Beba 18. listopada 2024.

Astrologinja: Roditeljima je najlakše s bebama rođenima u ova 4 znaka

Foto: TikTok/Canva
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svaka dob ima svoje izazove kad su djeca u pitanju. No, nekako je ipak najteže onih prvih mjeseci s malom bebom. Osim ako imaš bebu rođenu u nekom od ova četiri horoskopska dana.

Nikad nije lako s bebom u prvim tjednima, prvim mjesecima, pa čak i godinu. Iako kasnije svaka faza ima svoje različite poteškoće i nikad s djecom nije lako, nekako je to prvo razdoblje ipak najburnije u životu novih roditelja.

No, možda su ti zvijezde ipak malo više naklonjene, pa su se u vrijeme rođenja tvog djeteta posložile tako da ti podare posebnu milost, odnosno da tvoju bebu učine malo manje zahtjevnom. O čemu govorimo? Možda će ti biti malo lakše ako je tvoje dijete rođeno u nekom od četiri horoskopska znaka o kojima govori astrologinja, Carol Starr.

Možda te zanima... Ovo su tri najzahtjevnije kombinacije roditelja i djece prema horoskopu Roditelji

„Sve su bebe dobre i sve su bebe slatke, ali neke od njih mogu puno više plakati i držati vas budnima cijelu noć“, objasnila je Starr u videu na TikToku. Nakon tog navela je četiri horoskopska znaka, te pojasnila zašto bi bebe rođene u tim znakovima mogle biti najmanje „teške“ za roditelje u prvim mjesecima.

1. Vaga

Prema ovoj astrologinji Vage su dobro uravnotežene osobe koje su poznate po tome da se često smiješe kao bebe. Bez obzira na to jesu li se naspavali ili su se probudili mrzovoljni, znaju se usredotočiti na to da vide najbolje u stvarima, čak i kao bebe. Za razliku od većine beba, one ne osjećaju potrebu plakati za svaku sitnicu. Starr je objasnila da bebe rođene u ovom horoskopskom znaku plaču samo kad su gladne.

Što se tiče Vagine osobnosti, svoj savjet dala je astrologinja Linawa Shaffer, koja kaže da je Vagama jako važno partnerstvo. Na primjer, kao što je navela u videu, djeci Vagama nije dobro nešto „narediti“ da naprave. Umjesto toga, treba im ponuditi pomoć ili savjet u tom što trebaju napraviti.

2. Strijelac

Iako Strijelci možda nisu čim stignu na ovaj svijet filozofski genijalci kakvi bi mogli postati kasnije u životu, često ih se smatra relativno razumnim i dobro odgojenima. Oni ne postavljaju puno zahtjeva i stvarno su dobri, kaže Starr.

Naravno da će uvijek postojati taj jedan Strijelac koji se baš i ne uklapa. Ali općenito, oni su izvrsni kad treba ostati suzdržan i jako dobro upravljaju svojim emocijama - uz malu pomoć, s vremena na vrijeme.

@astrostarr4 Best babies if the zodiac. #astrologybabies#astrologyvibes#newborns#zodiacnewborns#foryou#horoscope#zodiactraits#astrologer ♬ original sound - libracarolastrologer

3. Vodenjak

Kada je riječ o bebama Vodenjacima, poznato je da su vrlo znatiželjne i žele znati sve o svijetu oko sebe. Kao što je Starr objasnila, „Oni će samo gledati okolo, jer žele znati sve.“

Njihova znatiželjna priroda roditeljima olakšava odvraćanje pažnje bebi Vodenjaku kad im to zatreba. Sve dok su zauzeti i imaju nešto što ih zanima, ovaj je znak lako usmjeravati u usporedbi s ostalima.

4. Bik

Bikovi su prilično praktični, čak i rano u životu, dok su bebe. Starr je to objasnila ovako: „Oni žele jesti, žele spavati, i sve dok su zbrinuti i dok su im sve potrebe zadovoljene, oni su dobre bebe.“

To ne znači da nikad neće „skrenuti s puta“. Uostalom, većina beba kad-tad plaču i nemirne su. Ali zbog njihove praktičnosti, puno je lakše nositi se s bebom rođenom u znaku Bika u usporedbi s drugim znakovima zodijaka.

Možda te zanima... Mama planirala začeće tako da rodi djecu u – idealnom horoskopskom znaku Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.