Beba Igre za bebe 22. svibnja 2023.

8 stvari koje trebaš znati o bebi rođenoj u znaku Blizanca

Foto: Shutterstock ; Beba Blizanac
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Slavi li tvoje dijete rođendan ili očekuješ bebu između 21. svibnja i 20. lipnja? Evo 8 stvari koje trebaš znati o svojim malim Blizancima - pravim intelektualcima

1. Oni su super pametni

Blizanci su među najpametnijim znakovima i naginju geniju. Obično su vješti u tehnologiji, pa bi računalo ili bilo kakav gadget bili idealan poklon. Jako rano mogu i pokazati talent za glazbu, govor ili čitanje. Što god da je u pitanju, život neće biti dosadan dok god beba blizanac puzi po kući. Multitasking je prirodan za znatiželjne Blizance koji bez problema idu od jednog do drugog zadataka kako bi spriječili dosadu. 

2. Male verbalne sile

Planet komunikacije Merkur vlada Blizancima, što objašnjava zašto su mališani rođeni pod ovim znakom takve verbalne sile. Od rođenja im čitaj knjige i razmisli o učenju još nekog jezika. Tvojem 'ćudljivom' djetetu vjerojatno će trebati neke smjernice u onome što je prikladno kada reći, ali ono što je sigurno - Blizanci su rođeni pripovjedači. Jedna stvar na koju treba paziti: Blizanci ponekad pretjeruju i vole uljepšavati istinu. 

3. Puni su energije

Prirodni istraživači Blizanci, uglavnom su rani puzaći i hodači. Kao predstavnik zračnog znaka koji se stalno kreće, rijetko miruju i ne vole biti zatvoreni. Jednom kad tvoja beba ustane i krene, bitno je da je u svakom trenutku držiš na oku.

 | Author: Shutterstock Foto: Shutterstock

4. Vole se družiti

Djeca Blizanci su jako društveni i uživaju biti okruženi svojim vršnjacima. Svojom beskrajnom energijom, smislom za humor i snažnim liderskim sposobnostima, Blizanci su omiljeni i voljeni. Vodi svojeg mališana na dječja igrališta i aktivnosti u kojima će procvjetati. 

5. Nepredvidljivi su

Rutina definitivno nije karakteristika Blizanaca. Tvoje se dijete možda neće držati rasporeda spavanja. 

6. Teško se odlučuju

Za Blizance kažu da su dvolični, dok oni zapravo imaju poteškoća u donošenju odluka jer se puno premišljaju. Roditelji koji su odlučni i dosljedni mogu osigurati sigurno mjesto za Blizance i pomoći im da premoste neodlučnost.

7. Vole interakciju i stimulaciju

Od rođenja, Blizanci su jako budni i vole pažnju i interakciju svojih roditelja. Ne voli biti sami i voli kad netko razgovara s njima. Vjerojatno će i progovoriti prije svojih vršnjaka. Čudni zvukovi i smijeh oduševit će tvojeg Blizanca, ali on nije ljubitelj prevelike buke ili kaosa.

8. Uvijek ostaju djeca

Blizanci su opako pametni, ali nisu podmukli intelektualci. Zauvijek dijete Peter Pan bio je Blizanac, a mnogi rođeni pod ovim znakom pokazuju svoju dječje stranu u svijetu i kad odrastu. Često su jako duhoviti, imaju sjajan smisao za humor i vole praktičnu šalu. 

Možda te zanima... Koliko djece bi trebala imati prema horoskopskom znaku? Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.