Roditelji Tatina zona 63946 prikaza 21. kolovoza 2019.

13 znakova da imaš najboljeg supruga na svijetu

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako tvoj suprug radi ove stvari na popisu, osvojila si najveći dobitak na 'bračnoj lutriji'

Svi mi imamo one dane kada smo daleko od najbolje verzije sebe pa tako i naši muževi. Ipak, danas slavimo sve prekrasne načine na koje nam muževi svakodnevno pomažu da rastemo kao osoba, supruga i majka. Ako tvoj suprug radi većinu ovih stvari, smatraj se pravom sretnicom!

par Možda te zanima... Koja je razlika između zdrave veze i 'ljubavnog proljeva'? Roditelji

1. Govori 'volim te' često

Bez obzira jeste li netko tko pokazuje ljubav djelima, kvalitetnim vremenom, fizičkim dodirom ili poklonima - riječi potvrde vjerojatno su najuobičajenije. Prekrasno je kako ta kombinacija dviju riječi može doslovno promijeniti dan pa čak i život. Ako je tvoj suprug netko tko ti često govori da te voli, možeš biti uvjerena kako zna gdje stoji sa svojim osjećajima i želi da se ti osjećaš jednako.

par | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

2. Svakodnevno ti daje komplimente

Čuti riječi 'volim te' je uvijek lijepo, ali te šarmantne, osobne i doživotne fraze ili nadimci zauvijek otapaju tvoje srce. Ako te ovo podsjeća na supruga, vjerojatno razmišljaš o stvarima koje ti govori. A, ako te suprug uz to obasipa i komplimentima o svim tvojim uspjesima i čini sve kako bi znala koliko je ponosan na tebe, onda imaš jednog nevjerojatnog čovjeka.

Simpatična glumica podijelila šest zapovijedi za sretan brak

3. Potiče te da slijediš svoje snove i ciljeve

Potpuno je normalno ne imati sve iste interese i imati prijatelja ili grupu prijatelja s kojima istražuješ svoje hobije. Međutim, zadnja stvar koju želite je da se tvoj suprug osjeća zavidno, ljubomorno ili izostavljeno. Stoga, ako te potiče i podržava tvoje pothvate i ohrabruje te da ih istražuješ, budi zahvalna i ne zaboravi davati jednako poštovanje i podršku

4. Flerta s tobom kao i prvog dana

Bez obzira koliko si starq kad pronađeš ljubav, ima nešto u tom neopisivom osjećaju koji te čini da se osjećaš mladenački. Pokazivanje ljubavi se, nažalost, čini kao navika, ali ako zbog supruga još uvijek osjećaš leptiriće u trbuhu ili te još uvijek nasmijava kao i prvog dana - tvoj brak je uistinu nešto posebno. 

Možda te zanima... 15 istina o partnerskom odnosu nakon što dobiješ dijete Roditelji

5. Zbog njega uživaš i u najdosadnijim stvarima

Za bilo koga tko još nije u braku - cijeli život s istom osobom može se činiti kao muka. Ali, kada pronađeš ljubav i kada se posvetite jedno drugome za cijeli život, čak i iznošenje smeća može biti romantično. Ako su svakodnevne obaveze postale monotone u posljednje vrijeme, uzmi supruga za ruku, otplešite do kuhinje i operite to suđe zajedno. Jer, sve je bolje u paru

6. Voli provoditi vrijeme s tobom

Život s istom osobom je puno vremena. Ali, postoji nešto kod ljubavnih parova što je naprosto nevjerojatno, a to je da mogu raditi bilo što i svejedno uživati u društvu jedno s drugim. Čak i kad ne razgovaraju ili rade potpuno druge aktivnosti. A, kada imaš  supruga koji zajedno s tobom radi aktivnosti za koje znaš da nisu baš njegov prvi izbor, samo kako bi proveli više vremena zajedno, onda znaš da imaš super supruga.

Podsjetnik roditeljima: 'Uvijek nađite vremena jedno za drugo'

7. Nesebičan je 

Nesebičnost ide ruku pod ruku s bezuvjetnom ljubavi. To je ta ideja kad si toliko posvećena drugoj osobi da ona uvijek dolazi na prvo mjesto. Ako imaš uspomene kada te je suprug nesebično stavio na prvo mjesto, možeš mirno spavati jer znaš da će uvijek biti ovdje za tebe i tvoju djecu.

 | Author: Shutterstock Foto: Shutterstock

8. Priznaje kada je u krivu

Često se čini kako mnogi odnosi počinju slabiti zbog bezbroj sitničavih stvari. Stvari koje zapravo uopće nisu važne. Ako tvoj suprug priznaje kada je u krivu, kako, gdje i zašto je pogriješio, cijeni to jer se radi o suptilnim djelima s jako velikim utjecajem.

9. Podiže ti raspoloženje i tješi te kada si potištena

Život je pun uspona i padova. Naravno, padovi su one koji se uvijek čine težima riješiti, od kojih se je teže oporaviti i s kojima je teže suosjećati. Isto tako, to su trenuci u kojima trebaš svog supruga najviše, da te ne osuđuje, da ne analizira previše nego da ostavi sve što radi i utješi te kako najbolje zna. Nemoj se bojati reći mu što trebaš. Tu uskače komunikacija. Ali, ako ti tvoj suprug pokazuje bezuvjetnu podršku, znaj da imaš supruga kojeg trebaš cijeniti.

Možda te zanima... 5 parova otkriva tajnu dobrog seksa u dugom braku Roditelji

10. Iznenađuje te

Prije nego počneš govoriti koliko ne voliš iznenađenja, moraš priznati da te ti mali spontani znakovi ljubavi uvijek nasmiju, barem iznutra. Bilo da je u pitanju tvoj najdraži slatkiš ispod jastuka, skuhana večera ili izlet/putovanje - iznenađenja su uvijek prekrasan znak ljubavi, bila ona velika ili mala. 

