Roditelji Tatina zona 16. listopada 2018.

Ella Dvornik i tata iz Amerike požalili se na isti problem očeva s bebama

Foto: Instagram/3boys_1goal
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Blogerica Ella Dvornika nedavno se pitala zašto ne postoje odvojeni prostori za previjanje bebe, a tata trojice sinova ljut je jer bi dijete trebao presvlačiti u automobilu

Nedavno je mama Ella Dvornik pitala svoje pratiteljice na Faceboku: "Zašto je dio za presvlačenje beba uvijek u ženskom WC-u?" te objasnila da je njezinom partneru Charlesu neugodno uvijek ući u ženski WC kad treba presvući njihovu bebu Balie Dee, a dio za presvlačenje djece nije odvojen. Mnoge njezine pratiteljice složile su se s njom te je većina zaključila da bi taj prostor trebao biti odvojen od toaleta, a pohvalile su i javne prostore koji imaju odvojen prostor.

Prema viralnoj priči koja ovih dana kruži internetom može se zaključiti da mnogi očevi u različitim zemljama muči isti problem. Tako je tata Donte Palmer, profesor u srednjoj školi s Floride, podijelio svoju fotografiju na Instagramu kako mijenja pelene sinu u muškom zahodu i još jednom pokazao da je važno misliti na i na tate.

pelene, tata, beba Možda te zanima... 'I muški toaleti trebali bi imati stolove za previjanje beba' Roditelji

"Ovo je ozbiljna objava! Zašto ne postoje stolovi za presvlačenje u muškim zahodima, kao da mi ne postojimo. Jasno je da mi to ne činimo često jer pogledajte kako je moj sin sretan. To je rutina za njega!!!! Riješimo ovaj problem", napisao je tata troje djece uz fotografiju. 

Tata Donte objasnio je to rutina za njega jer ima trojicu sinova te je objasnio da je žena naručivala hranu, a on je otišao sinu promijeniti pelene. "Ljudi komentiraju da je moja žena lijena jer ne mijenja pelene djetetu ili da sam ga mogao presvući u automobilu, ali zašto bih to radio?", izjavio je Donte za Yahoo Lifestyle.

Možda te zanima... Objava ljutitog tate o previjanju pelena postao viralni hit Roditelji

Možda te zanima... Tata i beba: Popularan položaj spavanja može biti jako opasan Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.