Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica12
    19. Veljača 2020. 13:10

Ja sam shvatila kao da ides odg pa ti se izbrise sve, al me brine ono place🙈 nadam se da te moji komentari ne dovode do suza

26+3❤️

• Nera20
    19. Veljača 2020. 13:19

Mislim da je trebalo pisati mali place 🙈😆
    Domacica ja sam pila 15mg cak, tako mi dr dopustila... Par dana.. Ali probaj 7mg to je moja najbolja mjera 😂

• lola777
    19. Veljača 2020. 13:34

Domacica, vjerojatno su bebini otkucaji bili veci jer si ti bila uznemirena.Eto zato je bolje popiti Normabel nego pametovati drugima probajte bez tableta.To ne mislim na vas nego sam naisla citajuci forume.To kazu one koje ne razumiju.
    Sta se tice Normabela, kad mi je bilo najkriticnije za to spavanje, na hitnom su mi rekli obavezno 10 mg prije spavanja.Ti mozes probat sa 7 mg pa vidjeti.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    19. Veljača 2020. 13:40

A ova moja psihijatrica je isto rekla da pijem 3 x 5 mg u danu. Klinicki farmakolog mi je odgovorio da se do 30 mg ne smatra stetnim za bebu.
    Normalno da nijedna od nas ne bi volila piti ih.
    Al ako ti trenutno nije ok, onda radje par dana pij 10-15 mg pa ces se nekako izregulirati. Ja sam navecer pila 10 mg mozda 3-4 dana.

• lola777
    19. Veljača 2020. 13:41

Mislim 15 mg kroz cili dan.

• Domaćica
    19. Veljača 2020. 14:00

lola777

Domacica, vjerojatno su bebini otkucaji bili veci jer si ti bila uznemirena.Eto zato je bolje popiti Normabel nego pametovati drugima probajte bez tableta.To ne mislim na vas nego sam naisla citajuci forume.To kazu one koje ne razumiju.
    Sta se tice Normabela, kad mi je bilo najkriticnije za to spavanje, na hitnom su mi rekli obavezno 10 mg prije spavanja.Ti mozes probat sa 7 mg pa vidjeti.

Nisam se osjećala uznemireno, a vjerojatno sam bila. Zato moram zvati psihičku da vidim šta kaže, je l da pijem preko dana šta. 

one

S@r@
    19. Veljača 2020. 14:15

Hahha nisi bez brige.htjela sam rec da pratim kaj pises i da sam u vise navrata htjela komentirat al svaki put kad natipkam il mi se nes na mobu pojavi pa stisnem pa se tu obrise ili mi mali pocne plakat pa zaboravim haahah😂😂hvatam vas sve i nikako skomentirat😂

• Ribica12
    19. Veljača 2020. 14:39

S@r@

Hahha nisi bez brige.htjela sam rec da pratim kaj pises i da sam u vise navrata htjela komentirat al svaki put kad natipkam il mi se nes na mobu pojavi pa stisnem pa se tu obrise ili mi mali pocne plakat pa zaboravim haahah😂😂hvatam vas sve i nikako skomentirat😂

Hahahah e to sam povatala osim ovog za plakanje haha, vjer jer nisam ni znala da je sin pa da se to odnosi na njega haha, nova sma pa dok i ja sve povatam

26+3❤️

S@r@
    19. Veljača 2020. 14:51

Domaćica

Pozz, curke. Ja sam bila jedan dan na promatranju jer si otkucaji bebini bili malo viši, pa su me ostavili. Sve je ok. Tamo su mi dali Normabel od 5 mg, umirilo me, no ne baš i uspavalo. Ne znam večeras koliko da popijem?! Pitala sam mogu li 10 mg i nisu dali. Šta vi mislite?!

Popi od 5 pa ak ne pomognd onds popi jos jedan..a drugi dan od 10.nebu nis bilo vjerojatno

S@r@
    19. Veljača 2020. 14:59

ahahaaha ma sve oki,brzo i pisem pa bude nejasno😂😂😂jasno mi sve

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.