Pozz, curke. Ja sam bila jedan dan na promatranju jer si otkucaji bebini bili malo viši, pa su me ostavili. Sve je ok. Tamo su mi dali Normabel od 5 mg, umirilo me, no ne baš i uspavalo. Ne znam večeras koliko da popijem?! Pitala sam mogu li 10 mg i nisu dali. Šta vi mislite?!Popi od 5 pa ak ne pomognd onds popi jos jedan..a drugi dan od 10.nebu nis bilo vjerojatno
Ne javlja se ona, ujutro ću do nje, a večeras ću onda popit 10 mg, pa šta bude.
one
Pozz, curke. Ja sam bila jedan dan na promatranju jer si otkucaji bebini bili malo viši, pa su me ostavili. Sve je ok. Tamo su mi dali Normabel od 5 mg, umirilo me, no ne baš i uspavalo. Ne znam večeras koliko da popijem?! Pitala sam mogu li 10 mg i nisu dali. Šta vi mislite?!Popi od 5 pa ak ne pomognd onds popi jos jedan..a drugi dan od 10.nebu nis bilo vjerojatnoNe javlja se ona, ujutro ću do nje, a večeras ću onda popit 10 mg, pa šta bude.
Nece nista biti, samo ces se naspavati.A sta je to s spavanjem? Budis se ili uopce ne spavas?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sad sam na instagramu ele dvornik naisla na sliku nekih lijekova sta pije u trudnoci, izmedu ostalog i normabel, pa kad pogledas komentare ispod, strasno, sta ljudi umisljaju, da su doktori, pa se iščudavaju. Al vise je komentara tipa i ja sam pils, naravno da se moze i slicno. Pa me to utjesilo
26+3❤️
Pozdrav svima, nova sam ovdje i zamolila bih za savjet, riječ podrške jer vidim da vas ima ovdje sa sličnim ili istim problemima... Trudna sam po drugi put, a osjećam se baš loše.. Inaće od prije sam anksiozna i prije 3mj sam počela odlaziti kod psihologa na razgovore.. Taman kad mi je počelo bit nekako bolje, odlučila upisat vozački, sin više nije tako mali (5g) pa je sve lakše i sad ostanem trudna i sve se vraća, strahovi i ostale gluposti... Jesmo planirali, ali svejedno se grozno osjećam .Svaki dan plačem, pitam se jel to dobra odluka, bezvoljna sam, a teško je jer imam dijete doma koje me treba, a ne mogu po cijele dane bit vesela i nasmijana... A pregled kod dr još čekam jer je na godišnjem, baš za poludit... Sorry na dužem postu
Sad sam na instagramu ele dvornik naisla na sliku nekih lijekova sta pije u trudnoci, izmedu ostalog i normabel, pa kad pogledas komentare ispod, strasno, sta ljudi umisljaju, da su doktori, pa se iščudavaju. Al vise je komentara tipa i ja sam pils, naravno da se moze i slicno. Pa me to utjesilo
Je, uvik ce ljudi nesto pametovati. Puno njih nece uzet normabel, ali ce pusiti i piti u trudnoci. Nekidan sam sjedila na kavi s prijom i vidim zenu kako doji dijete, a u isto vrime pusi.Al ona ce biti super mama jer je dojila dijete, a meni ce netko zamjerati sto svoje nisam dojila.E pa nisam, ne zbog obisenih sisa, vec zbog mojih za mene opravdanih razloga tj.lijekova.Zar mislis da bi u i jednom trenu promisljala bi li uzimala Normabel da si na odrzavanju trudnoce.A na forumu citam da im dr prepise lijek radi odrzavanja jer su otvorene ili imaju kontrakcije, a one ne piju jer pise da se ne pije u trudnoci. A vjerojatno su ih pile i nase mame i bake, samo tad nisu znali za sto se piju.Pa evo meni svekrva pije neke tablete al nema pojma zasto.Njoj ih je dr. dao. Nisam ni ja pobornik tableta u trudnoci, ali tako je.Sinoc nisam tila Lekadol popit radi kicme jer ne zelim bebu opterecivati van onoga sta moram.
Pozdrav svima, nova sam ovdje i zamolila bih za savjet, riječ podrške jer vidim da vas ima ovdje sa sličnim ili istim problemima… Trudna sam po drugi put, a osjećam se baš loše.. Inaće od prije sam anksiozna
Zao mi je sta i ti to prozivljavas, ali evo vidis da nisi jedina.Tu nas ima nekoliko koje pruzamo podrsku jedne drugima jer znamo sta prolazimo u takvim stanjima i sve su to slicne misli, strahovi, depresije. Vjerovatno ih puno i cita, ali se me ukljucuje.Dali se do sad pila neke lijekove za tu anksioznost? Koliko si trudna? Kako je bilo u prvoj trudnoci? Za sta su vezani strahovi? Kao sta vidis, i kod nas ima boljih i losijih dana.Ne znam koliko vec traje da tuga i bezvoljnost, pa razmisli dali mozes funkcionirati s njom i provjeriti jeli to ona pocetna trudnicka depra dok sve ne sjede na mjesto.Ako vidis da nije i da ti je sve gore onda se javi psihijatru i porazgovaraj s njim sta da napravis.
