Roditelji 07. srpnja 2021.

Horoskop otkriva tko su najzabavniji, a tko najdosadniji roditelji

Foto: shutterstock : Roditelji
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nije jednostavno biti roditelj, a kako ćeš se ti snaći u toj ulozi, dijelom će ti otkriti i tvoj horoskopski znak...

Roditeljstvo je prepuno izazova, a svaki se roditelj u njima snalazi na sebi svojstven način. Jedan od razloga za to svakako je i taj što svaka osoba ima drugačiju osobnost, a to je jasno i kada je u pitanju roditeljstvo. I dok neki roditelji imaju smisla za uzbudljive aktivnosti kojima svojoj djeci podižu raspoloženje, postoje i oni koji u tome nisu toliko uspješni.

Uz pomoć astrologije moguće je prepoznati osobnost pojedinih horoskopskih znakova, ali i otkriti koliko je osoba avanturistički nastrojena te je li uistinu zabavan, ili je ipak manje zabavan roditelj...

Možda te zanima... Što datum rođenja govori o tvom i karakteru tvog djeteta? Školarci

Ovan

Ovi roditelji su izrazito zabavni. Poznati su po svojoj spontanosti i planiranju novih, zabavnih i bajkovitih avantura sa svojom djecom. Njihova ih djeca obožavaju jer su uvijek spremni na akciju! Njihova je pozitivna osobnost zarazna, a svoju strast prema životu uspješno prenose i na djecu.

Strijelac

Strijelac je jedan od najviše avanturistički nastrojenih horoskopskih znakova. Roditelji Strijelci žive za uzbudljive trenutke koji obogaćuju život.

Blizanci

U njihovom društvu vam ne može biti dosadno. Izvrsni su sugovornici, uvijek su spremni na akciju, a jedna od njihovih glavnih osobina je i znatiželja. Njihova stalna potreba za učenjem je ono što ih čini tako zanimljivima. Djeca ih smatraju izuzetno pristupačnima i zabavnima.

Vodenjak

Što se tiče roditelja Vodenjaka, oni su neovisne duše koje, kada je zabava u pitanju, ne razmišljaju dva puta. Vjeruju da svojoj djeci daju istu količinu slobode i prostora za kojim i sami žude nakon što postanu roditelji.

Lav

Roditelji rođeni u ovom horoskopskom znaku poznati su po svom veselom karakteru, a upravo to je ono što ih čini vrlo pristupačnima i simptaičnima djeci. Jedno je sigurno, u društvu lava, pozitivna energija i zabava su zajamčeni!

Vaga

Jedna od najboljih karakteristika roditelja Vage jest da uvijek zna kako u kratkom vremenu zabaviti dijete.

Ribe

Roditelji Ribe vrlo su prizemni ljudi. Iako nastoje biti tihi i mirni, čak i kad je okolina uzbudljiva i zabavna, ne pokušavaju uništiti drugima raspoloženje. Djeca ih smatraju izuzetno ljubaznima, ali ih rijetko kada traže da sudjeluju u zabavi.

Škorpion

Iako su vrlo strastveni prema stvarima koje vole, škorpioni često nesvjesno pretjeruju, pa njihovo shvaćanje zabave često drugima uopće nije zabavno.

Bik

Ako njih pitate, najzabavnije im je provoditi vrijeme daleko od drugih. Bikovima često godi mir i tišina, a drugima to može biti izrazito neugodno.

Djevica

U svojoj težnji da postignu savršenstvo, često previđaju zabavni aspekt koji je uključen u neku aktivnost i nesvjesno drugima ubijaju volju za zabavom.

Jarac

Jarčevi su praktični i što god rade, rade to krajnje precizno i ​​staloženo. Ali kada je riječ o zabavi, tu baš i nema mjesta za pedantnost i savršenstvo - sve mora biti spontano. Znamo da spontanost i zabava idu ruku pod ruku!

Rak

Najveći horoskopski emotivci su inače zabavne osobe, ali često zbog svoje emotivne prirode previše uzimaju srcu obične sitnice. S njima treba biti jako oprezan, čak i kada je riječ o zabavi. Stoga, rakovima je vrlo lako uništiti dobru atmosferu i zabavu.

 

Možda te zanima... Ponedjeljak, utorak, srijeda... Kakav karakter prema danu rođenja u tjednu ima tvoja beba Beba

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.