Dobro jutro cure moje!
Nas dvije spavamo u sobi, muz na kaucu jer hrce haha.
Zaspem dobro i kad se probudim opet zaspem ok.... Zadnjih par jutra su mi dobri, uhvati me pritisak predvecer, ne drzi dugo ali ipak je tu...
Jutro, evo ja jucer bez ijednog normabela, mozda jer sam odmah iz kreveta na kavu pa je dobro poceo dan. A danas se nisam mogla dignit za kavu pa sam po mobu, ma gluposti. Odma panika kakav ce dan bit. Nadam se da ce i ovaj bit super. Danas mi je 4d pa to jedva cekam
26+3❤️
Dobro jutro cure moje!
Nas dvije spavamo u sobi, muz na kaucu jer hrce haha.
Zaspem dobro i kad se probudim opet zaspem ok…. Zadnjih par jutra su mi dobri, uhvati me pritisak predvecer, ne drzi dugo ali ipak je tu…
Hrkanje ce me izludit, moj ima bas ozbiljnih problema s polipima, cak bi trebao na operaciju, tako da je to strasno. Najgore mi je kad napokon zaspem, a on me probudi, u subotu je i on letia na kauc. Doduse nisam ga ja potirala, al kad sam ga stala lupat nogama, sam je shvatia da je bolje da se prebaci. Sad me samo zanima kad rodim, pa ionako ne budem nista spavala od bebe, jos od njegovog hrkanja dok zaspem, necu funkcionirat uopce😂🙈
26+3❤️
Pa da sve je bilo ok dok prva beba nije dosla, onda bi se ja budila za hranjenje a on hrce i nemozes opet zaspati, tako da smo se tad razdvojili pa opet spajali izmedu trudnoca 🤣
Pa da sve je bilo ok dok prva beba nije dosla, onda bi se ja budila za hranjenje a on hrce i nemozes opet zaspati, tako da smo se tad razdvojili pa opet spajali izmedu trudnoca 🤣
Haha upravo toga se i bojim😂
26+3❤️
I moj hrce grozno, toliko da ja uopce ne mogu spavati.Pa probudi malu.Meni to stvori bas jaku nervozu jer ionako se nekad mucim sa spavanjem.Neka njih na kaucu. Meni nekako ta anksioznost i pritisak dodje najcesce ujutro, pocetak dana.Javi se lagano i par puta u danu, al vecinom kad pustim misli da luduju.Samo da ne bude gore, sve je ovo jos podnosljivo.Iako uvijek bude ta neka sjeta i zabrinutost u dubini duse.
Ribice, javi kako je proslo.Super za dan bez Normabela, ja sam jucer popodne ipak uzela jedan od 5 mg.Bolila ledja pa se uznemirila.
Margita, i to je dobro, pritisak nije cili dan.
Cure ostale kako ste?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Pozz, curke. Ja sam bila jedan dan na promatranju jer si otkucaji bebini bili malo viši, pa su me ostavili. Sve je ok. Tamo su mi dali Normabel od 5 mg, umirilo me, no ne baš i uspavalo. Ne znam večeras koliko da popijem?! Pitala sam mogu li 10 mg i nisu dali. Šta vi mislite?!
one
Ja stvarno nznm jer nemam iskustva, pijem samo od 2 mg(zasad) iako cure kazu da je to nista i da uzmem od 5. Znam da je margita pila 7, mozda prije da uzmes 7 nego 10.stvadno ne znam, to prepustam drugim curama, one znaju bolje😜
26+3❤️
Aa super,krevet je postao aktualan😂😂
Nadam se da bude ovaj proso glatko,suncano je pa meka setnja? Kak je dole?Kod nas je bila luda noc,ono nemirna do 3 pa u 5 papanje pa u 7 al nek bar sat vremena odspavam pa je lakse.,pojela sam si sendvic s prsutom😍😍😍😍odma sam bolje baababa
Aa super,krevet je postao aktualan😂😂
Nadam se da bude ovaj proso glatko,suncano je pa meka setnja? Kak je dole?Kod nas je bila luda noc,ono nemirna do 3 pa u 5 papanje pa u 7 al nek bar sat vremena odspavam pa je lakse.,pojela sam si sendvic s prsutom😍😍😍😍odma sam bolje baababa
Sara ne znam jesam li poglupila u trudnoci😂Al nisam skuzila post od jucer ono kad si napisala da citas moje komentare pa ti se makne pa place😂
26+3❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji