Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica12
    17. Veljača 2020. 21:57

Hahahaha sara
    Laku noc svima, prosao jos jedan dan, nek sto prije dode termin🙈

26+3❤️

• Zrinka1
    17. Veljača 2020. 21:59

lola777

Zrinka1

Ej cure evo i mene nakon par dana, imala sam danas kontrolu kod ginekologa i rekao je da je sve u redu i da beba ima 750grama ja sam se zacudila mislila sam da nema ni 500g hahah a 24+2 sam jel to oke gramaza?

To je ok, meni je sa 25 tj. bila oko 750-800 gr.Jeli spominja cerviks😁.Kako ti psihicki?

Nije spominjao nista, samo gramazu bebe i kaze sve je oke dobro napreduje i nista vise, inace je sutljiv da je nesto valjda bi mi rekao haha.. 
    Psihicki sam dobro, samo imam nevjerovatnu zelju biti sa mamom i mazit se s njom i stalno mi prolazi kroz glavu kako ce ostarit i nedaj Boze umrt i kako cu ja to podnjet kao da ce se sutra desit a zena ima 50 godina hahah ne znam jel to normalno? Nikad nisam toliko mislila o tome kao sada. 🙄

• Nera20
    17. Veljača 2020. 22:51

I ja sam imala jednom taj strah da ce mi roditelji umrijeti jednog dana. Ocito to svi kad tad shvatimo. Samo se ti mazi zrinka, to je lijepo 💖

• Ribica12
    17. Veljača 2020. 23:23

Zrinka1

lola777

Zrinka1

Ej cure evo i mene nakon par dana, imala sam danas kontrolu kod ginekologa i rekao je da je sve u redu i da beba ima 750grama ja sam se zacudila mislila sam da nema ni 500g hahah a 24+2 sam jel to oke gramaza?

To je ok, meni je sa 25 tj. bila oko 750-800 gr.Jeli spominja cerviks😁.Kako ti psihicki?
    Nije spominjao nista, samo gramazu bebe i kaze sve je oke dobro napreduje i nista vise, inace je sutljiv da je nesto valjda bi mi rekao haha..
    Psihicki sam dobro, samo imam nevjerovatnu zelju biti sa mamom i mazit se s njom i stalno mi prolazi kroz glavu kako ce ostarit i nedaj Boze umrt i kako cu ja to podnjet kao da ce se sutra desit a zena ima 50 godina hahah ne znam jel to normalno? Nikad nisam toliko mislila o tome kao sada. 🙄

Meni uvijek kad me uhvate ove faze lose, glavno da je mama tu, dosad nisam bila udana pa bi spavala s njom u krevetu i po dva mjeseca(dok se ne bi unormalila 😂🙈) 

26+3❤️

• Zrinka1
    17. Veljača 2020. 23:38

Hahhah znaci to je normalno 🙂 nesto sam bila i citala kao da ako u trudnoci imas povecanu zelju biti pored majke, razgovarati s njom i druziti vise nego inace...kao da je to normalno jer pocinjemo shvacat da cemo i mi biti mame i jos hrpetina stvari zasto bas u tim trenucima najvise zelimo biti pored nje...
    Sve mi je to malo cudno jer nisam toliko razmisljala o tim nekim stvarima i nisam isla toliko daleko tipa eto to da ce mi mama ostarit ili umrijet i takve stvari, nekad bi mi palo na pamet al to je ono jednom u par mjeseci i to onako samo mi proleti kroz glavu a ovo sada je konstantno razmisljanje o tim stvarima.. Mislim smijesno stvarno ali eto 🙄 

• Ribica12
    17. Veljača 2020. 23:58

Zrinka1

Hahhah znaci to je normalno 🙂 nesto sam bila i citala kao da ako u trudnoci imas povecanu zelju biti pored majke, razgovarati s njom i druziti vise nego inace…kao da je to normalno jer pocinjemo shvacat da cemo i mi biti mame i jos hrpetina stvari zasto bas u tim trenucima najvise zelimo biti pored nje…
    Sve mi je to malo cudno jer nisam toliko razmisljala o tim nekim stvarima i nisam isla toliko daleko tipa eto to da ce mi mama ostarit ili umrijet i takve stvari, nekad bi mi palo na pamet al to je ono jednom u par mjeseci i to onako samo mi proleti kroz glavu a ovo sada je konstantno razmisljanje o tim stvarima.. Mislim smijesno stvarno ali eto 🙄

