Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Domaćica
    19. Veljača 2020. 15:34

S@r@

Domaćica

Pozz, curke. Ja sam bila jedan dan na promatranju jer si otkucaji bebini bili malo viši, pa su me ostavili. Sve je ok. Tamo su mi dali Normabel od 5 mg, umirilo me, no ne baš i uspavalo. Ne znam večeras koliko da popijem?! Pitala sam mogu li 10 mg i nisu dali. Šta vi mislite?!
    Popi od 5 pa ak ne pomognd onds popi jos jedan..a drugi dan od 10.nebu nis bilo vjerojatno

Ne javlja se ona, ujutro ću do nje, a večeras ću onda popit 10 mg, pa šta bude.

one

• lola777
    19. Veljača 2020. 15:57

Domaćica

S@r@

Domaćica

Pozz, curke. Ja sam bila jedan dan na promatranju jer si otkucaji bebini bili malo viši, pa su me ostavili. Sve je ok. Tamo su mi dali Normabel od 5 mg, umirilo me, no ne baš i uspavalo. Ne znam večeras koliko da popijem?! Pitala sam mogu li 10 mg i nisu dali. Šta vi mislite?!
    Popi od 5 pa ak ne pomognd onds popi jos jedan..a drugi dan od 10.nebu nis bilo vjerojatno

Nece nista biti, samo ces se naspavati.A sta je to s spavanjem? Budis se ili uopce ne spavas?

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Ribica12
    19. Veljača 2020. 16:12

Sad sam na instagramu ele dvornik naisla na sliku nekih lijekova sta pije u trudnoci, izmedu ostalog i normabel, pa kad pogledas komentare ispod, strasno, sta ljudi umisljaju, da su doktori, pa se iščudavaju. Al vise je komentara tipa i ja sam pils, naravno da se moze i slicno. Pa me to utjesilo

26+3❤️

Ledolina
    19. Veljača 2020. 16:18

Pozdrav svima, nova sam ovdje i zamolila bih za savjet, riječ podrške jer vidim da vas ima ovdje sa sličnim ili istim problemima... Trudna sam po drugi put, a osjećam se baš loše.. Inaće od prije sam anksiozna i prije 3mj sam počela odlaziti kod psihologa na razgovore.. Taman kad mi je počelo bit nekako bolje, odlučila upisat vozački, sin više nije tako mali (5g) pa je sve lakše i sad ostanem trudna i sve se vraća, strahovi i ostale gluposti... Jesmo planirali, ali svejedno se grozno osjećam .Svaki dan plačem, pitam se jel to dobra odluka, bezvoljna sam, a teško je jer imam dijete doma koje me treba, a ne mogu po cijele dane bit vesela i nasmijana... A pregled kod dr još čekam jer je na godišnjem, baš za poludit... Sorry na dužem postu 

• lola777
    19. Veljača 2020. 16:36

Ribica12

Sad sam na instagramu ele dvornik naisla na sliku nekih lijekova sta pije u trudnoci, izmedu ostalog i normabel, pa kad pogledas komentare ispod, strasno, sta ljudi umisljaju, da su doktori, pa se iščudavaju. Al vise je komentara tipa i ja sam pils, naravno da se moze i slicno. Pa me to utjesilo

Je, uvik ce ljudi nesto pametovati. Puno njih nece uzet normabel, ali ce pusiti i piti u trudnoci. Nekidan sam sjedila na kavi s prijom i vidim zenu kako doji dijete, a u isto vrime pusi.Al ona ce biti super mama jer je dojila dijete, a meni ce netko zamjerati sto svoje nisam dojila.E pa nisam, ne zbog obisenih sisa, vec zbog mojih za mene opravdanih razloga tj.lijekova.Zar mislis da bi u i jednom trenu promisljala bi li uzimala Normabel da si na odrzavanju trudnoce.A na forumu citam da im dr prepise lijek radi odrzavanja jer su otvorene ili imaju kontrakcije, a one ne piju jer pise da se ne pije u trudnoci. A vjerojatno su ih pile i nase mame i bake, samo tad nisu znali za sto se piju.Pa evo meni svekrva pije neke tablete al nema pojma zasto.Njoj ih je dr. dao. Nisam ni ja pobornik tableta u trudnoci, ali tako je.Sinoc nisam tila Lekadol popit radi kicme jer ne zelim bebu opterecivati van onoga sta moram.

