Roditelji Tatina zona 30. travnja 2017.

Stvarni tate pokazali kako očinstvo izgleda danas

Foto: YouTube/DoveUS
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon prekrasnog videa koji slavi sve majke na svijetu i njihove različite roditeljske stilove, Dove je objavio još jednu emotivnu reklamu, ovaj put, s tatama u glavnim ulogama

Nakon dirljive reklame o stvarnim mamama, Dove je objavio video pod nazivom #RealDads, iliti 'Stvarni tate', u koji su uključeni stvarni tate i njihova djeca kako bi se istaknula važnost uloge koju tate imaju u svojim obiteljima.

The National At-Home Dad Network Možda te zanima... Tate ne čuvaju djecu, oni su roditelji! Roditelji

Dok su majke pod pritiskom društva da budu savršeni roditelji, od očeva se ni ne očekuje da budu primarni skrbnici svojoj djeci. "Istraživanje nam govori da se mediji fokusiraju na očeve kao na one koji financijski brinu za obitelj i kao na one koji 'pomažu' u odgoju djeteta 3 puta više nego kao na 'emocionalne i svakodnevne skrbnike', što umanjuje i podcjenjuje njihovu ulogu kao roditelja. Činjenica je, zapravo, da je 97% tata uključeno u živote svoje djece i 7 od 10 tata smatra se jednako uključenima u odgoj djece poput majki", poručili su iz Dovea.

tata, djeca, kuhanje Možda te zanima... Koja je uloga tate u vašoj obitelji? Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.