Roditelji 19. lipnja 2023.

Mama planirala začeće tako da rodi djecu u – idealnom horoskopskom znaku

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Neki ni ne planiraju. Neki planiraju, ali godinu, na primjer. Neki planiraju, ali na kraju se planovi izjalove. A neki planiraju – horoskopske znakove.

Ma koliko se trudiš, ne možeš sve u životu isplanirati. Čak i ako pokušaš, uvijek postoji vjerojatnost da nećeš uspjeti baš onako kako zamisliš. Osim ako se, naravno, ne radi o nečem na što možeš u potpunosti utjecati, ali čak i onda… No, ova mama nije tako razmišljala. Čak i ako se radilo o nečem na što uistinu ne može baš u potpunosti utjecati, a trudnoća je upravo takva.

Jedna je mama, inače vidovnjakinja, planirala svoje trudnoće prema horoskopskim znakovima u kojima bi se dijete trebalo roditi. Mama Inbaal Honigman uspjela je isplanirati rođenje svoje četvero djece, odnosno vrijeme njihova rođenja i samim time horoskopske znakove, kako bi se njihove osobnosti savršeno slagale, te kako bi im omogućila da se bolje slažu.

Možda te zanima... Trudnica zahtijevala od starijeg čovjeka s bolesnim koljenima da joj ustupi svoj stolac Trudnoća

No, djeca nisu prvo što je u životu planirala uz pomoć horoskopskog znaka. Naime, Inbaal je svog partnera pronašla na stranici za upoznavanje, i to tako što je pretraživala osobe na temelju horoskopskog znaka. Kad je napravila svoj profil na jednoj od tih stranica, napisala je da traži partnera koji je u horoskopu Ribe ili Strijelac. To su joj, kaže, omiljeni znakovi, ali i u skladu su s njezinim.

Kako je njezin muž Ribe, baš kao i ona, pomislila je da bi bilo super kad bi i dijete bilo u znaku Riba, pa je pokušaj začeća planirala prema tome – i uspjela. No, kako joj je termin prošao i beba nije stizala, ponudili su joj opciju induciranog poroda. Iako je htjela da stigne prirodno, odabrala je inducirani kako bi beba stigla u znaku Riba.

I drugu je trudnoću prilagodila tome, pa je i njihovo drugo dijete rođeno u znaku Riba. No, kad je treći put ostala trudna, termin je bio u razdoblju Jarca, što joj nikako nije odgovaralo. Budući da se radilo o blizanačkoj trudnoći, ova je mama imala opciju dogovorenog carskog reza, koji bi bio dogovoren u vrijeme vladavine Strijelca.

No, mama je odlučila ipak čekati, ali na porodu, nažalost, jedan od blizanaca nije preživio. Rođen je u znaku Jarca, ali mama kaže: „Divan je, pametan i vrckast i ne bih ga mijenjala ni za što na svijetu.“ Četvrto je dijete, ponovno, rođeno u znaku Riba, i to na isti datum kad je rođeno prvo dijete.

Inače, priznala je da je svakako planirala da dijete NE bude Ovan. Iako ima puno dragih prijatelja Ovnova, smatrala je da ne bi bila dobra majka „bučnom i prekomjerno aktivnom djetetu u znaku Ovna“. Sve u svemu, tako je maleni Jarac zapravo crna ovca u obitelji Riba. Nadamo se da mu to nije pretežak teret!

Možda te zanima... 10 komentara koji najviše živciraju i izluđuju trudnice Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.