Trudnoća Porođaj 24. ožujka 2018.

Prekrasne fotografije doula i majki na porodu

Foto: Facebook/Photo: Art by Jessica
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Povodom Svjetskog tjedna doula, izdvojili smo nekoliko nevjerojatnih fotografija koje pokazuju snažnu vezu i podršku između majki i doula

Za mnoge roditelje, doule predstavljaju podršku i ohrabrenje koje im je potrebno tijekom poroda. Starogrčka riječ za žensku slugu „doula” danas se odnosi na obučenu osobu koja majkama pruža stručnu pomoć, ali i emocionalnu podršku tijekom poroda. U čast Svjetskog tjedna doula, izdvojili smo nekoliko fotografija u kojima su doule bile veliki oslonac mamama, uz opise fotografa koji su svjedočili tim čarobnim trenucima.  

Doula Možda te zanima... Tko je doula i koja je njena uloga u trudnoći? Trudnoća

1. „Njezin glas prizemljuje vas na zemlju, usredotočuje vas, podržava i potiče vas da se prepustite." 

2. „Ova je mama imala podršku supruga i doule dok je donosila svoju treću kćer na svijet.”

porod Možda te zanima... 10 stvari koje doula želi da znaš o porođaju Trudnoća

3. „Njezina doula, ne ostavljajući ju, umirivala ju je i smirivala cijelo vrijeme znajući da će uskoro držati svoju bebu u naručju."

Katarina: 'Zbog sestre Ane postala sam doula i bila joj podrška na porodu'

4. „Volim način na koji doula izgleda kao mamina slika u ogledalu, i kako u potpunosti proživljava ovaj trenutak s njom." 

5. „Mama je bila jako blizu poroda. Topla voda i podrška njezine doule i supruga pomogli su da trudovi prođu što bezbolnije." 

6. „Mamin porod je bio vrlo brz i intenzivan. Stigli smo u bolnicu i njezina beba rođena je u manje od 30 minuta. Tijekom intenzivnih trudova, mama se oslonila na snagu svoje doule."

Petra Brzović Možda te zanima... Što to znači biti doula na porodu? Trudnoća

7. „Okružena ljubavlju i podrškom svoje doule, supruga i babice, majka pronalazi svoju unutarnju snagu i donosi kćer na svijet."

8. „Žena koja uči kako postati doula svjedoči snazi ove majke na porodu."

porod slike Možda te zanima... Najljepše emotivne fotografije s poroda Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.