Trudnoća Porođaj 27. travnja 2017.

Foto: 2-godišnjakinja s mamom na porođaju izazvala rasprave

Foto: Instagram/senhoritasfotografia
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kome je sve mjesto uz mamu na porodu? O ovoj su temi mišljenja još uvijek podijeljena, a jedna mama iz Brazila u cijeli proces uključila je supruga, ali i dvogodišnju kćer

Mama Ludymilla iz Brazila, odlučila je uključiti svoju dvogodišnju kćer Agatu u porođaj njezinog mlađeg brata. Mama je rekla kako je djevojčica jako dobro reagirala tijekom cijelog procesa te je ulazila i izlazila iz sobe. "Kad je došlo vrijeme za rađanje, rekla sam joj da nam se pridruži u bazenčiću. Bila je jako sretna, razgovarala je s nama cijelo vrijeme."

dojenje porod Možda te zanima... Mama na porođaju dojila starije dijete Trudnoća

"U vrijeme samog rađanja, rekli smo Agati da njezin braco dolazi i bila je jako uzbuđena." 

obitelj, sestra, beba Možda te zanima... Mala babica: 11-godišnjakinja pomogla mami na porođaju! Trudnoća

Za Ludimillu, čija je kćer bila prisutna za vrijeme poroda, ovo je bilo prekrasno iskustvo i roditelji su osjećali da je uključiti djevojčicu u cijeli proces bila prava odluka.

No, mama Ludmilla priznaje kako su fotografije izazvale razne reakcije, između ostalog i da je imati ovako malenu djevojčicu uz sebe za vrijeme poroda neprimjerena i pogrešna odluka, ali nisu se obazirali na takve komentare. "Rođenje i porođaj za nas je obiteljski događaj i htjeli smo uključiti i našu kćer i smatram da nismo pogriješili. Ovo je jedna od najljepših uspomena koju ćemo imati." 

Kakvo je vaše mišljenje o uključivanju djece u proces poroda? Pišite nam u komentarima. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.