Iskreno, mozda i umisljas odnosno pretjeruješ, u ovom nasem stanju to je cest slucaj
A moze bit, ne iskljucujem ni to.Al mene ti svako boluckanje u trudnoci prestrasi
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Cure, recite mi vec par dana me boli ona donja ploca na ledjima, po sredini.Malo me sjevne i lijeva strana ledja i doli kroz vaginu me lagano probode kao grcic? Sta vi mislite? Jeli to mogu biti trudovi? Preplasena sam.
Normalnoo,to ti je meni bilo i onda grc u preponi i jajniku i to je strasno kak zgrci al to ti sve bude sa 30-32 tj.polako gotovo...bolilo me onda ko pred gripu u kostima al to ti je znak da prevec radis...Samo se opusti
Ak te tak budu stalno leda boljela moguce da budes(al nije to garancija to je meni palo na pamet pa sam proucavala sad noze bit slucajnost)imala trudove u ledima a ne u trbuhu ko mengu.😁
https://youtu.be/pMZ_bOyLWmU
Saljem vam jednu meditaciju koju sam sad slusala pa ako imate vremena poslusajte je.Prisilne misli, tjeskoba i strahovi.
I hvala vam cure.
Eto sara kako mi se cini isto nam je. Preostaje nam viditi kako ce biti kad ostanemo same sa obavezama, hoce li nas to trgnuti.
Dosta si rezana, moras odmarati nema ti drugog nacina. I ja sam bila sivana u prvoj trudnoci 4sava, pa sam bila invalid.
E onda znas kako je.. Hahahah grozno al ajde sad kak prolazi sam hrabrija
Mislim da ce nama bit bolje kad udemo u rutinu ,ovako neznam di sam,izgubljena,rituali se mjenjaju a mi smo vise za rutinu zbog sigurnosti
Istina da. Ja se najbolje osjecam dok nesto radim.cim lezim, sjedim hvataju me gluposti.
A muz mi je sad reka da nisam normalna.Bas cu izluditi. Nije bolilo nista jednu 8- 9 dana.Ma bas blazeno stanje🤔
Skroz te razumijem,nisi sigurna dal je normalno,kazes si da je ,a onda se javi strah sta ako nije,pa vjerojatno googlas i onda bi u biti htjela podjelit taj strah s nekim pa kazes muzu kojeg to ne zanima jer misli da razmisljas o glupostima,opterecujes se a i oni su muskarci i ponekad imas dojam da ih je bas briga i blago njima..
A tebi treba tad potpora!
Samo ti tu napisi kaj tebe muci pa cemo popricat jer ipak mi to prolazimo,prosle smo...i kuzimo te zenske probleme❤Nije nista bed pitat i rec,dobro je brinut jel nesto ok il neRibice citam tvoje komemtare i svaki put kad napisem mi se makne pa malo place hahaah...
To za tbl si u pravu,doslovno treba vremena da organizam pocne lucit hormone koje nema ili kako za koji lijek da bi se ustabililo i bilo dobro..neg nama treba neka sigurnost da nam jenu glavi da bude ok.
Jutro cure.
Kak ste prezivjele noc❓❓
😁 spsvale u svom krevetu?
Jutro, evo ja jos u krevetu, budna , ali lezim zbog male jer se ona odma probudi kad se ja dignem.Hvala Bogu, noc je bila ok.Sad smo ja i mala u sobi, a muz na kaucu🙂.Volila bi jos malo odspavati da ne razmisljam.Ono lezim i misli dolaze pa se javi lagana anksioznost jer dan tek pocinje pa kakav ce biti.
Ti zvucis veselo👏.Spavale i ti i beba?
Sortiraj odgovore
Najstariji