Roditelji Tatina zona 18. studenoga 2018.

'Najveća radost je kada djeca jedu sve što im poslužim'

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Pobijediti u natječaju Supertata, u kategoriji Animator znači mi puno. To mi daje više energije i motivacije da se trudim za moje malce', otkrio nam je tata Diego, naš Supertata

Kako bismo zahvalili najvažnijim osobama u životu naših mališana i nagradili ih za njihovu najvažniju ulogu u životu - očinstvo, Lizzy i missMAMA zajedno su tražili Supertatu, a pobjednici u četiri kategorije: tata Praktičar, tata Aktivator, tata Kuhar i tata Animator osvojili su Lizzy poklon paket iz Dietpharma i plaketu Supertata.

Možda te zanima... Tata Diego je hodajući radio koji ispunjava glazbene želje Roditelji

Na natječaj je pristiglo puno prijava, a naš žiri odabrao je 12 finalista u četiri kategorije te su čitatelji zatim odabrali četiri pobjednika. Tata Diego Marčec iz Murskog Središća - naš je pobjednik u kategoriji Tata Animator. 

'Djeca neće pamtiti naše poslove niti čistu kuću nego naše vrijeme posvećeno njima'

Tata Diego za nominaciju nije znao nekoliko tjedana

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album Razgovarali smo s našim Supertatom, 29-godišnjim Diegom o njegovoj pobjedi, ali i o roditeljstvu te u čemu najviše uživa. Diego sa suprugom Anemari ima dvoje djece, dvogodišnju Matildu koja je mala pričalica i 10-mjesečnog sina Antonia

Nominacija u našem natječaju za tatu Diega bila je pravo iznenađenje jer mu je njegova supruga to tajila nekoliko tjedana. "Osjećam se nevjerojatno, totalno iznenađeno, supruga me slučajno prijavila za Tatu Animatora slučajno, nije mi ni pričala o tome, te mi je nakon nekoliko tjedana u šali pokazala članak koji je osvanuo na Facebook profilu", rekao nam je naš Supertata koji je inače konobar. 

Supruga Anemari poslala nam je lijepu priču o tati koji pjeva od jutra, a tijekom dana nađe pjesmu za svaki trenutak i nikada im nije dosadno, što je odlika pravog tate Animatora. Kako je napisala njegova supruga u nominaciji: "Naš tata je hodajući radio koji ispunjava glazbene želje. Za svaku situaciju ima pjesmu".

Pobjeda ga je jako iznenadila kao i nominacija. "Pobijediti u natječaju Super tata, u kategoriji Animator znači mi puno. To mi daje više energije i motivacije da se trudim za moje malce", kaže Diego.

Tata Diego nam je rekao da je prošle godine otvorio svoj ugostiteljski objekt i da baš zbog toga ima vrlo malo vremena za djecu, ali da svaki svoj slobodan trenutak pokušava biti s njima. "U zadnje vrijeme jako puno radim, ali kad uhvatim malo slobodnog vremena s djecom prošetam kraj rijeke Mure do dječjeg igrališta. Gledamo animirane filmove te pjevamo. Trenutno učimo pjesmicu 'Obitelj prstić' na engleskom", dodaje te nam je na kraju objasnio što ga najviše veseli u očinstvu. "Najveće veselje u roditeljstvu je kad su djeca zdrava i jedu sve što im poslužim, te kad ujutro čujem njihov smijeh. Nema ništa ljepšeg", rekao je na kraju.

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

 

Možda te zanima... 7 razloga zašto muža volim još više otkad je postao tata Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.