Sara, dobro si rekla da me grize savjest i zbog ponovnog posrtanja i tableta.Lipo sam pocela funkcionirat i onda opet anksioznost zbog oca.
Jeli ti dolazi patronazna? Cisto da pogleda da ti se nije upalio koji sav?
Ajme tako i mene, pa zbog te griznje savjesti ne zelim popiti, ali realno puno gore je ne popit.
Ja u srijedu idem na 4 d pregled, jedva cekam, zapravo zelim jos jednu potvrdu da je sve u redu, javit cu vam mjere jer me to uvijek muci. Na zadnjem pregledu sa 19 tj i par dana mi je beba bila oko 230 grama, onda sam to proucavala danima, pa negdje pise da tako treba biti, a negdje drugi podaci. Doktorica kaze da je sve ok, al valjda mene u ovom stanju svega strah
26+3❤️
Sara, dobro si rekla da me grize savjest i zbog ponovnog posrtanja i tableta.Lipo sam pocela funkcionirat i onda opet anksioznost zbog oca.
Jeli ti dolazi patronazna? Cisto da pogleda da ti se nije upalio koji sav?Ajme tako i mene, pa zbog te griznje savjesti ne zelim popiti, ali realno puno gore je ne popit.
Ja u srijedu idem na 4 d pregled, jedva cekam, zapravo zelim jos jednu potvrdu da je sve u redu, javit cu vam mjere jer me to uvijek muci. Na zadnjem pregledu sa 19 tj i par dana mi je beba bila oko 230 grama, onda sam to proucavala danima, pa negdje pise da tako treba biti, a negdje drugi podaci. Doktorica kaze da je sve ok, al valjda mene u ovom stanju svega strah
Pa super za 19 tj. to i jesu te mjere.Od 200-250 gr.Dr ti ne bi lagala i da sumnja na nesto rekla bi ti. Mi smo takve pa sve analiziramo.Ja vise gledam izraz lica dr nego ekran. Brzo ti je i 4 d pa ces biti mirnija.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Jeli ti dolazi patronazna? Cisto da pogleda da ti se nije upalio koji sav?Ajme tako i mene, pa zbog te griznje savjesti ne zelim popiti, ali realno puno gore je ne popit.
Ja u srijedu idem na 4 d pregled, jedva cekam, zapravo zelim jos jednu potvrdu da je sve u redu, javit cu vam mjere jer me to uvijek muci. Na zadnjem pregledu sa 19 tj i par dana mi je beba bila oko 230 grama, onda sam to proucavala danima, pa negdje pise da tako treba biti, a negdje drugi podaci. Doktorica kaze da je sve ok, al valjda mene u ovom stanju svega strahPa super za 19 tj. to i jesu te mjere.Od 200-250 gr.Dr ti ne bi lagala i da sumnja na nesto rekla bi ti. Mi smo takve pa sve analiziramo.Ja vise gledam izraz lica dr nego ekran. Brzo ti je i 4 d pa ces biti mirnija.
Da, i ja uvijek gledam doktoricin izraz lica😄. Uhvatio me takav umor i spava mi se. Molim Boga da se naspavam noćas.
one
Ajme i jedva cekam spavati i nadam se da cu uspiti.Sinoc nisam bas nesto. Danas me u par navrata uhvatila anksioznost al je sad nema.Vidit cemo veceras.Boze pomozi nam🙏
Ja u srijedu idem na 4 d pregled, jedva cekam, zapravo zelim jos jednu potvrdu da je sve u redu, javit cu vam mjere jer me to uvijek muci. Na zadnjem pregledu sa 19 tj i par dana mi je beba bila oko 230 grama, onda sam to proucavala danima, pa negdje pise da tako treba biti, a negdje drugi podaci. Doktorica kaze da je sve ok, al valjda mene u ovom stanju svega strahPa super za 19 tj. to i jesu te mjere.Od 200-250 gr.Dr ti ne bi lagala i da sumnja na nesto rekla bi ti. Mi smo takve pa sve analiziramo.Ja vise gledam izraz lica dr nego ekran. Brzo ti je i 4 d pa ces biti mirnija.
Ja zadnji put od straha nisam pogledala ekran, nego gledala sa strane🙈 ajde super za mjere☺️ domacice i pola nadam se da ce ova noc bit mirna i da cete se naspavat, nadam se da cu i ja
26+3❤️
Cure ja vam svima zelim laku noc i da se bar ovu naspavamo ❤ Tako sam i ja uvijek gledala reakcije i slusala komentare izmedu njih samih hahaaha.😂
Evo dan je pri kraju, zelim vam svima mirnu noc ❤️❤️💪💪💪
Bez griznjih savjesti i glupih strahova... Sve ce ionako proci kad rodite, ako i ne prode moci cete piti lijekove bez griznje savjesti. Izdrzite jos malo 💖
Jeli ti dolazi patronazna? Cisto da pogleda da ti se nije upalio koji sav?
Probaj kazem gledat to kao neophodna situacija,nesto na sto nemozes utjecat i sto bi svakog dotuklo.Dolazi,bila je vec 3 puta u ovih 8 dana,ne gleda ona dole,pozalila sam se da pece jako al veli i hoce jos dugo,to je tako i sad kad su promjene osjetit cete..
Mislim imam znanja o njegi puno al nisam se sa tim susretala i zelim neku potvrdu.
Da me vidis haaah,legnem na krevet i onda uuzmem mob pa uslikam sa bljeskalicom i proucavam hahaahahh😁😂😂
Ako je ostina ono da nas sve gledaju preko tih mobitela itd,eto neko se nagledao moje sasivene p**e haha..
Pa nek gledaju, al ce te prepoznat🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji