Roditelji Zanimljivosti 12. srpnja 2024.

Ovo su tri najzahtjevnije kombinacije roditelja i djece prema horoskopu

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Što se tiče astrologije kompatibilnost je bitna. Ali ne samo za romantične odnose! Tvoj horoskopski znak također utječe na kompatibilnost tebe i tvog djeteta. Postoje neki horoskopski parovi koji astrološki nisu kompatibilni.

Horoskop nam govori s kojim se znakom slažemo, a s kojim apsolutno ne slažemo, što iz nekog razloga otežava ulogu roditelja za neke. U nekom periodu roditeljstva, većina roditelja susreće se s nekim problemima. Kada se to dogodi, vjerojatno se pitaš što nije uredu – ali prema astrologiji, djelomično možemo okriviti horoskop.

Što se tiče astrologije kompatibilnost je bitna. Ali ne samo za romantične odnose! Tvoj horoskopski znak također utječe na kompatibilnost tebe i tvog djeteta. Postoje neki horoskopski parovi koji astrološki nisu kompatibilni, prenosi Yourtango.

Možda te zanima... Što datum rođenja govori o tvom i karakteru tvog djeteta? Školarci

Roditelj Ovan - dijete Riba

Kada je u pitanju zahtjevna i teška komptabitilnost zodijaka, roditelj Ovan i dijete Riba definitivno su na popisu – a to je pogotovo istina ako si ti majka Ovan s kćerkom Ribom. Roditelji Ovnovi mogu teže kontrolirati svoju naglu ćud. Nažalost, djeca koja su Ribe su jako osjetljiva, što je razlog zašto ovaj spoj može biti totalni kaos. Dakle, savjet roditeljima Ovnovima je taj da se pokušaju kontrolirati, biti strpljivi i nježni. Djeca Ribe su veoma kreativna i nježna. Zato nađi način da ih potičeš i uzvratiš njihovu nježnost. 

Ovih 7 stvari trebaš znati ako imaš malu Ribu

Roditelj Lav - dijete Vodenjak

Ovo je horoskopski par koji ne treba puno objašnjavati. Vidiš, roditelji Lavovi su navikli biti u centru pažnje. Ali dijete Vodenjak? Pa oni to apsolutno mrze. Dijete Vodenjak mrzi se osjećati kao nekakav zabavljač za druge. Što možeš napraviti? Nađi način da se “sretnete u sredini.” Nemoj ih forsirati van njihove zone komfora već budi ohrabrujuća. Zato, budi njihov najveći navijač i pomozi im naučiti biti ponosni o tome što su postigli bez da se o tome hvale drugima. 

Osam stvari koje trebaš znati ako imaš bebu Vodenjaka

Roditelj Jarac - dijete Strijelac

Ovaj par pogotovo može biti nezgodan kada su u pitanju suprotni spolovi zato što je istina da nemaju puno tog zajedničkog. Dijete Strijelac je poznato po tome da je veselo i samostalno. I kako to dijete raste htjet će pomicati granice i testirati svoje vlastite. Najbolja stvar koju možeš napraviti je čvrsto se držati svojih granica i pravila. Sjedni sa svojim djetetom i pronađi način da postavite neke granice koje će biti fer i za tebe i za dijete. Štoviše, roditelj Jarac treba se fokusirati kako dijete naučiti balansirati vrijeme za zabavu i obaveze. 

8 stvari koje trebaš znati o djetetu rođenom u znaku Strijelca

Možda te zanima... Koliko djece bi trebala imati prema horoskopskom znaku? Roditelji

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.