11. Brine za tebe

Ako tvoj suprug pokazuje brigu za tvoju sigurnost i uvijek želi biti siguran da su tvoje emocionalne i fizičke potrebe zadovoljene - imaš posebnu osobu u svom životu. Ipak, važno je zapamtiti kako ne pokazuju svi muškarci otvoreno emocije ili osjetljivost. I zato, na te dane kada ti se čini da te suprug možda podcjenjuje, znaj da mu je samo puno stalo do tebe. 

Djeca su blagoslov, ali na kraju ostajemo muž i ja

muškarac, prehrana, par, kuhinja | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

12. Želi te naučiti ono što zna i želi naučiti od tebe

Želiš li znati koliko je tvoj suprug super? Pitaj ga da te nauči nešto oko čega je strastven. Ako to učini voljno i strpljivo, imaš sreće. Ako te ne može naučiti nešto bez frustracije ili ljutnje, tada će i vaša djeca vjerojatno iskusiti sličnu vrstu 'učenja'. Nije li to ono što život zapravo predstavlja: jedan dugi proces učenja? S druge strane, ako tvoj suprug također želi na isti način učiti od tebe, osvojila si jackpot!

13. Zbog njega želiš biti bolja osoba

Nijedan suprug nije savršen, baš kao nijedna supruga. Niti to treba očekivati od njih. Ali, oboje imate potpuno pravo držati jedno drugoga na visokom standardu, ne samo zbog uspjeha vašeg braka već i zbog obitelji, prijatelja i stranaca koji će možda slijediti vaš primjer. Ako je tvoj suprug osoba koju možeš gledati kao inspiraciju, kao poticaj, povjerenje i podršku - nisi pogriješila. 

Podijeli ovo sa suprugom ako želiš. Ne da bi naglasila ono što ne radi već da bi se razveselili onome što ste napravili zajedno kako bi vaš brak izgledao tako kako danas izgleda. A, za dodatno ohrabrenje, pogledaj neke tajne parova u dugogodišnjim sretnim brakovima

Imate li još što za nadodati? Zbog čega vi znate da imate najboljeg supruga na svijetu? Podijelite s nama u komentarima.

  • Avatar ŠefikDžaferović990
    ŠefikDžaferović990

    Pozdrav prijatelji, moje ime je Šefik Džaferović. Ja sam iz Sarajeva. Ovdje sam da širim dobre vijesti potrebitima. Bila sam depresivna kada me je supruga ostavila zbog drugog muškarca, jer sam tražila da prestanem s radom jer sam imala rak i ja sam pukla. Oduzela mi je jedinu kćer, pa mi je jedina opcija bila da umrem, pokušala sam je nazvati, ali ignorisala me, poslala sam joj tekstualne poruke i odjednom mi je odgovorila i rekla da je više ne zovem ili šaljem, pa ću jednog dana stupiti u kontakt sa moj prijatelj na Facebooku i objasnio sam mu svašta, a rekao mi je i da je imao iste probleme i prije toga, upoznao me sa čarobnjakom zvanim Doktor osagiede, poslao mi je svoj lični e-mail i kontaktirao sam ga putem a on mi je brzo odgovorio objasnio sam mu svoje probleme i rekao mi je da se ne brinem da je to učinio za toliko mnogo ljudi koji nikada nisam vjerovao u čaroliju, ali prevario sam se da bih ga pokušao uvjeravao me 24 sata da baci čaroliju i izliječi me od raka i nađi mi bolji posao i odjednom mi je poslao lijekove za svoju bolest, uzeo sam ga samo 2 dana i bio sam slobodan. Sljedećeg dana nisam vjerovao svojim očima, neko je pokucao na moja vrata i nisam tog dana nikoga očekivala, odjednom je to bila moja žena rasplakala sam se i nisam mogla to podnijeti, molila sam se i tražila mi oproštenje, odmah sam dobila poziv od svoje kompanije u kojoj sam radila godinama, a promaknuta sam u mjesto direktora paragonske kompanije u SAD-u, molim vas da mi pomognete zahvaliti doktoru osagiede za obnavljajući sve što sam prije izgubio, molim vas da savjetujem svima kojima je potrebna pomoć da se jave liječniku osagiede putem njegovog osobnog e-maila na ili whatsapp na +2349014523836 hvala Bogu da blagoslovi one kojima treba vremena da pročitaju svjedočanstvo sretno

  • Avatar ŠefikDžaferović990
    ŠefikDžaferović990

    Hello friends, my name is Sefik Dzaferovic. I am from Sarajevo. I'm here to spread the good news to the needy. I was depressed when my wife left me for another man because I asked to quit my job because I had cancer and I snapped. She only took away my daughter, so my only option was to die, I tried to call her, but she ignored me, I texted her and she suddenly answered and told me to stop calling or sending her again, so one day I would contact with a friend of mine on Facebook and I explained everything to him and he also told me that he had the same problems before that, he introduced me to a wizard called Doctor osagiede, he sent me his personal email and I contacted him via and he answered me quickly I explained his problems to him and he told me not to worry that he did it for so many people I never believed in magic but I was fooled to try and convince him 24 hours to cast spell and cure me of cancer and find me a better job and all of a sudden he sent me medication for my illness, I only took it for 2 days and I was free. The next day I didn't believe my eyes, someone knocked on my door and I didn't expect anyone that day, all of a sudden it was my wife crying and I couldn't stand it, I prayed and asked for forgiveness, I immediately received a call from my company in which I worked for years and was promoted to director of a US based paragon company, please help me thank Dr. osagiede for restoring all that I have lost before,

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.