Roditelji Tatina zona 13. siječnja 2017.

Obama kaže da je od svih postignuća najviše ponosan na očinstvo

Obama
Foto: Mike Theiler/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon osam godina obitelj Obama odlazi iz Bijele kuće, a u oproštajnom govoru predsjednik je naglasio koliko je ponosan na svoje kćeri

Američki predsjednik u odlasku Barack Obama izjavio je da je bez obzira na druga postignuća, najponosniji na to je što je tata. 

"Malia i Sasha, pod najčudnijim okolnostima, postale ste nevjerojatne mlade žene, pametne i lijepe, što je najvažnije, ljubazne, pažljive i pune strasti", rekao je Obama u Chicagu. "Godinama ste lako nosile veliki teret jer ste bile pod povećalom javnosti. Od svih stvari koje sam napravio u životu, najviše sam ponosan na to što sam vaš tata", dodao je.

Odgoj djevojčica budi tatinu žensku stranu

Velika podrška supruge

Obamine kćeri imale su 7 i 10 godina kada je postao predsjednik. Često je naglašavao koliko je ponosan na svoju obitelj i koliko je supruga Michelle bila uz njega sve ove godine.

"Michelle - proteklih 25 godina, nisi bila samo supruga i majka moje djece, nego moja najbolja prijateljica. Našla si se u ulozi koju nisi tražila i odradila je s milošću i borbenošću, stilom i dobrim humorom", rekao je. "Bijela kuća postala je mjesto koje pripada svakome. Nove generacije imaju veće ciljeve jer imaju tebe kao uzor. Ponosan sam na tebe", dodao je. 

Michelle Obama | Author: Roger L. Wollenberg/Press Association/PIXSELL Foto: Roger L. Wollenberg/Press Association/PIXSELL

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.