Beba Razvoj u 1. godini 23. rujna 2021.

Sve što trebaš znati o svojoj bebi rođenoj u znaku Vage

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako je tvoja beba rođena između 23. rujna i 22. listopada, njezin astrološki znak je Vaga. Od nevjerojatno društvene do glazbeno nadarene, ove su jesenske bebe zaista posebne.

Vage mogu biti neodlučne

Rođene pod znakom vage, Vage su poznate po vaganju svih mogućnosti. Tvoja će malena beba stoga biti spora u odabiru želi li mrkvu ili jabuke - zna da su obje izvrsne, pa kako onda uopće može odabrati? Budi podrška njezinoj neodlučnosti. Da, možda će joj trebati  više vremena da donese odluku, ali znat će da čini ispravnu stvar samo ako ju ne budeš požurivala.

 | Author: Shutterstock Foto: Shutterstock

Vesele su

Vage vole biti u središtu pozornosti. Uz urođeni smisao za humor i želju da bude društvena, blistava osobnost Vage učinit će od tvojeg mališana zabavno dijete kojemu će svi htjeti biti u blizini. Tvoj posao roditelja male Vage jest da mu pomogneš shvatiti kada treba zavladati svojim karakterom - iako treba biti opušten i zabavan i nema ništa loše u tome da bude u središtu pozornosti, ponekad se treba i maknuti s trona i prepustiti zabavu drugoj djeci.

Vage su mirotvorci

Tvoja mala Vaga rođeni je diplomat. Njegova sposobnost odmjeravanja obje strane svađe bez odabira favorita čini ga savršenim mirotvorcem na igralištu. Budući da je tako lako sposoban uočiti ispravno i pogrešno sa svake strane, tvoja mala vaga prepoznat će i povremene svađe između supružnika stoga posebnu pozornost obrati na njega jednom kada se porječkaš sa svojim suprugom. Svakako im daj do znanja da je sve u redu jednom kada svoju prepirku završite.

Možda te zanima... Koliko djece bi trebala imati prema horoskopskom znaku? Roditelji

Glazba je u njihovim dušama

Vage imaju tendenciju osjećati glazbu više od drugih, pa ako pronađeš žanr kojem tvoj mališan gravitira, često mu ga pusti. Kako stari, vjerojatno će pokazivati zanimanje za neki instrument (ili tri, jer je neodlučan), zato pomozi njegovati njegove interese oduševljeno slušajući njegove glazbene pokušaje, bez obzira koliko bolno to možda bilo za tvoje uho.

Upravljanje vremenom za njih predstavlja problem

Nije lijen ni bezobrazan, već se toliko igra i druži s drugima da vrijeme jednostavno odmiče, a on to ne primjećuje. Vage imaju tendenciju ne cijeniti točno koliko je vremena potrebno da se nešto učini. Stoga, pomozi im s time od ranih dana. Ako je 10 minuta potrebno za doći do vrtića, to ne znači da se uvijek mora čekati tih zadnjih 10 minuta, u redu je doći i malo ranije.

 | Author: Shutterstock Foto: Shutterstock

Oni žude za druženjem

U korijenu Vagine društvenosti i sjajnih vještina razgovora stoji činjenica da oni jednostavno ne žele biti sami. Mnogo bi radije radili bilo što nego igrali se sami. Stoga, učini što možete da im pomogneš u socijalizaciji - odvedi svoju Vagu u park ili se prijavite zajedno na ples ili sport neki u slobodno vrijeme. Također, na vrijeme obavite razgovor o opasnostima prilaženju nepoznatim ljudima jer ponekad ih njihova želja za druženjem i komunikacijom može odvesti na razne strane. 

Oni su sjajni sugovornici

Dio onoga što Vage čini takvim društvenim ljudima jest njihova potreba za verbalnom komunikacijom. Dijete rođeno u znaku Vage oduševit će se gledajući tebe kako oblikuješ zvukove i riječi i brzo će razviti dar govora. Kako stari, primijetit ćeš da priča sve više i više i da ih je teško zaustaviti u tome.l Razgovori su ono što im pomaže da oblikuju svoje ideje i pronađu svoj put, stoga ih nikad nemoj ušutkavati. A najbolji način da im pokažeš da ti je stalo do njih je upravo u dobrom razgovoru.

Možda te zanima... Horoskop za mame: Od najbolje do najkompliciranije Roditelji

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.