Beba Igre za bebe 26. srpnja 2023.

7 osobina koje opisuju mališane rođene u znaku Lava

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako je tvoj mališan rođen između 23. srpnja i 22. kolovoza onda si ti sretna majka malenoga Lavića. Zbog toga, u nastavku pročitaj koje su to karakteristike koje ga najbolje opisuju i što možeš očekivati prilikom odrastanja...

Puni ljubavi

Sunce je zaštitni znak osoba rođenih u znaku lava, a neke od najčešćih karakteristika koje imaju djeca rođena pod spomenutim znakom su: nježne osobe, brižne, pune topline, radosti i ljubavi.  Ovi mališani stoga žude za druženjem i maženjem, a također vole biti pohvaljeni, ohrabreni te vole dobiti pljesak ili posebnu pažnju nakon 'dobro odrađenog' posla ili lijepog ponašanja s njihove strane.

Možda te zanima... Kineski horoskop: Kakva će biti beba rođena u godini Štakora? Beba

Vole biti u centru pažnje

Kao što je Sunce središte svemira i djeca rođena u znaku Lava vole biti u središtu zbivanja. Oni žude za pažnjom i brzo će pronaći način kako ju mogu privući na sebe. Glasni su kada zahtijevaju da netko, posebno majka, provodi vrijeme s njima, a vjerojatno će iskoristiti i svoj šarm kako bi dobili ono što žele. Starija djeca ponekad imaju tendenciju hvalisanja ili pokazivanja svojih sposobnosti pred drugima. Ako smatraš da ponekad u tome pretjeraju, odnosno da svojim ponašanjem zaklone drugu djecu, o tome je uvijek bolje popričati kod kuće, nego rješavati javno jer bi im to moglo povrijediti osjećaje, prenosi Mom365.

 | Author: Guliver Foto: Guliver

Vole se smijati

Djeca rođena u znaku Lava uvijek su vesela, razigrana i spremna za zabavu i smijeh. Imaju mnogo energije i možda će ti trebati ipak nešto više energije da budeš u koraku s njima, nego što je to potrebno s djecom rođenom u drugom horoskopskom znaku. Maleni Lavići nikada nisu umorni i ne žele propustiti zabavu stoga su uvijek u potrazi za njom, a ako je nema, osmisle ju sami. Malo plesa, drame, gimnastike, trčanja ili pjevanja uvijek pomažu razbiti monotoniju.

Možda te zanima... Horoskop za mame: Od najbolje do najkompliciranije Roditelji

Rođeni vođe

Energični i puni ideja, djeca rođena u znaku Lava često postanu vođe u svojem malenom društvu. No, njihova dominacija često može percipirati kao drskost, stoga prije odlaska na igranja potakni svojega mališana na dijeljenje kako igračaka, tako i pozicije vođe s drugom djecom kako se drugi mališani ne bi osjećali tužnima. Nadalje, jednom kada malo poraste, potakni svojeg mališana na timske sportove u kojima može razviti osjećaj odgovornosti, ali i zajedništva. 

 | Author: Guliver Foto: Guliver

Naustrašivi su

Poput neustrašivog lava koji simbolizira njihov znak, ovi mališani psihički i fizički su jaki te nemaju puno strahova. Odvažni su i vole avanturu, no često mogu biti i nepažljivi. Stoga, pobrini se za svog mališana i njegovu sigurnost na vrijeme kako bi to nosio sa sobom i kasnije kada svijet počne istraživati samostalno.

Možda te zanima... Tate i horoskop: Bik je prirodni talent, a Jarac bi mogao razmaziti djecu Roditelji

Veoma su kreativni

Djeca rođena u znaku Lava veoma su kreativna i uživaju u različitim, svijetlim bojama, stvarima koje stvaraju buku te u dizajniranju vlastite odjeće ili umjetničkih djela. Budi spremna na to tako da mu omogućiš učenje ili odlazak na razne radionice, potakni ga prilikom kupovanja nove odjeće da si sam nešto izabere ili ga uključi u redizajniranje njegove sobe ili kućanstva kada dovoljno poraste.

 | Author: Guliver Foto: Guliver

Romantični i zaljubljivi

Tvoj će mališan vjerojatno već prvog dana u vrtiću ili u školi pronaći nekog posebnog tko će mu se svidjeti i koga će zavoljeti. Lavovi imaju puno ljubavi u sebi i spremi su ju podijeliti s drugima, oni su odlični njegovatelji te su sjajni vlasnici kućnih ljubimaca. Svoju naklonost rado će pokazivati stoga ako si u mogućnosti ili ako već imaš kućnoga ljubimca pripremi ga na puno, puno maženja.

Možda te zanima... Kakva ste mama prema horoskopskom znaku? Roditelji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • illuminati667

    Do you want to be a member of the great brotherhood Illuminati? we are going to make you rich famous and to be a world known star, get a good job, to win elections and get into a political power we are going to enrich you in all your endeavor empowerment and you will never loose any case in court or were ever, you will have powers to control people in high places you can add up on whatsapp +919619915236 Manage

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.