Pozdrav svima, nova sam ovdje i zamolila bih za savjet, riječ podrške jer vidim da vas ima ovdje sa sličnim ili istim problemima… Trudna sam po drugi put, a osjećam se baš loše.. Inaće od prije sam anksiozna i prije 3mj sam počela odlaziti kod psihologa na razgovore.. Taman kad mi je počelo bit nekako bolje, odlučila upisat vozački, sin više nije tako mali (5g) pa je sve lakše i sad ostanem trudna i sve se vraća, strahovi i ostale gluposti… Jesmo planirali, ali svejedno se grozno osjećam .Svaki dan plačem, pitam se jel to dobra odluka, bezvoljna sam, a teško je jer imam dijete doma koje me treba, a ne mogu po cijele dane bit vesela i nasmijana… A pregled kod dr još čekam jer je na godišnjem, baš za poludit… Sorry na dužem postu
Pozdrav,za utjehu; prolazila sam slicno i bojala se da me nece postporodajna uhvatiti,to mi je bilo najgore jer sam bila sva nikakva cijelu trudnocu,rodila sam prije 11 dana i mogu rec da je lakse,ima trenutaka da se desi da nisam bas dobro al to prepisujem tome sto imam promemadu doma...
Sad sam na instagramu ele dvornik naisla na sliku nekih lijekova sta pije u trudnoci, izmedu ostalog i normabel, pa kad pogledas komentare ispod, strasno, sta ljudi umisljaju, da su doktori, pa se iščudavaju. Al vise je komentara tipa i ja sam pils, naravno da se moze i slicno. Pa me to utjesiloJe, uvik ce ljudi nesto pametovati. Puno njih nece uzet normabel, ali ce pusiti i piti u trudnoci. Nekidan sam sjedila na kavi s prijom i vidim zenu kako doji dijete, a u isto vrime pusi.Al ona ce biti super mama jer je dojila dijete, a meni ce netko zamjerati sto svoje nisam dojila.E pa nisam, ne zbog obisenih sisa, vec zbog mojih za mene opravdanih razloga tj.lijekova.Zar mislis da bi u i jednom trenu promisljala bi li uzimala Normabel da si na odrzavanju trudnoce.A na forumu citam da im dr prepise lijek radi odrzavanja jer su otvorene ili imaju kontrakcije, a one ne piju jer pise da se ne pije u trudnoci. A vjerojatno su ih pile i nase mame i bake, samo tad nisu znali za sto se piju.Pa evo meni svekrva pije neke tablete al nema pojma zasto.Njoj ih je dr. dao. Nisam ni ja pobornik tableta u trudnoci, ali tako je.Sinoc nisam tila Lekadol popit radi kicme jer ne zelim bebu opterecivati van onoga sta moram.
Slazem se 💪super receno
Pozz, curke. Ja sam bila jedan dan na promatranju jer si otkucaji bebini bili malo viši, pa su me ostavili. Sve je ok. Tamo su mi dali Normabel od 5 mg, umirilo me, no ne baš i uspavalo. Ne znam večeras koliko da popijem?! Pitala sam mogu li 10 mg i nisu dali. Šta vi mislite?!Popi od 5 pa ak ne pomognd onds popi jos jedan..a drugi dan od 10.nebu nis bilo vjerojatnoNe javlja se ona, ujutro ću do nje, a večeras ću onda popit 10 mg, pa šta bude.Nece nista biti, samo ces se naspavati.A sta je to s spavanjem? Budis se ili uopce ne spavas?
Ma, zaspem, no u zadnje ne mogu ni s po tablete. Znači imam osjećaj da sam omamljena ili skroz malo spavam,tj kao da cijelo vrijeme žmiri ili uopće ne spavam. Strgana sam. Možda bi me 1/4 Leponexa omamila pravo 🙂
one
Pozdrav svima, nova sam ovdje i zamolila bih za savjet, riječ podrške jer vidim da vas ima ovdje sa sličnim ili istim problemima… Trudna sam po drugi put, a osjećam se baš loše.. Inaće od prije sam anksiozna i prije 3mj sam počela odlaziti kod psihologa na razgovore.. Taman kad mi je počelo bit nekako bolje, odlučila upisat vozački, sin više nije tako mali (5g) pa je sve lakše i sad ostanem trudna i sve se vraća, strahovi i ostale gluposti… Jesmo planirali, ali svejedno se grozno osjećam .Svaki dan plačem, pitam se jel to dobra odluka, bezvoljna sam, a teško je jer imam dijete doma koje me treba, a ne mogu po cijele dane bit vesela i nasmijana… A pregled kod dr još čekam jer je na godišnjem, baš za poludit… Sorry na dužem postu
Dobrodošla u klub! 🙂 nadam se da će ti biti lakše s nama ovdje. Sigurno hoće.
one
Sortiraj odgovore
Najstariji