Roditelji Tatina zona 06. listopada 2018.

Tata Diego je hodajući radio koji ispunjava glazbene želje

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tata Animator priča najljepše bajke i izmišlja najljepše priče. Uz njega nema dosade! Pročitajte priču o Diegu Marčecu, finalistu u kategoriji 'Tata Animator' i glasujte za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je tata koji priča najljepše priče, tata koji u parku radi akrobacije sa svom djecom makar se boji da se ne ozlijede, tata koji od sendviča napravi mali gastro doživljaj, tata koji ne traži pohvalu, ali se rastopi kada je čuje. Supertata od kamenčića napravi pravi mali znanstveni eksperiment i u jednom hipu tješi dijete, nabavlja sve što treba i u isto vrijeme pjeva ‘Nije lako bubamarcu’.

Tražili smo tatu koji može živjeti od najvećeg zagrljaja jednog malog ljudskog bića, vas smo pozvali da prijavite omiljene očeve za prestižnu titulu SUPERTATE u četiri kategorije: Tata Praktičar, Tata Animator, Tata Aktivator i Tata Kuhar.

Tata Animator priča najljepše bajke i izmišlja najljepše priče. Uz njega se pjesmice uče stalno. Svojoj djeci može izraditi igračku od bilo čega, a od malo zemlje i kamenčića će napraviti pravi mali znanstveni eksperiment. Uz njega nema dosade!

Pročitajte priču o finalistu u kategoriji Tata Animator i pomozite nam da odaberemo Supertatu!

Za tatu Diega glasujte klikom na Like!

Diego Marčec

Priča kojom je nominiran:

U jutro rano pjesma počinje: "Pjevaj mi pjevaj sokole". Kod nas dosade nema. "Kavu mi draga ispeci" kad se kuha kava. Ako kiša pada pjeva se: "Mramor, kamen i željezo". Kad se treba smiriti pjeva se "Zvonko" ili "Graško grad" , kod kupanja "Teče teče bistra voda", a na večer prije spavanja "Laku noć svirači". Naš tata je hodajući radio koji ispunjava glazbene želje. Za svaku situaciju ima pjesmu.

 | Author: Promo Foto: Promo Vašoj djeci nedostaje vitamina i minerala? Srećom, tu su Lizzy dodaci prehrani! Za naše male prijatelje – zabavan, jednostavan, drugačiji način uzimanja vitamina i minerala. Koji je tvoj Lizzy?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.