Trudnoća Porođaj 09. studenoga 2016.

Poznata mama podijelila intimne fotografije poroda kod kuće

Eva Amurri
Foto: Instagram/Eva Amurri
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Eva Amurri rodila je dvoje djece u toplini obiteljskog doma. Detaljan opis drugog porođaja i intimne fotografije ponosno je objavila na svom blogu 'Happily Eva After'

Glumica Eva Amurri otvoreno i vrlo iskreno opisala je svoj porođaj kod kuće. Na svom blogu Happily Eva After  detaljno opisuje sve izazove koje joj donosi majčinstvo.

31-godišnja Eva, kći slavne glumice Susan Sarandon, majka je dvoje djece. 2015. godine doživjela je gubitak djeteta, svu tugu kroz koju su prošli njezin suprug i ona nakon što su saznali da djetetovo srce više ne kuca opisala je na sa svom blogu.  'Tuga nakon spontanog pobačaja ostaje i u novoj trudnoći'

Nakon godinu dana Eva je objavila sretnu vijest da je ponovno trudna, a u listopadu ove godine rodila je dječaka Majora Jamesa u obiteljskom kući. Također, Eva je i prvu kćer Marlowe rodila kod kuće, tada su trudovi trajali 36 sati. "Najteža i najintenzivnija zastrašujuća stvar koju sam napravila u životu", tako je opisala prvi porod i dodala da je to bilo "revolucionarno iskustvo"

Zbog tog iskustva i straha od bolnice i drugo dijete odlučila je roditi kod kuće. Mišljenje ginekologa o porodu kod kuće

Nedavno je vrlo detaljno opisala drugi porod koji je prošla uz supruga i babice. "Svaki put kad bih osjetila kontrakcije, podigla bih se na ruke i koljena, ispustila duboki jauk, ljuljala naprijed nazad", opisala je Eva. Kada je došla druga faza poroda, Eva je osjetila da je došlo vrijeme za tiskanje. Kako izgleda druga faza poroda?

"Osjetila sam kako se moja međica širi poput vatre i jako veliki pritisak", dodala je glumica. Dijete je izlazilo van i još je bilo u vodenjaku, a dok se odmarala između kontrakcija babica je uzela njezinu ruku i stavila na djetetovu glavu kako bi je osjetila.

Još jedna kontrakcija, samo pet sati trudova i njihov sin je rođen, veliki i zdrav s puno crne kose. "Konačno, konačno konačno, vjerovala sam ovom putovanju i procesu i Svemiru. Bila sam iscijeljena. Prvi put u godinu i pol, osjećala sam da je u redu biti samo sretan. I bila sam", opisala je svoje osjećaje nakon rođenja sina. Sve fotografije s poroda pogledajte na stranici Happily Eva After.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.