Roditelji Tatina zona 22. listopada 2018.

'Moj tata redovito kosi travu mojoj mami, 28 godina nakon razvoda'

Foto: Facebook/Codie LaChelle McPhate
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Codie LaChelle McPhate podijelila je fotografiju na kojoj njezin tata kosi travu, ali kako je objasnila to je trava njezine mame, a njezini roditelji su razvedeni već desetljećima

Nitko ne ulazi u brak vjerujući da će se jednog dana razvesti. Zajednički odgoj djece često komplicira ionako teško vrijeme završetka braka. Čak i u najboljim razvodima teško je surađivati s bivšim partnerom s ljubavlju i poštovanjem. Međutim, kada to činiš pokazuješ djeci da iako se promijenila obiteljska dinamika, obitelj još uvijek postoji.

Codie LaChelle McPhate podijelila je lijepu fotografiju na Facebooku na kojoj njezin tata kosi travu, ali kako je objasnila to je trava njezine mame, a njezini roditelji su razvedeni već desetljećima.

mame bez predrasuda Možda te zanima... 'Iako smo razvedeni, moj bivši muž i ja zajedno odgajamo dijete' Roditelji

"Ovo je moj tata, kosi travnjak moje mame. Oni su razvedeni 28 godina. Kada su me moji mlađi braća i sestre upitali: 'Zašto moj tata kosi mamin travnjak?. Rekla sam im: 'Zato što ona treba pomoć, a on je znao da ona to ne može učiniti pa je odlučio to napraviti", napisala je 32-godišnja Codie LaChelle McPhate.

Razvod i skrbništvo: Je li uvijek u najboljem interesu djeteta?

Prema Codie njezina mama ima slaba koljena, a njezin očuh radi puno izvan grada pa joj otac pomaže kad god može. "Ovo je potpuna suradnja. Jako sam sretna jer imam četiri roditelja koje se međusobno poštuju i znaju da je na kraju dana jedino važno pokazati svojoj djeci (čak i kad imate 32 godine) kako se ophoditi s ljudima, bez obzira što nisu zajedno", objašnjava dalje. 

razvod, roditelj, svađa Možda te zanima... Nakon razvoda dijete ne bi trebalo birati stranu Školarci

Codie je za Scary Mommy izjavila da su njezini roditelji uvijek bili ujedinjeni kada je u pitanju obitelj: "Nikada nisu dopustili da je njihov odnos dobar ili loš. Uvijek je bilo: 'Mi smo obitelj i to je sve što trebate znati'", rekla je. Nikad nisam saznala zašto su se moji roditelji razveli, moja mama je uvijek govorila: "To se vaš ne tiče, nije vaš brak, to je moje".

"Moj tata je veseo zato što ga ljudi tako vide. Želi da svi znaju: 'Ja nisam svetac', samo želi pokazati da ne trebate biti anđeo, ali svi trebamo izabrati ljubaznost kad god možemo", napisala je na kraju.

Možda te zanima... Tatina poruka za muževe koji 'kradu odmor' od svojih žena Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.