Beba Igre za bebe 22. ožujka 2024.

7 zanimljivosti o djeci rođenoj u znaku Ovna

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jesi li ponosna majka malog Ovna, rođenog između 21. ožujka i 19. travnja? Otkrij sedam zabavnih stvari o svom prirodno sretnom djetetu.

Evo što sve trebaš znati!

1. Mora imati tvoju pažnju, stalno!

Bebe ovnovi vole puno pažnje i nisu baš suptilni sa svojim zahtjevima. Prilično su nestrpljivi! Od plakanja iz sveg glasa do udaranja po stolu, bebe ovnovi su jako bučni kad nešto traže i zahtijevaju. 

Možda te zanima... Vjesnici proljeća: Kakve su bebe rođene u travnju? Beba

2. Velikodušni su

Bebama ovnovima nije teško dijeliti igračke i grickalice. Ali očekuj da će biti povrijeđen kada otkrije da većini druge djece nedostaje ovaj prirodno velikodušan duh. Starija djeca Ovnovi dati će ti svoj zadnji novčić. Nepotrebno je reći da financije nisu njihova jaka strana.

3. Ovan je nestrpljiv i brz

Djeca rođena pod znakom Ovna pozitivna su, vesela i željna isprobavanja. Tvoja bi beba mogla biti prva od svojih vršnjaka koja će puzati, hodati i govoriti. Ovnovi jednostavno vole biti prvi. 

 | Author: Shutterstock Foto: Shutterstock

4. Oni su prirodni vođe

Uvijek simpatični i druželjubljivi, djeca Ovnovi prirodni su vođe koji vole sport i natjecanje. Oni su prvi koji će isprobati nove stvari i vole izazove. Ali nisu obožavatelji autoriteta, zbog čega postaju tvrdoglavi. Umjesto naređivanja, ponudi im osmijeh ili pohvalu kada nešto tražiš od Ovna da ti pomogne.

Možda te zanima... 6 razloga zašto su bebe rođene u ožujku tako posebne Beba

5. Neiscrpan izvor energije

Kako dijete ovan ima neiscrpan izvor energije i vrlo odlučan karakter – trebat ćeš postaviti neka osnovna “stroga” pravila od samog početka.

6. Brzo se naljute

Unutar ovih vatrenih znakova postoji temperament koji se brzo zapali. Srećom, ti naleti bijesa jednako se brzo otapaju u sreći i radosti. Bebe i djeca Ovnovi vrlo u privrženi i obožavaju grliti i dijeliti poljupce.

7. Ovan je tvrdoglav, ali ranjiv

Ovnovi možda je izgledaju kao emotivci, ali iznutra su prilično ranjivi. Morat ćeš biti tu da ih podržiš kada netko povrijedi njihove osjećaje. 

Možda te zanima... 7 zanimljivosti o proljetnim bebama: One su prave noćne sove i mali kreativci Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.