Ma koje meni sve misli prolaze kroz glavu, svaki dan nadem nesto novo na sta se nakacim  i onda razmisljajuci o tome toliki strah mi se stvori da i fizicki osjecam, tresu mi se noge, ruke, ma sve. Kad bi bar mogla ne mislit ni o cemu i gledat film🙈  Al valjda ce i ovo proc, kad se samo sjetim prije kad bi upala u ovu fazu odmah bi do psihijatra i pocela pit tablete i vrlo brzo stara ja,e da sad bar mogu tako, bez puno razmisljanja i griznje savjesti. (a ja sam inace prevesela osoba, i mislim da nitko ne bi povjerovao niti mogao zamislit da ja imam ovakvih problema.) 

26+3❤️

• Ribica12
    18. Veljača 2020. 00:05

Sara i margita, vama cestitam, sad sam vidila ste rodile ima koji dan 😍 nisam sve stigla popratit

26+3❤️

• Zrinka1
    18. Veljača 2020. 00:36

Joj Boze, ma tako i meni... Samo je stvar sto ja prije nisam imala tih problema samo sad u trudnoci, pa kud je prva i ovako mi je sve novo i cudno jos se moram zajebavat i s tim... Al eto znam da nisam jedina i da nas ima dosta s tim problemom, ali opet se pitam zasto neke zene nemaju nikalav problem u trudnoci a neke (kao mi) se ovako napate... Ja kazem da me bar nesto boli, znam boli i proci ce... A ne ovo kad nit znas sta ti je, nit zasto a ni hoce proci... Mislim prolazi jos brze uz tablete al tu je opet taj strah i griznja savjest jer sam trudna ma joj hahah... 

• Ribica12
    18. Veljača 2020. 00:48

Zrinka1

Joj Boze, ma tako i meni… Samo je stvar sto ja prije nisam imala tih problema samo sad u trudnoci, pa kud je prva i ovako mi je sve novo i cudno jos se moram zajebavat i s tim… Al eto znam da nisam jedina i da nas ima dosta s tim problemom, ali opet se pitam zasto neke zene nemaju nikalav problem u trudnoci a neke (kao mi) se ovako napate… Ja kazem da me bar nesto boli, znam boli i proci ce… A ne ovo kad nit znas sta ti je, nit zasto a ni hoce proci… Mislim prolazi jos brze uz tablete al tu je opet taj strah i griznja savjest jer sam trudna ma joj hahah…

Ja sam se i bojala da ce mi se u trudnoci vratit, iako kad sam dobro, zaboravim kako mi je lose bilo i ne mislis da loze ponovno bit tako, i tako sam oko 18.tjedna  krenila razmisljat sto ako mi se vrati, kao da sam to prizvala, samo se vratilo. I ja kazem, svaka fizička bol je laksa od ovoga, ovako se bojis hoce li proci, iako realno znamo da hoce, pogotovo ja koja imam iskustva i svaki put isti strah hoce li proc, a naravno svaki put prode. Al eto luda glava, nema tu pomoci, strahovi i misli prevladaju. I trudnoca jos sve to potencira, uuf, uzas

26+3❤️

• Nera20
    18. Veljača 2020. 11:17

Ribice znaci kad pijes zoloft skroz ti prode anksioznost?
    Ja se nadam da ce vam proci ipak kad rodite.. Evo ja sam nekako bolje zadnja dva dana, osjecam neku ispunjenost, vecer mi je najgora onda mi dode i pritisak i znam plakati.. Vjerujem da je to zasicenost od kuce, bude dug dan a ja sam jos osjetljiva. Cekam do kraja mj da vidim kako cu biti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.