ne spavas?
    Ma, zaspem, no u zadnje ne mogu ni s po tablete. Znači imam osjećaj da sam omamljena ili skroz malo spavam,tj kao da cijelo vrijeme žmiri ili uopće ne spavam. Strgana sam. Možda bi me 1/4 Leponexa omamila pravo 🙂

Uf, Leponex bi te 🥴.Popi ti 10 mg Normabela.
    Ribice, cestitke na dobrom pregledu.🙏

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Ribica12
    19. Veljača 2020. 19:27

Hvala😘 Al evo danas mi je opet neki strah, sad sam popila normabel al onaj od 2,morat cu jos jednu 

26+3❤️

• lola777
    19. Veljača 2020. 19:29

Ribica12

Hvala😘 Al evo danas mi je opet neki strah, sad sam popila normabel al onaj od 2,morat cu jos jednu

Popi od 5 mg.Poslusaj nas.Spasit ces se.Taj od 2 mg ti nece nista djelovati.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    19. Veljača 2020. 19:37

Lola ti i ja ko doktori samo dijelimo terapiju i miligramazu 😂😂😂😂

• Ribica12
    19. Veljača 2020. 19:37

A nemam od 5,jedino da dva od dva

26+3❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.