Roditelji Tatina zona 15. listopada 2018.

Tata Milan je naša stijena, naš heroj - on je naš superjunak

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tata Animator priča najljepše bajke i izmišlja najljepše priče. Uz njega nema dosade! Pročitajte priču o Milanu Bratimu, finalistu u kategoriji 'Tata Animator' i glasujte za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je tata koji priča najljepše priče, tata koji u parku radi akrobacije sa svom djecom makar se boji da se ne ozlijede, tata koji od sendviča napravi mali gastro doživljaj, tata koji ne traži pohvalu, ali se rastopi kada je čuje. Supertata od kamenčića napravi pravi mali znanstveni eksperiment i u jednom hipu tješi dijete, nabavlja sve što treba i u isto vrijeme pjeva ‘Nije lako bubamarcu’.

Tražili smo tatu koji može živjeti od najvećeg zagrljaja jednog malog ljudskog bića, vas smo pozvali da prijavite omiljene očeve za prestižnu titulu SUPERTATE u četiri kategorije: Tata Praktičar, Tata Animator, Tata Aktivator i Tata Kuhar.

Tata Animator priča najljepše bajke i izmišlja najljepše priče. Uz njega se pjesmice uče stalno. Svojoj djeci može izraditi igračku od bilo čega, a od malo zemlje i kamenčića će napraviti pravi mali znanstveni eksperiment. Uz njega nema dosade!

Pročitajte priču o finalistu u kategoriji Tata Animator i pomozite nam da odaberemo Supertatu!

Za tatu Milana glasujte klikom na Like!

Milan Bratim

Priča kojom je nominiran:

Roko i Niko Bratim nominiraju taticu Milana za najboljeg tatu animatora - naš tata priča najbolje priča, iz njegovih usta izlaze po potrebi priče o 'čovik balun' za Niku i priče o tatinom djetinjstvu i njegovim dogodovštinama za Roka. Naš tata je najbolji jukebox, sve pjesmice zna, od dječjih do zabavnih. Cijelo ljeto smo s njim ronili i otkrivali morski svijet. Kad se igramo, tata nas vodi u prave pustolovine, cijeli stan ili dječji park postaje naše igralište. Kako Roko ima govornih problema tatica svaku večer otvara školu za nas, zazvoni zvonom za početak sata i onda ulazimo u sobu gdje nas tata uči slovima, brojevima i riječima koristeći školsku ploču, magnete na slova i brojeve, te različite slikovnice. Kada se umorni vraćamo, nikad mu nije problem nositi nas svojim snažnim rukama. Često s njim radimo kolače, jer je on pravi majstor u tome. On je naša stijena, naš heroj, on je naš superjunak, on je pravi tata od formata i mi ga najviše volimo! Hvala ti tatice za savršeno djetinjstvo.

 | Author: Promo Foto: Promo Vašoj djeci nedostaje vitamina i minerala? Srećom, tu su Lizzy dodaci prehrani! Za naše male prijatelje – zabavan, jednostavan, drugačiji način uzimanja vitamina i minerala. Koji je tvoj Lizzy?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.