Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    18. Veljača 2020. 14:03

lola777

Ma uvik ta borba, stvarno je to iscrpljujuce.Nisam ljubomorna, al evo jucer citam intervju od Joline zene, onaj pjevac.Cilu trudnocu aktivna, vesela, vozila 3 djece u Austriju na neki koncert, a bila 6-7 mj trudna.Rodila, isto vesela, kao dize se u 6 h sve stigne.Pa jbt sta sam ja, mimoza koja se boji disati, ziviti. Pa vise bi volila da udem u ring sa nekim boksacem pa da mi glavu sboksa, nego ovaj boks u mojoj glavi.🙄
    Cak mi je malo krivo sta sam ja na Zoloftu, a vi se borite bez tableta.Zasto ja ne mogu?😔

Hahahahah sboksa hahaa.a jesi me nasmijala.😂
    Ma to oni tamo za intervju pricaju budalastine..
    Koja zena sve stigne? Realno 😂da dan traje 72 h.meni nebi bilo dosta za sve sto u danu treba stic i napravit 
    Zato ima ono u zivotu,od sutra cemo,od ponedjeljka,drugi mjesec ....😆A to za mamu je divno,kad se sjetim nekako sam i sa svojom postala bliska tek u trudnoci,drugacije ju gledam nekako smo blize i super mi jee za sve savjete i neznam kak sam prije bila tak razdvojena od nje,nisam ni kuzila koju je ona zrtvu podnjela.

• lola777
    18. Veljača 2020. 14:12

Ribica12

Blago ti se, ti god ipo nisi pila nista, i to je uspjeh, ja mislim da ja prvi put kad sam prestala nisam pola godine, mozda 8 mjeseci, ne sjecam se tocno😏Al nikad god ipo. E pa jedina kocnica mi je trudnoca, da nije toga, otisla bih ja prije 3 tjedna po tablete, a ne se mucila. Ja sam iz Zadra, al cesto sam u Splitu, tamo imam obitelj, sad cu ic na jedno krstenje pa bih mozda naz tu psihijatricu i otisla i kod nje na razg(kod nekoga tko nije toliko protiv tableta, nego ce me ohrabrit) mozes li mi rec kako se zove

Snjezana Delic

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    18. Veljača 2020. 14:14

Margita0407

Malo me cudi da se lola ti jos mucis a pijes zoloft… A ta jolina da, i ja sam vidila taj clanak nisam htjela ni otvarati 🤣
    Sta da kazem… Isto se osjecam koda cmoljim a ima zena u 100 puta gorim situacijama zivotnima a drze se.

A je to mucenje u manjoj dozi nego prije, al dok sam pila i Normabel bilo mi je puno lakse.

• Ribica12
    18. Veljača 2020. 14:24

lola777

Margita0407

Malo me cudi da se lola ti jos mucis a pijes zoloft… A ta jolina da, i ja sam vidila taj clanak nisam htjela ni otvarati 🤣
    Sta da kazem… Isto se osjecam koda cmoljim a ima zena u 100 puta gorim situacijama zivotnima a drze se.
    A je to mucenje u manjoj dozi nego prije, al dok sam pila i Normabel bilo mi je puno lakse.

Ma to je okej, mi sta smo bile na tabletama razumimo, nije ni meni odmah savrseno, cim je popijem bude bolje, al to je ja mislim placebo efekt, jer tada ni ne djeluje, treba 3 tjedna da prodjeluje. bilo je i meni losijih dana kad sam ga pocela pit, sjecam se da i nakon dva mjeseca, mozda i kasnije bi se zna dogodit koji takav dan pa sam istrazivala kad zapravo krenu djelovat. U globalu budes bolje, al ne mozes odmah bit super, super, treba neko vrijeme. Al naspram stanja prije je svakako bolje. 

26+3❤️

• Nera20
    18. Veljača 2020. 15:02

Eto sara kako mi se cini isto nam je. Preostaje nam viditi kako ce biti kad ostanemo same sa obavezama, hoce li nas to trgnuti. 
    Dosta si rezana, moras odmarati nema ti drugog nacina. I ja sam bila sivana u prvoj trudnoci 4sava, pa sam bila invalid. 

• lola777
    18. Veljača 2020. 15:14

Cure, recite mi vec par dana me boli ona donja ploca na ledjima, po sredini.Malo me sjevne i lijeva strana ledja i doli kroz vaginu me lagano probode kao grcic? Sta vi mislite? Jeli to mogu biti trudovi? Preplasena sam.

• Nera20
    18. Veljača 2020. 15:41

Ne bi rekla sa su trudovi, vise da ti se kosti sire 🤔

• Ribica12
    18. Veljača 2020. 16:08

Nemam bas iskustva, prva trudnoca mi je, i ne znam tocno kakva je bol, al mislim da je to sve normalno, bar su mi tako prijateljice koje su bile trudne rekle, bol je normalna, kako kaze margita sire se kosti, sve se siri🙈

26+3❤️

• lola777
    18. Veljača 2020. 16:34

A muz mi je sad reka da nisam normalna.Bas cu izluditi. Nije bolilo nista jednu 8- 9 dana.Ma bas blazeno stanje🤔

• Ribica12
    18. Veljača 2020. 16:37

Iskreno, mozda i umisljas odnosno pretjeruješ, u ovom nasem stanju to je cest slucaj

26+3❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.