• lola777
    19. Veljača 2020. 16:44

Ledolina

Pozdrav svima, nova sam ovdje i zamolila bih za savjet, riječ podrške jer vidim da vas ima ovdje sa sličnim ili istim problemima… Trudna sam po drugi put, a osjećam se baš loše.. Inaće od prije sam anksiozna

Zao mi je sta i ti to prozivljavas, ali evo vidis da nisi jedina.Tu nas ima nekoliko koje pruzamo podrsku jedne drugima jer znamo sta prolazimo u takvim stanjima i sve su to slicne misli, strahovi, depresije. Vjerovatno ih puno i cita, ali se me ukljucuje.Dali se do sad pila neke lijekove za tu anksioznost? Koliko si trudna? Kako je bilo u prvoj trudnoci? Za sta su vezani strahovi? Kao sta vidis, i kod nas ima boljih i losijih dana.Ne znam koliko vec traje da tuga i bezvoljnost, pa razmisli dali mozes funkcionirati s njom i provjeriti jeli to ona pocetna trudnicka depra dok sve ne sjede na mjesto.Ako vidis da nije i da ti je sve gore onda se javi psihijatru i porazgovaraj s njim sta da napravis.

S@r@
    19. Veljača 2020. 17:43

Ledolina

Pozdrav svima, nova sam ovdje i zamolila bih za savjet, riječ podrške jer vidim da vas ima ovdje sa sličnim ili istim problemima… Trudna sam po drugi put, a osjećam se baš loše.. Inaće od prije sam anksiozna i prije 3mj sam počela odlaziti kod psihologa na razgovore.. Taman kad mi je počelo bit nekako bolje, odlučila upisat vozački, sin više nije tako mali (5g) pa je sve lakše i sad ostanem trudna i sve se vraća, strahovi i ostale gluposti… Jesmo planirali, ali svejedno se grozno osjećam .Svaki dan plačem, pitam se jel to dobra odluka, bezvoljna sam, a teško je jer imam dijete doma koje me treba, a ne mogu po cijele dane bit vesela i nasmijana… A pregled kod dr još čekam jer je na godišnjem, baš za poludit… Sorry na dužem postu

Pozdrav,za utjehu; prolazila sam slicno i bojala se da me nece postporodajna uhvatiti,to mi je bilo najgore jer sam bila sva nikakva cijelu trudnocu,rodila sam prije 11 dana i mogu rec da je lakse,ima trenutaka da se desi da nisam bas dobro al to prepisujem tome sto imam promemadu doma...

S@r@
    19. Veljača 2020. 17:44

lola777

Ribica12

Je, uvik ce ljudi nesto pametovati. Puno njih nece uzet normabel, ali ce pusiti i piti u trudnoci. Nekidan sam sjedila na kavi s prijom i vidim zenu kako doji dijete, a u isto vrime pusi.Al ona ce biti super mama jer je dojila dijete, a meni ce netko zamjerati sto svoje nisam dojila.E pa nisam, ne zbog obisenih sisa, vec zbog mojih za mene opravdanih razloga tj.lijekova.Zar mislis da bi u i jednom trenu promisljala bi li uzimala Normabel da si na odrzavanju trudnoce.A na forumu citam da im dr prepise lijek radi odrzavanja jer su otvorene ili imaju kontrakcije, a one ne piju jer pise da se ne pije u trudnoci. A vjerojatno su ih pile i nase mame i bake, samo tad nisu znali za sto se piju.Pa evo meni svekrva pije neke tablete al nema pojma zasto.Njoj ih je dr. dao. Nisam ni ja pobornik tableta u trudnoci, ali tako je.Sinoc nisam tila Lekadol popit radi kicme jer ne zelim bebu opterecivati van onoga sta moram.

Slazem se 💪super receno

• Domaćica
    19. Veljača 2020. 17:48

lola777

Domaćica

S@r@

Domaćica

Nece nista biti, samo ces se naspavati.A sta je to s spavanjem? Budis se ili uopce ne spavas?

Ma, zaspem, no u zadnje ne mogu ni s po tablete. Znači imam osjećaj da sam omamljena ili skroz malo spavam,tj kao da cijelo vrijeme žmiri ili uopće ne spavam. Strgana sam. Možda bi me 1/4 Leponexa omamila pravo 🙂

one

• Domaćica
    19. Veljača 2020. 17:58

Ledolina

Pozdrav svima, nova sam ovdje i zamolila bih za savjet, riječ podrške jer vidim da vas ima ovdje sa sličnim ili istim problemima… Trudna sam po drugi put, a osjećam se baš loše.. Inaće od prije sam anksiozna i prije 3mj sam počela odlaziti kod psihologa na razgovore.. Taman kad mi je počelo bit nekako bolje, odlučila upisat vozački, sin više nije tako mali (5g) pa je sve lakše i sad ostanem trudna i sve se vraća, strahovi i ostale gluposti… Jesmo planirali, ali svejedno se grozno osjećam .Svaki dan plačem, pitam se jel to dobra odluka, bezvoljna sam, a teško je jer imam dijete doma koje me treba, a ne mogu po cijele dane bit vesela i nasmijana… A pregled kod dr još čekam jer je na godišnjem, baš za poludit… Sorry na dužem postu

Dobrodošla u klub! 🙂 nadam se da će ti biti lakše s nama ovdje. Sigurno hoće. 

one

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.