Roditelji Tatina zona 14. listopada 2018.

Znate onaj kolač iz kojeg curi čokolada? Takav radi tata Dubravko

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tata Kuhar je tata koji od svakog jela napravi pravi mali gastronomski doživljaj. Pročitajte priču o Dubravku Cenčiću, finalistu u kategoriji 'Tata Kuhar' i glasujte za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je tata koji priča najljepše priče, tata koji u parku radi akrobacije sa svom djecom makar se boji da se ne ozlijede, tata koji od sendviča napravi mali gastro doživljaj, tata koji ne traži pohvalu, ali se rastopi kada je čuje. Supertata od kamenčića napravi pravi mali znanstveni eksperiment i u jednom hipu tješi dijete, nabavlja sve što treba i u isto vrijeme pjeva ‘Nije lako bubamarcu’. 

Tražili smo tatu koji može živjeti od najvećeg zagrljaja jednog malog ljudskog bića, vas smo pozvali da prijavite omiljene očeve za prestižnu titulu SUPERTATE u četiri kategorije: Tata Praktičar, Tata Animator, Tata Aktivator i Tata Kuhar.

Tata Kuhar je tata koji od sendviča napravi pravi mali gastronomski doživljaj. A i svako varivo koje skuha nađe svoj put do zadovoljnog trbuščića

Pročitajte priču o finalistu u kategoriji Tata Kuhar i pomozite nam da odaberemo Supertatu! 

Za tatu Dubravka glasujte klikom na Like!

Dubravko Cenčić 

Priča kojom je nominiran:

Ovo je naš tata Dubravko,

po zanimanju je pravi kuhar.

Kad on uleti u kuhinju,

kaže mama da napravi dar-mar.

Braco i ja volimo njegovu klopu,

bilo na meniju kelj ili blitva,

pun tanjur moraš pojesti,

pasalo ti ili ne, tko te pita.

Vikendom su iznenađenja pizze i burgeri,

nisu mu ni do koljena McDonalds hamburgeri. 

Znate onaj kolač iz kojeg curi čokolada?

E takav radi moj tata upravo sada.

Titulu Tata Kuhar zaslužuje definitivno,

dodijelite je njemu da i dalje klopamo slasno!

 | Author: Promo Foto: Promo Vašoj djeci nedostaje vitamina i minerala? Srećom, tu su Lizzy dodaci prehrani! Za naše male prijatelje – zabavan, jednostavan, drugačiji način uzimanja vitamina i minerala. Koji je tvoj Lizzy?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.